התפקדות מאי

דללה

New member
התפקדות מאי ../images/Emo195.gif

השאלות הרגילות: שם: תאריך לידה: מיקום: מספר כיתה: דרכי תקשורת: השאלות החודשיות:
מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי?
איזה בגרויות אתם עושים השנה?
פוחדים מבדיקות דם?
עושים מדורה בל"ג בעומר?
מנגנים על משהו?
כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב?
מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם? וכמובן, תמונה

מתפקד

השאלות הרגילות: שם: חמי תאריך לידה: ז' במרחשוון תש"נ (5 בנובמבר 89 למניינם) מיקום: גוש-דן מספר כיתה: 2 דרכי תקשורת: מסר? השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? לא יודע עדיין איזה בגרויות אתם עושים השנה? יותר מדיי
פוחדים מבדיקות דם? כן עושים מדורה בל"ג בעומר? אולי מנגנים על משהו? יונתן הקטן על אורגן
כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? במידה מתונה מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם? ללא תוספות

קובי221

New member
כאן.

השאלות הרגילות: שם: קובי. תאריך לידה: 17.01.89. מיקום: גדרה. מספר כיתה: 1. דרכי תקשורת: מסרים. השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? 8.8.07. איזה בגרויות אתם עושים השנה? נשאר: חיבור, דינים, אנגלית, מתמט', תנך, אזרחות, מדעי הסביבה, ספרות-מגמה, ספרות. פוחדים מבדיקות דם? בערך. עושים מדורה בל"ג בעומר? כנראה שזאת השנה הייחידה בלי. לא אספנו עצים
. אבל בטח נעתה על האש או שנגנוב כמה עצים מהקטנים או משו
מנגנים על משהו? לא. כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? לא
. מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם? זייתים. הודגש באמצעות מדגישומטיק

דללה

New member
ממתתפפקקדדתת!!! ../images/Emo124.gif

השאלות הרגילות: שם: שני תאריך לידה: 7.2.89 מיקום: ר"ג מספר כיתה: 9 דרכי תקשורת: במסר השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? 28.10.07 (יא מאןןן!!!
) איזה בגרויות אתם עושים השנה? אזרחות
, ערבית, ספרות ואנגלית פוחדים מבדיקות דם? מאוד
עושים מדורה בל"ג בעומר? אין לי מושג מנגנים על משהו? על העצבים
כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? מאוד
מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם? פטריות
תעלו תמונות, נבלות

Bleed for Me

New member
פה

שם:דניאל תאריך לידה:4.5.89 מיקום:ר"ג מספר כיתה:2 דרכי תקשורת:מסר השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי?21.10.07 איזה בגרויות אתם עושים השנה?אזרחות,ספרות,אנגלית,מת',תקשורת מעשי ולפני שבוע היה בתקשורת עיוני פוחדים מבדיקות דם?לא עושים מדורה בל"ג בעומר?לא מנגנים על משהו?נו כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב?הרבה
מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם?זיתים ירוקים

Ana Lyn Newkirk

New member
אני ../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif

שם: צביקה תאריך לידה: 15.12.88 מיקום: רמה"ש מספר כיתה: 2 דרכי תקשורת: מסנג'ר, אייסי, פלאפון, פה
השאלות החודשיות: מתי אתה עושה שנת שירות? 12.8 איזה בגרויות אתם עושים השנה? אנגלית, ספרות, אזרחות (מועד ב'), פיזיקה, מדעי החיים, מחשבים, חקלאות פוחדים מבדיקות דם? לא עושים מדורה בל"ג בעומר? כן מנגנים על משהו? לא כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? המוןןןןן מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם? זיתים/עגבניות/המון גבנ"צ/פטריות

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo63.gif

שם: רעות תאריך לידה: 15.12.89 מיקום:קרית אתא מספר כיתה:5 דרכי תקשורת:[email protected]> מסנג'ר לא איימל! אה ובמסרים תמיד בכיף
השאלות החודשיות:
מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? בפברואר.... עוד רחוק...
איזה בגרויות אתם עושים השנה?אנגליתE, מטמתיקה, אזרחות, תנך, ספרות, ערבית, תולדות התאטרון, תאטרון מעשי.... יש עוד 2 או 3.... ברח לי מהראש מרב שיש...
פוחדים מבדיקות דם? כן...
עושים מדורה בל"ג בעומר? כן אבל לא עד הבוקר
יום למחרת יש בגרות...
מנגנים על משהו? לא
כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? המון המון
מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם? אממממממ כל דבר חוץ מטונה ופטריות...

H i L a L u S

New member
מתפקדת../images/Emo140.gif

שם:ללה(הילה) תאריך לידה:17.3 מיקום:אשדוד מספר כיתה:4 דרכי תקשורת:יונת דואר השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי?16.7 אבל ידחו לי לנובמבר כנראה איזה בגרויות אתם עושים השנה?אזרחות,ביולוגיה,אנגלית פוחדים מבדיקות דם?כן,אני לא מסתכלת על הדם שעושים לי. עושים מדורה בל"ג בעומר?מממ לא נראה לי מדורה אבל כן עושים משהו. מנגנים על משהו?לא כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב?האמממ...לא יודעת מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם?כלום:)

אני

השאלות הרגילות: שם: ליאור תאריך לידה: 1/6/89 מיקום:פ"ת מספר כיתה:3 דרכי תקשורת:מסר... השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? 21/10/07 איזה בגרויות אתם עושים השנה? אנגלית,ביולוגיה,תנ"ך,היסטוריה,ספורט,מזרחנות,חיבור וזהו נראה לי פוחדים מבדיקות דם? קצת עושים מדורה בל"ג בעומר?לא מנגנים על משהו?לא כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם?זיתים שחורים

Liraz 6q

New member
דללה!

סופסוף הצלחת לפתוח התפקדות!
השאלות הרגילות: שם: ליר לירי ליריק לירז מה שתרצו..
תאריך לידה:20.6.89 מיקום: אילת סיטי
מספר כיתה:5
דרכי תקשורת: אייסי-237387150 מסן- [email protected] השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? מתגייסת בעזררררת השם 16.12.07 איזה בגרויות אתם עושים השנה? ממ מנהל,אזרחות, תנך, תכתובת, חיבור ועשיתי כבר ספרות ו2 באנגלית.. פוחדים מבדיקות דם? כה עושים מדורה בל"ג בעומר? בטח נארגן איזה סליפי בים.. מנגנים על משהו? על המצפון נחשב? כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? מאוד
מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם? בולגרית, זיתים,טונה.. וכמובן, תמונה
מההפלגה

devilz

New member
מתפקדת!!

השאלות הרגילות: שם: ליז תאריך לידה: 21.4.1989 מיקום: אשדוד מספר כיתה: 8 דרכי תקשורת: מסרים... [email protected] מסן... השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? נמנמ בעיקרון התאריך גיוס שלי כרגע הוא ב21.10... אבל כמו שבישרו לי לפני כמה שעות הוא כנראה יוקדם ליולי אוגוסט....
איזה בגרויות אתם עושים השנה? אנגלית אף ג'י בעפ.. אף ובעפ כבר עשינו... ביולוגיה.. ביוטופ עיוני ומעבדה.. ביוטופ כבר עשיתי (96 סופי !!
) אזרחות ספרות תנך מתמטיקה... 005.. חיבור
יותר מדי פוחדים מבדיקות דם? חח לא... המעקב אחרי מחלת הנשיקה גמל אותי מהפחד הזה... עושים מדורה בל"ג בעומר? נמ מתי זה בכלל:D מנגנים על משהו? מזדהה עם דללה
כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? מי אמר שנעזוב
ניקח דוגמא מנתי מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם? עגבניות ופטריות.... לא בהכרח ביחד

nomad21

New member
.........

השאלות הרגילות: שם: נתנאל תאריך לידה:09.01.89 מיקום: אי שם בירושלים מספר כיתה:2 דרכי תקשורת: יונות דואר השאלות החודשיות: מתי אתם מתגייסים/עושים שירות לאומי? אני פטור מגיוס איזה בגרויות אתם עושים השנה? הרבה (אין לי כוח לפרט.. ) פוחדים מבדיקות דם? לא עושים מדורה בל"ג בעומר? לא יודע מנגנים על משהו? כן (גיטרה וקצת תופים) כמה תתגעגעו לפורום כשנעזוב? המון
מה אתם אוהבים על הפיצה שלכם? עוד גבינה

למעלה