התפקדות מאי

התפקדות מאי../images/Emo152.gif

שם: גיל: סרט החודש: שיר החודש: אלבום החודש: תמונת החודש: משהו טוב שקרה החודש: משהו רע שקרה החודש: הדבר הכי הזוי שקרה החודש: איך עבר החודש בכללי: למה אתם הכי מחכים בחודש הבא:

l i s H A

New member
היי זה שלי...:(

שם:לישי גיל:15 אעהעהעה סרט החודש:ג'ון טאקר מסט די,השטן לובשת פראדה שיר החודש:יש מלא אלבום החודש:אריק ברמן-הראשון תמונת החודש:תמונה שכזו. משהו טוב שקרה החודש:יומולדת,רוקצ וכל מיני משהו רע שקרה החודש:אחותי=\ הדבר הכי הזוי שקרה החודש:וואי מי זוכר כל החיים שלי הזויים:O איך עבר החודש בכללי:בסדר.... למה אתם הכי מחכים בחודש הבא:שאחותי תהיה פסדר, לג בעומר[שזה סושפבוע הזה אעהאעה] הופעה של מוקי וההשקה ובגלל שדר קצת מבולבלת. MSN:[email protected] מקום מגורים:יבנה היית/או לא היית ברוקצ?הייתי -נכון שבלאגן זה לא כיף..?-

הופעה של מוקי../images/Emo99.gif

הוא מדהים בלייבבבב
. הייתי בגדר בהופעות ביום העצמאת אז מחצו אותי והיו לי סימנים של כמו כלא על הבטן אבל מוקי וגבסו נראים כל כך טוב מקרוב
בקיצור מוקי תותח

l i s H A

New member
הוא מיבנה נחחח../images/Emo3.gif

ס'יופי:) מממ..שמתי תמונה אבל בקישור..תתיחסו:(

orel4400

New member
מתפקדת :)

שם: אוראל גיל:15 סרט החודש: לא ראיתיי =\ שיר החודש: תפסיקו לעשן-ביט69 אלבום החודש: מסתבר של חומרים רטובים תמונת החודש: משהו טוב שקרה החודש: רוק עצמאות :) משהו רע שקרה החודש: נפרדתי מחבר שליי הדבר הכי הזוי שקרה החודש: רבתי עם 5 אנשים שחשובים לי והשלמתי איתם היום... איך עבר החודש בכללי: סבבה =]] למה אתם הכי מחכים בחודש הבא: טיול סוף שנה של 3 ימים

עדי D

New member
להלהלה.

שם: עדי גיל: 16 סרט החודש: שיר החודש: Plus 44 - Make You Smile אלבום החודש: שייגעצ- ניו יורק רפיח תמונת החודש: משהו טוב שקרה החודש: ערב להקות צעירות:) משהו רע שקרה החודש: יהדות! חח הדבר הכי הזוי שקרה החודש: ממ..
איך עבר החודש בכללי: אחלהה.. למה אתם הכי מחכים בחודש הבא: גאלה של ביטט...

sapirosh92

New member
נו הזאת שהייתה ברוקדים עם כוכבים...

או רקדן נולד או איך שלא קראו לזה.

3has3

New member
נולד לרקוד D: וגם בשיר שלנו

ובתכלס כולם שונאים אותה :|

עדי D

New member
חחח טוב אני מניחה שזו.. מחאמה? נראליO:

אז אם כן.. תודה! חחחח.. ואני בקושי רואה טלווזיה.. אז סורי על הבורות.. אבל היי בהאלופה אני מבינה! חח

3has3

New member
חחח אני אישית לא חושבת שאת דומה לה

היא כ"כ מכוערת ואת ממש לא! והאלופה

3has3

New member
חחח זה התחיל להיות גרוע

עם הדורי הסתום הזה. בא לי לזרוק לו את הואנס לפרצוף D: שתישאר לו חותמת של מגני דוד D: (עזבו בדיחה פרטית שכזאת D: )

למעלה