התפקדות ינואר !!!

התפקדות ינואר !!!

כן, קצת באיחור, אז מה?
נא לכתוב למטה את הפרטים הבאים, לצורך הכרות של חדשים וישנים, ולצורך זיהוי ברחוב. ( סתם.. סתם...
) שם: גיל: מקום מגורים: מסן/ICQ תחביבים: מאכל אהוב: סרט אהוב: מסר לאומה: זהו לבנתיים נתראה בהתפקדות פברואר.

The T Shirt

New member
מתפקד ../images/Emo9.gif

שם: תומר גיל: 16 מקום מגורים: חולון מסן/ICQ: בפרטים תחביבים: חברים, מחשב, טלויזיה, כדורגל.. כל הדברים הרגילים, אתם יודעים.. מאכל אהוב: אוכל איטלקי - לזניות, פסטות, רביולי... סרט אהוב: רשימה ארוכה מידי... בינהם: שודדי הקאריבים (1,2), אושן 11, טיטאניק... מסר לאומה: Never Say Never Always Say Always (וגם המשפט הראשון בחתימה)

הנה אני!

חחחח
שם: שירן גיל: 19 מקום מגורים: קריות מסן/ICQ: איסיקיו 119449115, מסנג'ר [email protected], אבי, אתה גנב, לא יעזור כלום. תחביבים: לקרוא, לישון, לחלום על השחרור, לנהוג, לרקוד, ובקיצור להנות מהחיים. מאכל אהוב: המ, ממרח שוקולד נוטלה הולך?
סתם, לא משהו מיוחד
סרט אהוב: אני מניחה שהאלמנט החמישי ייקח פה, למרות שגם step up שהוא די חדש גם הולך לא רע איתי =] מסר לאומה: צבא = חרא, שחרור = ענק!!!, גימלים = נחמד שיהיה לכולם יום נהדר!

Winter Blue1

New member
../images/Emo108.gifמתפקדת

שם: קרן גיל: 13 וחצי מקום מגורים: כפ"ס מסן/ [email protected] - מסןICQ תחביבים: כדורעף [שולט] דרמה, ציור, קריאה והארי פוטר
מאכל אהוב: פסטה בזיליקום סרט אהוב: שודדי הקאריביים[1,2,18] DD: אני וחברים שלי החלטנו לצלם את 18. אל תתיחסו
מסר לאומה: Always look on the bright side of life שריקה, שריקה שריקה שריקה DDD: התמונה- אני לפני..... בחנוכה

התפקדותי !../images/Emo150.gif

שם: יעקב גיל: 28 מקום מגורים: ירושלים. מסן: [email protected] תחביבים: להציק לאנשים וכו'...
סתם... מחשבים, סרטים מוזיקה וכו'... מאכל אהוב: אוכל איטלקי, פסטות לזניות וכדומה, וגם כמובן פיצה, ובבשרי, קובה. סרט אהוב: שודדי הקאריביים 1/2 מסר לאומה:
תודה רבה.

NetaOnline

New member
שלי

שם: נטעלי גיל: כמעט 15 מקום מגורים: ר"ג מסן [email protected] /ICQ 427026565 תחביבים: לצייר לישון לראותTV לשמוע מוזיקה ולהסתובב עם חברות.
מאכל אהוב: פסטה!! סרט אהוב: שודדי הקאריביים
מסר לאומה: אל תבישו להוסיף אותי

Shiri from the block

Active member
../images/Emo113.gif שם: שירן גיל: 19 וחצי מקום מגורים: מעלה אדומים מסן/ICQ: מסן [email protected] תחביבים: אין לי כוח לענות מאכל אהוב: המבורגר סרט אהוב: שר הטבעות../images/Emo47.gif מסר לאומה: צבא זה רע, אל תתגייסו.

הי הי ../images/Emo108.gif

שם: אף אדום שאיה גיל: 16 מקום מגורים: באר שבע (ק-קר ._.;) מסן/ICQ: שלחו מסר תקבלו תחביבים: לצחוק על אנשים מאכל אהוב: גזר
סרט אהוב: יש יותר מדי ~.~ מסר לאומה: למדו למבחנים בהיסטוריה

דופק נפקדות... הא, התפקדות. ../images/Emo42.gif

שם: אביאל. גיל: 16. מקום מגורים: יהוד. מסן/ICQ: [email protected] 345016952 תחביבים: מחשב, חברים [שנעלמים], ולימודים. =] מאכל אהוב: הכל. העיקר שיהיה של אמא. סרט אהוב: סדרה: Heroes. כי מיילו מ-24 הוא סיילר מהירוז. מסר לאומה: תראו Heroes, ותורידו 24 בהורדות [לא] חוקיות. נ.ב: התמונה צולמה אחרי הרבה אלכוהול, ב-3 בלילה - בליל הסילבסטר: 1.1.07.
^^

reuts88

New member
מתפקדת!!!

שם: רעות גיל:18.5 מקום מגורים: לוד מסן: [email protected] אייסי:337724080 תחביבים:לקרוא (ולא רק ה"פ) מאכל אהוב: פסטה סרט אהוב:חומות של תקוה מסר לאומה: קחו קל תתגייסו לצה"ל ותמיד תסתכלו על חצי הכוס המלאה

the ror

New member
מצאת את החצי המלא?

אני כבר לפחות שנתיים מחפש ולא מצאתי...האמת,אפילו כוס עוד לא מצאתי...שלא לדבר על חצי...

reuts88

New member
כוסות חצאים ומה שבניהם

תמיד תמיד תמיד צריך להיות אופטימי לא משנה מה... אם תחשוב טוב היה טוב ואם תחשוב רע יהיה רע זה עניין פסיכולוגי שנקרא "אפקט פיגמליון" [נבואה שמגשימה את עצמה] אז רק טוב לכוווווווווווווווווולם במיוחד בשנה החדשה

the ror

New member
למדתי על אפקט פיגמליון...

וצודקת, הקצנתי. אבל לא תמיד אפשר להתעלם מהרגשה לא טובה, במיוחד כאשר ישנה סיבה די ברורה למה אותה הרגשה קיימת... אמן...

reuts88

New member
תודה

על המחמאה
ואני משרתת בפיקוד העורף ברמלה...

למעלה