התפקדות מאי

moran916

New member
../images/Emo9.gif

שם:מורן גיל:16 סרט החודש: שיר החודש:להפסיק לאכול עוגות אלבום החודש:- תמונת החודש:- משהו טוב שקרה החודש:100 במתקונת במתמטיקה...! משהו רע שקרה החודש:כלום=] הדבר הכי הזוי שקרה החודש:ווואי יותר מידיי.. איך עבר החודש בכללי:בסטט למה אתם הכי מחכים בחודש הבא:ליודעת..

R o t m a

New member
כן המפקדת ../images/Emo195.gif

שם: רותם..
סרט החודש: מיס סאנשיין הקטנה- אחלה סרט.
שיר החודש: ביום שמש יפה- עברי לידר, רק ידידים-ביט 69.
אלבום החודש: ביט 69
תמונת החודש: --->
משהו טוב שקרה החודש: 91 באנגלית? D:
משהו רע שקרה החודש: 2 מבחנים במתמטיקה, לא באה לגאלה ;;
הדבר הכי הזוי שקרה החודש: ידיד שלי.. עזבו ^^"
איך עבר החודש בכללי: נחמד שכזה..
למה אתם הכי מחכים בחודש הבא: לא מחכה.. כל מה שיקרה- יקרה.

קוקו

שם: ליאור גיל: 16 סרט החודש: לא יצא לי לראות שיר החודש: סיסטם אוף אה דאון - Chop Suey אלבום החודש: חומרים רטובים תמונת החודש: תראו משהו טוב שקרה החודש: המממממ:] עדי אולי את תביני משהו רע שקרה החודש: לא יודעת לא עולה לי הדבר הכי הזוי שקרה החודש: עדי את בטח תדעי איך עבר החודש בכללי: סבבה.. למה אתם הכי מחכים בחודש הבא: הופעה בגאלה:]

טל 182

New member
אני!

שם: טל. סרט החודש: וואי...איזה עצוב לא ראיתי החודש שום סרטים...חודש ראשון בחיי..טוב לכל דבר יש פעם ראשונה, לא? שיר החודש: Cloud Nine - Evanescence אלבום החודש: Avril Lavigne - The Best Damn Thing תמונת החודש: בשמחה הייתי מעלה אבל לצערי יש לי מחשב דפוק שלא מצליח לעלות תמונות :S ... משהו טוב שקרה החודש: ידיד שלי קנה לי את האלבום החדש של אבריל לווין וגם הוריד לי לאייפוד את כל האלבום האחרון של אוונסנס--> זה היה כפיצוי על זה שהוא לא יכל להגיע ליומולדת שלי שהיה בנובמבר! טוב סלחתי לו... משהו רע שקרה החודש: רע?! לא יודעת...לא זוכרת... הדבר הכי הזוי שקרה החודש: לא יודעת...אבל שימו לב באיזה שעות אני נכנסת לפורום הזה...זה דיי הזוי קצת... איך עבר החודש בכללי: בכיף! מלא שביתות שנפלו על מבחנים! למה אתם הכי מחכים בחודש הבא: טיול שנתי ואולי האורבן מוטו מיוזיק...אהה...וללכת עם חברים לקולנוע לראות את ספיידרמן! וואי כמה זמן חיכיתי לספיידרמן...

התפקדות..

שם:רותם גיל:14 (כמעט) סרט החודש: לא יודעת השטן לובשת פראדה טוב... שיר החודש:עוגות גבינה ושל אבריל the best damm thing אלבום החודש: ביט... ושל אבריל חחח תמונת החודש: משהו טוב שקרה החודש: אני נוסעת לאיזה פסטיבל חח... משהו רע שקרה החודש: בחני פתע באנגלית |מורה זונה| הדבר הכי הזוי שקרה החודש: חלומות ... איך עבר החודש בכללי: סבבה למה אתם הכי מחכים בחודש הבא: לא מחכה מה שיקרה יקרה ...

רונושהה

New member
אניי ../images/Emo13.gif

שם:רוני גיל:חודש הבא 13
סרט החודש:בופורר- סרט השנהה שיר החודש:דני מכור לבמבה [חרשתי עליו] אלבום החודש:חומרים רטובים-נראה לי תמונת החודש:איןן משהו טוב שקרה החודש:מלא שביתותת משהו רע שקרה החודש:רבתי עם החברה הכי טובה שלי
הדבר הכי הזוי שקרה החודש:התבטלוו לנו כל המחניםם איך עבר החודש בכללי:אממ דיי סבבה למה אתם הכי מחכים בחודש הבא:טיולל לרמת הגולןן

zohar d

New member
../images/Emo47.gif הלוו :)

שם: זוהר גיל: 13.5 סרט החודש: אממ, ראיתי את רוק בבית הספר שוב XD שיר החודש: Blink 182 - I Miss You אלבום החודש: על המשמרת- פורטיסחרוף תמונת החודש: אני בשיעור חינוך מיני של כלבלבים מדגימה כיצד הם יוצרים גורים קטנים וחמודים XDD משהו טוב שקרה החודש: רוק עצמאות D:, ישנתי אצל דורה3> משהו רע שקרה החודש: לא זוכרת..אבל היה משהו X: הדבר הכי הזוי שקרה החודש: אממ.. איך עבר החודש בכללי: סביר, היו דברים טובים ודברים רעים.. למה אתם הכי מחכים בחודש הבא: לנסיעה לאילת :)

Fucking Noff

New member
=]

שם: נוף גיל: 15 סרט החודש: ראיתי מלא סרטים.. שיר החודש: Rise Against - Paper wings אלבום החודש: - charlotte -good morning good תמונת החודש: ... משהו טוב שקרה החודש: קרו הרבה דברים טובים :] משהו רע שקרה החודש: אין.. הדבר הכי הזוי שקרה החודש: כלום =\ איך עבר החודש בכללי: נייס למה אתם הכי מחכים בחודש הבא: להרבה...=]

מתפקדת ^^

שם:אלמוג :) גיל:13 סרט החודש:האנמ . זרה מושלמת [; שיר החודש:האושר שלי . ערסית קטטנננה :) אלבום החודש:חומרים רטובים ((((:) תמונת החודש:יש הרבההה משהו טוב שקרה החודש: יקרה. ל"ג בעומר. הולך להיות בנזזזזזונה [;; משהו רע שקרה החודש:שברתי יד \ = הדבר הכי הזוי שקרה החודש: הרבהה O; איך עבר החודש בכללי:נחמד ^^ למה אתם הכי מחכים בחודש הבא:שיורידו לי תגבס (;

גממממממאני רוצה ! ../images/Emo192.gif

שם: טל =) גיל: עוד 4 חודשים משהו כזה חעחע - 13 סרט החודש: בוווופור . שיר החודש: כמו שלך
אלבום החודש: "חומרים רטובים" - ביט 69 חעחע תמונת החודש: מאיפה לי ? ; / משהו טוב שקרה החודש: יייייש מלא שביתות משהו רע שקרה החודש: ממ, רבתי עם כל ה.ע.ו.ל.ם ! =( הדבר הכי הזוי שקרה החודש: איך עבר החודש בכללי: נחמד - מאווווד
למה אתם הכי מחכים בחודש הבא: ממ , טייייול ..,

furfur23

New member
../images/Emo108.gifמתפקדת!

שם:אופיר גיל:14 סרט החודש:לא ראיתי סרטים החודש..><" שיר החודש:כמו שלך
אוי כמה חרשתי עליו
אלבום החודש:חומרים רטוביםXD תמונת החודש:לא יודעת..:-\הייתי שמה תמונה שלי אבל אתם תברחו..XD משהו טוב שקרה החודש:כלום משהו רע שקרה החודש:היה לי חרא חודש
הדבר הכי הזוי שקרה החודש:לא זוכרת.. איך עבר החודש בכללי:רע..
למה אתם הכי מחכים בחודש הבא:לכלום..><"

liavii

New member
עונה

שם:ליאב גיל:עוד מעט 14 סרט החודש:נורביט,יש לה ביצים,מת לצעוק 4 שיר החודש:כל הילדים-ביט 69 אלבום החודש:ביט 69-חומרים רטובים תמונת החודש:אממ אין משהו טוב שקרה החודש:משהו שיקרה טיול שנתי עוד שבוע^^ משהו רע שקרה החודש:ראיתי איך דורסים כלב קטן זה היה אתמול..מסכן..:( הדבר הכי הזוי שקרה החודש:חח היומולדת של חברה שלי..עוגות עפו לפנים ועשינו תותי..(ערימת בנות עם קפיצות חח) איך עבר החודש בכללי:אחלה עם השביתות למה אתם הכי מחכים בחודש הבא:סיום הלימודים

אני אני אני:)

שם:דר:] גיל:14 וחודש סרט החודש:הבופור
שיר החודש:Give It To Me-Timbaland Feat. Nelly Furtado & Justin Timberlake אלבום החודש:חומרים רטובים-ביט
תמונת החודש:לגמרי זאת-שלגגגגגגגגג
משהו טוב שקרה החודש:בולגריה
-->תמיר
.
משהו רע שקרה החודש:אממ..מה שתמיד רע,לימודים וכאלה^_^ הדבר הכי הזוי שקרה החודש:מורה אחת אמרה שהיא עושה ביד
איך עבר החודש בכללי:בסבבה:) למה אתם הכי מחכים בחודש הבא:חופשששששש

einatit4

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

יכול להיות שיש לו בלוג בישרא?

למעלה