התפקדות יא'מופרעים!!!

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifוואוו אם היינו נולדים עוד 20

שנה..אתם קולטים כמה חומר בהיסטוריה היה נוסף למה שאנחנו לומדים כיום?! פאק לא הייתי רוצה להיוולד עוד 20 שנה.. ולכל אוהבי ההיסטוריה אין לי שום כוונה לפגוע
אני פשוט שונאת היסטוריה..מאוד! חח בטח ראיתם ת'כולתרת וציפיתם למשו יותר עמוק..הא?

steelwater

New member
היי

שם:יעל תאריך לידה:28.8.86 מקום בארץ:י-ם עולה לכיתה:אני בצבא. שיר אהוב של קולדפליי:Shiver שיר אהוב בכלליות:One - U2, Your song - Elton John. להקה אהובה [חוץ מקולדפליי]:U2. אני אוהבת אותה הרבה יותר מקולדפליי. דבר שנוא ביותר:אחד הדברים השנואיים זה מלחמה. מאכל:סלט יווני. ספר:אבא ארך רגליים. סרט:טריינספוטינג, מולן רוג', פורסט גאמפ ועוד. כלי נגינה:גיטרה. יש לי שתי גיטרות כוסיות! גיטרה קלאסית וגיטרה חשמלית בצבע כחול. כלי בית:??? חחח איזו שאלה מוזרה. מיטה. כלי נשק:אני אל אוהתב כלי נשק. בכיתי כשהייתי צריכה להחזיק רובה בטירונות ובקורס. עם שפם או בלי?בלי עונה בשנה:לא יודעת. הארי פוטר:בהתחלה אהבתי אבל מתישהו הפסקתי לקרוא את זה. מסר לאומה:מה שלא הורג מחשל. תמונה:

מיכיל

New member
מתפקדת../images/Emo13.gif

שם:עלמה תאריך לידה : 7.12.90 מקום בארץ: תל אביב עולה לכיתה : י"א שיר אהוב של קולדפליי : קשה קשה...אבל אני אלך על warning sign שיר אהוב בכלליות: airbag של רדיוהד להקה אהובה(חוץ מקולדפליי):אואסיס דבר שנוא ביותר:התנשאות והמלחמה שאנחנו נמצאים בה עכשיו מאכל: פירה ספר:שני ירחים סרט: ונילה סקיי כלי נגינה: מנגנת בפסנתר.7 שנים כלי בית: חחח לאיזה כלי בית אני מתחברת? תבנית אפייה מלבנית לעוגיות
כלי נשק: הגוף
עם שפם או בלי?: בלי עונה בשנה : חורף הארי פוטר: זה אחלה ואני מחכה כבר לסרט החמישי או לספר השביעי... מסר לאומה: שתגמר כבר המלחמה הזאת! תמונה:

WhiteShadows

New member
../images/Emo6.gifהתמונה הזאת תמיד משעשעת אותי

גיא נראה כאילו הוא מתענג על הבס

ברררר

New member
אולה

שם:ברררר תאריך לידה:6.1.89 מקום בארץ:איפה שמפציצים עולה לכיתה:י"ב שיר אהוב של קולדפליי:וורנינג סיין שיר אהוב בכלליות:זה טוב- עברי לידר להקה אהובה [חוץ מקולדפליי]:R.E.M לדוגמא דבר שנוא ביותר:
מאכל:לזניה של אמא ספר:שתי שלגיות סרט:פורסט גאמפ כלי נגינה:אורגנית כלי בית:מראה כלי נשק:מוח עם שפם או בלי?בלי עונה בשנה:חורף הארי פוטר:
מסר לאומה:אמש'ך ערומקו? תמונה:יא טוב

ברררר

New member
אני פה כל הזמן, פחות מגיבה יותר

קוראת. אבל את יכולה להגיד :)
כפרעליך.

Summer moved on

New member
אמ, גם אני?

שם: נעה תאריך לידה: 6.12 מקום בארץ: מרכז עולה לכיתה: יא' שיר אהוב של קולדפליי: אממ קשה. Dont panic, in my place, trouble, we never cange שיר אהוב בכלליות: אין משהו ספציפי.. להקה אהובה [חוץ מקולדפליי]: Travis, Keane, radiohead דבר שנוא ביותר: שקרים:| מאכל: אממ שניצל ספר: אין משהו מועדף. כרגע אני קוראת אחד מעולה, אורי אדלמן- שעות מתות. סרט: שלשעשרה, מומלץ. כלי נגינה: לא מנגנת. אבל אוהבת תצליל של גיטרה אקוסטית. כלי בית: הא? עם שפם או בלי? בלי עונה בשנה: קיץ וחורף. לא יכולה להחליט
הארי פוטר: לא אוהבת.

מתפקד

שם:לידור תאריך לידה:29.10.92 מקום בארץ: שוהם עולה לכיתה:ט' שיר אהוב של קולדפליי:יש הרבה אבל נראה לי ש speed of suond שיר אהוב בכלליות:... להקה אהובה [חוץ מקולדפליי]:red hot chilli peperes, travis, black eyed pees, חחח יש עוד הרבה!..... דבר שנוא ביותר:יש הרבה אין לי כוח לכתוב.... מאכל:ספגטי ופיצה ספר:צופן דה וינצ'י סרט:יש הרבה אבל האחרון שראיתי שהוא יפה זה שודדי הקאריביים 2. כלי נגינה:גיטרה! אני גם מנגן בה! כלי בית: ??? כלי נשק: ??? עם שפם או בלי? מה זה השאלות האלה?... עונה בשנה:קיץ הארי פוטר:? מסר לאומה:קולדפליי הם מספר 1 חחחחח

למעלה