התפקדות מאי

3has3

New member
חחח מה זה קשור? ../images/Emo11.gif - תפסת אותי

נוו באמת D: והומואים זה דבר שולט. בעיקר אם הם חתיכים .. ורוב הפעמים - הם חתיכים..

טל 182

New member
בבקשה!../images/Emo13.gif

תודה על העצה...חח...אני אחשוב על זה.

אניאניאני../images/Emo163.gif

שם:אופיר גיל:14 סרט החודש:רק ידידים:p שיר החודש:all this thing i hate-bullet for mt valentine אלבום החודש:אין...:\ תמונת החודש:גם אין.. :\ משהו טוב שקרה החודש:קניתי המון דברים של בובספוג!!! משהו רע שקרה החודש:נפרדתי מחבר שלי....בעצם זה טוב!! הדבר הכי הזוי שקרה החודש: לא זכור לי משו...O_O איך עבר החודש בכללי:אחלה
למה אתם הכי מחכים בחודש הבא:לסוף החודש:p[חודש יוני-20 ימים אחרונים של הלימודים!!יאי]

אניאניאני =)

שם: אילה גיל: 15 סרט החודש: אפקט הפרפר שיר החודש: אם את בעניין אלבום החודש: enigma of the state-blink 182 תמונת החודש: --> משהו טוב שקרה החודש: רוק"צ משהו רע שקרה החודש: לא זוכרת... *בהדחקה* הדבר הכי הזוי שקרה החודש: טיול שנתי. יש לי כיתה מוזרה. איך עבר החודש בכללי: סבבה + למה אתם הכי מחכים בחודש הבא: לאייפוד שלי... חסכתי מלא זמן

שנינה11

New member
אניי../images/Emo3.gif

שם: שני גיל: עוד מעט 14 סרט החודש: לא זוכרת ראיתי המון שיר החודש: לאונרדו- עברי לידר אלבום החודש: להפסיק לאכול עוגות-שייגעצ תמונת החודש: משהו טוב שקרה החודש: רוקע"צ משהו רע שקרה החודש: לא זוכרת.. הדבר הכי הזוי שקרה החודש: מתוך 5 שעות ביום לימודים לומדים 5 שעות מתמטיקה איך עבר החודש בכללי: נחמדיק למה אתם הכי מחכים בחודש הבא: לימית 2000 (הולכים מהביצפר)

sapirosh92

New member
סר יס סר ../images/Emo195.gif

שם:ספיר גיל:14 סרט החודש:מת לדייט ו0יש לה בייצים שיר החודש:אבות ובנים אלבום החודש:ביט 69 ואבריל לאבין החדש תמונת החודש:אין משהו טוב שקרה החודש:לא אומרת משהו רע שקרה החודש:כלום הדבר הכי הזוי שקרה החודש:פאדחניייי איך עבר החודש בכללי:מעולה!! למה אתם הכי מחכים בחודש הבא:לא יודעת

yan levi

New member
בוווווווווו

שם: יאן גיל: 15 סרט החודש: הבופור שיר החודש: אביב גפן -יומן מסע :] אלבום החודש: ביט דהההה תמונת החודש: משהו טוב שקרה החודש: נמ .. אין משו ספציפי היה חודש מצחיק :] משהו רע שקרה החודש: כלום :] הדבר הכי הזוי שקרה החודש: לא צבעתי ת'שיער :/ איך עבר החודש בכללי: בן זונה :] למה אתם הכי מחכים בחודש הבא: יומולדת :]

einatit4

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif

שם: עינת גיל: בחודש הבא 14 סרט החודש: השטן לובשת פראדה.. ראיתי בויאודי שיר החודש: אולי אלבום החודש: ביט
תמונת החודש:
משהו טוב שקרה החודש: חופש פסח [בתחילת החודש
] משהו רע שקרה החודש: לא זוכרת כבר הדבר הכי הזוי שקרה החודש:
איך עבר החודש בכללי: אחלה למה אתם הכי מחכים בחודש הבא: כל המיצ"בים, שיעברו כברר ולחיסון..

shirush1112

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo192.gif../images/Emo41.gif../images/Emo214.gif

שם:
שיר גיל:
13 וחצי סרט החודש:היה כזה?
שיר החודש:צבי הנינג'ה
חח ועכשיו ברצינות- a moment like this
אלבום החודש:ביט
תמונת החודש:=> משהו טוב שקרה החודש:פגשתי את ריצ'ל
משהו רע שקרה החודש:נפרדתי מריצ'ל-ועכשיו אנלא אראה אותה משו כמו שנתיים
הדבר הכי הזוי שקרה החודש:אמ אמ ..בראדלי חיבק אותי?!
איך עבר החודש בכללי:סביר ככה..
למה אתם הכי מחכים בחודש הבא:
לסיים להלחין שיר?!

Frankielover7

New member
מה הבעיה עם שיר של צבי הנינג'ה?XD

אני אוהבת אותו
אני אוהבת את צבי הנינג'ה
הם הגיבורים שלי

PaperShoes

New member
מתפקדת ^^

שם: נועם גיל: 13.5 סרט החודש: Almost Famous שיר החודש: רק אחד? אלבום החודש: Lagwagon - Trashed תמונת החודש: משהו טוב שקרה החודש: רוק"צ, הופעה של שייגעצ.. משהו רע שקרה החודש: לא היה משהו מיוחד. הדבר הכי הזוי שקרה החודש: לא יודעת |: איך עבר החודש בכללי: אחלה.. למה אתם הכי מחכים בחודש הבא: אילת, ל"ג בעומר, ביט בבארקה..

Yarden060

New member
../images/Emo9.gif

שם: ירדן. גיל: בקרוב 16. סרט החודש: "בנים אינם בוכים." מומלץ. :) שיר החודש: ... אלבום החודש: ... תמונת החודש: ... משהו טוב שקרה החודש: קרו יותר מידי דברים טובים בזמן האחרון. :) משהו רע שקרה החודש: כמעט לא היו כאלה. הדבר הכי הזוי שקרה החודש: ... איך עבר החודש בכללי: בסדר גמורר. לא יכל להיות טוב מזה... למה אתם הכי מחכים בחודש הבא: בעיקר לגאלה. :)

מתפקדת

שם:נטלי גיל:15 סרט החודש:"סיפור אהבה בלתי נשכח" למרות שהוא לא חדש ראיתי אותו מאלהה.. שיר החודש: The reason - Hoobastank אלבום החודש:חומרים רטובים
תמונת החודש: משהו טוב שקרה החודש: יש כ"כ הרבה זה באמת היה חודש עם הרבה דברים טובים.. משהו רע שקרה החודש:לא זוכרת.. (אם אני לא זוכרת סימן שלא קרה משו כזה רע
) הדבר הכי הזוי שקרה החודש: אמ.. איך עבר החודש בכללי: אחלה.. למה אתם הכי מחכים בחודש הבא:מוטומיוזיק

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif מכוערתתתת:)

שם:
מיכל[י] גיל:
14.9 סרט החודש:
לאדעת. שיר החודש:
הריפרופ של ברי. אלבום החודש:
מוניקה- פצעים ונשיקות. תמונת החודש:
אין
משהו טוב שקרה החודש:
ערב אהבה. משהו רע שקרה החודש:
לאדעת... הדבר הכי הזוי שקרה החודש:
הריפרופ של ברי. איך עבר החודש בכללי:
מצויין:) למה אתם הכי מחכים בחודש הבא:
גאלה/שנטיפי....

ליעתע

New member
1 במאי קולולולולולולו

שם: ליאת גיל:15 7 חודשים 8 ימים ו12 שעות.. אבל מי סופר? סרט החודש: לא ראיתי שיר החודש: הכל של קרח 9. שזאת "תגלית" חדשה שלי=] אלבום החודש:אין משו מסויים תמונת החודש: אין משהו טוב שקרה החודש:חבר=] ועובר במתמטיקה!! אאעאאהעאהאאע משהו רע שקרה החודש:בצפר-_- הדבר הכי הזוי שקרה החודש: כשחברים שלי ישנו אצלי איך עבר החודש בכללי: הכי טוב בארץ. למה אתם הכי מחכים בחודש הבא: חודש:]]]]

טלטל1410

New member
עכשיו אני ../images/Emo11.gif

שם: טל.
סרט החודש: בופור
שיר החודש: אולי- ביט
אלבום החודש: ביט.
תמונת החודש: ---> משהו טוב שקרה החודש: רוקע"צ
משהו רע שקרה החודש: אנשים מסנננים
הדבר הכי הזוי שקרה החודש: עזבו
איך עבר החודש בכללי: ממש טוב
למה אתם הכי מחכים בחודש הבא: המ. הופעות של ביט?

Xx MaayaN xX

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif

שם: מעיין
גיל: 13 וחצי.. סרט החודש: לא ראיתי. שיר החודש: הרבה שייגעצ. חרשתי עליהם השבוע
אלבום החודש: אממ motion city soundtrack- i am the movie תמונת החודש: אני לא יכולה להעלות תמונות!!!!!##%^)%*&_ משהו טוב שקרה החודש: רוק העצמאות!! משהו רע שקרה החודש: אממ לא חושבת שהיה משהו רע. היה אחלה החודש:) הדבר הכי הזוי שקרה החודש: koX הופיעו אצלנו בבצפר! XD איך עבר החודש בכללי: סבבה לגמרי למה אתם הכי מחכים בחודש הבא: בסופ"ש אני מקווה שאניאבוא למוטו מיוזיק, אח שלי השמן מופיע שם אז אולי הוא לא יוכל לקחת אותי.. ובערב אולי הופעה של koX אם כן הולך להיות מגניב.

WIpE ouT

New member
שלי../images/Emo13.gif

נכון לאפריל
שם: רותם אביגדור גיל: 14 (בקרוב 5
) סרט החודש: אממ מה ראיתי?נראה לי בופור שיר החודש: BFS - ALMOST אלבום החודש: אמממאני עוד צריך לשמוע את אנדרקלאס הירו הדחש של SUM41 אבל כרגע "חומרים רטובים" גו ביט! תמונת החודש: התמנוה שלי שצולמה ברוק עמאות בהופעה של חמי רודנר... הייתי כ"כ מסטול באותו רגע משהו טוב שקרה החודש: רוק"צ משהו רע שקרה החודש: לגלות שלמישהי שהתחלתי איתה יש חבר:/ הדבר הכי הזוי שקרה החודש: כתבתי שיר
איך עבר החודש בכללי: נחמד+ למה אתם הכי מחכים בחודש הבא: ליום שביתה הבא בשביל לסוע לת"א ולהתנחל במחלקת חשמליות של כלי זמר

למעלה