התפקדות מאי

הילה 1988

New member
או קי אז ככה..

שם:הילה תאריך לידה: 24.9.88 י"ג תישרי מיקום:ב"ב מספר כיתה: 1 דרכי תקשורת: icq מסנג'ר אימייל פון פלא....
מתי עושה שירות לאומי? 1.9.07 אני חושבת
איזה בגרויות אתם עושים השנה? תנ"ך מטמטיקה אנגלית.......
פוחדים מבדיקות דם? לא
עושים מדורה בל"ג בעומר?לא יש אחרי זה ישר בגרות או מתכונת אהההה....
מנגנים על משהו? לא אבל הייתי רוצה...
מה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? אל האנשים הצחוקים.....
מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם? זיתים עגבניות וגבינה לא אוהבת את המיוחדים
ותמונה אםםם אין משו חדש יש מטיול שנתי,אם תירצו יש מצב ואני אשים

dodib1

New member
...

השאלות הרגילות: שם:בלו דודי תאריך לידה:18/09/89 מיקום:בת ים מספר כיתה:1 ויחידה דרכי תקשורת:איסקיו מסנג'ר מייל עם מישהו/י רוצה בכיף תבקשו במסר השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? א.יש מצב להסדר אבל כנראה שלא 12.05.07 איזה בגרויות אתם עושים השנה?לא זוכר פוחדים מבדיקות דם?לאא עושים מדורה בל"ג בעומר?בטחח מנגנים על משהו?עם המזלגות והסכינים בשבת חח כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב?נתגעגע נתגעגע מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם?זיתים הרבה קטשופ

dodib1

New member
תיקון

05/12/07 זה התאריך גיוס אם זה בכלל ענין מישהו חח

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני אני אני ^^

השאלות הרגילות: שם: עדן תאריך לידה: 09.10.1989 מיקום: אשדוד מספר כיתה: 7 דרכי תקשורת: מסיינג'ר- [email protected] איסיקיו- 208654439 השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? אם עתודה אז דברו איתי עוד 4 שנים XD אם לא אז ב- 08.02.08 איזה בגרויות אתם עושים השנה? אנגלית בעל פה, אנגלית שאלון G, ביולוגיה השאלון האחרון של 5 יחידות ואזרחות. פוחדים מבדיקות דם? לא עושים מדורה בל"ג בעומר? אין לי שמץ מנגנים על משהו? גיטרה
כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? המון :( מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם? זיתים שחורים, עגבניות, בצל, תירס, פטריות

R e A

New member
!דקפתמ

השאלות הרגילות: שם: תאריך לידה: מיקום: מספר כיתה: דרכי תקשורת: השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? ב22 ליולי, נכון לעכשיו. נכון לעכשיו כל גיוסי יולי נדחים בשבועיים... איזה בגרויות אתם עושים השנה? נשאר לי מת', אנגלית, ספרות, עיתונות ומחשבת ישראל, שעל אני כנראה אוותר. פוחדים מבדיקות דם? מממ לא כ"כ. עושים מדורה בל"ג בעומר? בבבעעעאאאאאההההררוררר!!! מנגנים על משהו? נופ כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? אנחנו נחיה
מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם? עוד גבינה... וכמובן, תמונה: שיכור מהטוסיק בקומזיץ בים לפני חודש......

R e A

New member
עכשיו קלטתי ששכחתי

שם: רע תאריך לידה: 12.3.89 מיקום: גן יבנה מספר כיתה: 5 דרכי תקשורת: 481979440

יאללה

השאלות הרגילות: שם: בן תאריך לידה: 27/6/1989 מיקום: נס ציונה מספר כיתה: 7 דרכי תקשורת: יונת דואר. השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? שנת שירות 12/8, ואחרי זה מתחיל קד"צ טכני בסמפטמבר 08 ומתגייס איפשהו בין נובמבר 08 לפברואר 09 ומשתחרר או אחרי שנתיים כי אני אצא משוגע או ב2014 כשאני אהיה זקן מת. אמאלה$%^&* איזה בגרויות אתם עושים השנה? חיבור אזרחות תנך מ"מ אנגלית ספרות פוחדים מבדיקות דם? לא עושים מדורה בל"ג בעומר? לא נראהלי, אני הולך לאיזה יריד מבשלות בירה ובוטיק בבית בירה בנוה צדק ואז אלך לי להסתובב בטיילות תל אביב ובת ים ככל הנראה מנגנים על משהו? תופים כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? הרבה, רציני מה נעשה אחרי זה? מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם? אננס עם פפרוני/חזה אווז |לאכשר|

הו תמונה!!!!

אני כמו ערבי בטראק שנה שעברה בקאצ'קאר... איך באלי לעשות משהו דומה שוב יוווווווווווווווווווווווו

Itay Simons

New member
מתפקד ../images/Emo195.gif

השאלות הרגילות: שם: איתי תאריך לידה: 22.4.1989 מיקום: ר"ג מספר כיתה: 9 דרכי תקשורת: בפרטים שלי השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? כרגע 28.10.07 איזה בגרויות אתם עושים השנה? אין לי כוח לספור.. פוחדים מבדיקות דם? כן =[ עושים מדורה בל"ג בעומר? אולי מנגנים על משהו? לא כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? ככה | |! מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם?פטריות
עגבניות
וכמובן, תמונה

גלוש122

New member
../images/Emo20.gif

השאלות הרגילות: שם:גל תאריך לידה: 26.11.89 מיקום: התנחלות בשומרון מספר כיתה: 9 דרכי תקשורת: השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? שנת שרות 12.8 איזה בגרויות אתם עושים השנה? הכל בערך .............. פוחדים מבדיקות דם? חח כן עושים מדורה בל"ג בעומר? לא בדיוק מנגנים על משהו? לא כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? אממ נתגעגע מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם? תירס וזיתים

iti4

New member
שנים שלא הייתי פה...

השאלות הרגילות: שם:איתי תאריך לידה:24.10.1989 מיקום:גן יבנה.. האחת והיחידה מספר כיתה:3 דרכי תקשורת:איי סיקיו:338627231,פלפון:0544476574 תא דואר:1378 (יותר מידי..) השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי?16.3.08 איזה בגרויות אתם עושים השנה?ביוטכנולוגיה,כימיה,ספרות,ביולוגיה,אנגלית,מתמתיקה פוחדים מבדיקות דם?תרמתי דם אז נראה לי שלא.. עושים מדורה בל"ג בעומר?ברור שכן מנגנים על משהו?גיטרה,בס,תופים,אורגן..אני דיי ילד מוזיקלי כזה... כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב?המון המון למרות שבזמן האחרון לא מעניין פה בכלל מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם?פטריות.. תמונה: מהפלפון החדש למרות שזה לא משהו

למעלה