התפקדות מאי

einatit4

New member
שניונת..../images/Emo199.gif

ניראה לי שזה הוא כי גם הוא היה בטיול בבולגריה

shape1

New member
מתפקדת!

שם:אפרת גיל:עוד חודש וחצי 15 סרט החודש:מישהו לרוץ איתו שיר החודש:יותר מדי.. אלבום החודש:ביט 69-חומרים רטובים תמונת החודש:- משהו טוב שקרה החודש:השביתות משהו רע שקרה החודש:שחברה שלי עברה לארץ אחרת הדבר הכי הזוי שקרה החודש: קרו יותר מדי דברים הזויים:| איך עבר החודש בכללי:בפאנן:] למה אתם הכי מחכים בחודש הבא:לג בעומר

התפקדתי:]

שם:ליאת גיל: 14 וקצת סרט החודש: בופור
שיר החודש: יש מלא. אלבום החודש: =אין= תמונת החודש: ---> משהו טוב שקרה החודש: אממ לא יודעת.. משהו רע שקרה החודש: לא הלכתי לרוק"צ:[ הדבר הכי הזוי שקרה החודש: היום קרה משהו מאוד הזוי! עזבו, אל תשאלו.. איך עבר החודש בכללי: סבבה.. למה אתם הכי מחכים בחודש הבא: מוטו מיוזיקD: יותר נכון בחודש הזה..

ROTEM789

New member
../images/Emo13.gif

שם:רותם גיל:14 סרט החודש:ספיידרמן החדשדש... שיר החודש:Wake Me Up When September Ends אלבום החודש:אממ.. לא יודעת אין לי... משהו טוב שקרה החודש:דבר אחד?! קרו מלא דברים... משהו רע שקרה החודש:הורדתי את העגיל כי כאב לי מוות ואיזה קטע החור נסתם S: (טרגוס דרך אגב) הדבר הכי הזוי שקרה החודש:אממ לא זוכרת איך עבר החודש בכללי:סבבה לגמרי ולכם?! למה אתם הכי מחכים בחודש הבא:אני לא מחכה להרבה דברים.. הופעות מסיבות ובלה בלה בלה...

crazysapir

New member
באיחור מטורף..בקטנה:))

שם:ספיר גיל:כמעט 14 סרט החודש:ממ ..נראלי השתולים..אהבתי ת'סוף שיר החודש:"נמאס" או משו כזה :))..ותצעק של להקה אחרת אלבום החודש:חומרים רטובים, חדר 483, תמעק הכי גבוהה שאת יכול תמונת החודש:-->>שלי:)) משהו טוב שקרה החודש: כל יום משהו רע שקרה החודש:-אופטמית- הדבר הכי הזוי שקרה החודש:הייתי האצמעות עם אולסטאר אחד שחור אחד אדום חח היה מאגניב:) (.חוץ מהאנשים עם המבטים כמובן><) איך עבר החודש בכללי:מעולה למה אתם הכי מחכים בחודש הבא: ממ..ל...-חושבת-- לא יודעת...

אאאאאאאאאאאאאני

שם:אריאל גיל: 13 סרט החודש: אהבה מליגה אחרת חח שיר החודש: חומרים רטובים אלבום החודש: לאדעת תמונת החודש:סתם תמונה עם חברות אבל אני לא מעלה משהו טוב שקרה החודש:טיול שנתי משהו רע שקרה החודש:שרב בטיול שנתי חחח הדבר הכי הזוי שקרה החודש: לאדעת איך עבר החודש בכללי: אאאאאחלה למה אתם הכי מחכים בחודש הבא: שומדבר מיוחד עדיין

למעלה