התפקדות יא'מופרעים!!!

sok777

New member
חח...

האמת היא שאין כזאת בעיה לבקר בירדן, אולי רק בימים אלו.

Coldplayist

New member
חלומות. הכל חלומות

נשמע ממש נחמד. רק חבל שזה לא יקרה. העיקר שהכרזת על עצמך כלא שמאלני. מיותר לציין את הסכמי אוסלו שהתבררו כמעשה הזוי וסהרורי על ידי השמאל. לבנונים עובדים בישראל? אוי, הבטן...

Roy1232

New member
למה, דווקא יהיה להם טוב

אצלנו תהיה יותר אבטלה לבנונים כמו הפלסטינים כוח עבודה זול וכמובן לשמאלנים כי זה הומניטרי למעשה הם יותר גזענים מהשאר... הם מדגישים את העובדה שלדעתם *רוב* הערבים הם חיות בכך שהם רוצים לעשות להם יותר מעשים הומניטריים..
סתם התייפיפות והצגות, לא יותר...

sok777

New member
אתה אומר עלי?

כי אם כן, תפנה אלי. חוץ מזה שאני לא שמאלני ביילין מסריח כזה. אני ממש לא. יש לי דעות ואמרתי אותם ואני ממש לא חושב שערבים הם חיות. אתה לא חייב להתנהג כמו איזה מגעיל. אתה רוצה לדון בנושא או לפתוח קנוניה נגדי? אתה רוצה לדבר על זה? בכיף, רוצה להתחיל לעקוץ? אני לא אשתתף בזה. אני נוסע לכמה ימים לנוח מהאזעקות, אם תרצה נמשיך להתדיין בעוד מס' ימים. ביי.

Roy1232

New member
חחחח אני מדבר על שמאלנים קיצונים

הסכמתי עם דעותייך קודם בשרשור הזה
וכמו שאמרת - אם הייתי רוצה לפנות אלייך הייתי אומר את זה

sok777

New member
מה הבעיה שלך?

זה לא שאני לא שמאלני, אני פשוט לא קיצוני כשמאלני. אני קצת יותר מנוטה לשמאל. אבל ממש ממש לא קיצוני. אני ממש לא חושב שמה שיוסי ביילין אמר הוא נכון ואני כן חושב שצריך להרוג את אנשי החיזבאללה ולא רק לדון איתם. למה אתה פשוט מגעיל? אתה פשוט מתנהג בהתנשאות וזה דוחה אותי. חוץ מזה, מה הבעיה שלבנונים יעבדו בישראל? זה כבר קרה.. זה לא חלומות וזה עתיד לקרות אם יהיה שלום, מה שהגיוני שיהיה, צריך לפעול בצורות הנכונות.

Roy1232

New member
כן אבל לבנונים עובדים בישראל זה

לא טוב. עניי עירך קודמים? גם אצלנו יש אבטלה.. היה ולבנונים יבואו לעבוד פה הם יתפסו את כל המקומות כי הם כוח עבודה זול...

jony543

New member
כוח עבודה זול?@$^#&

מזכיר לי את ענת חחח אבל אני אוהב אותה שהיא לקחה אותי לרוג'ר

Roy1232

New member
חחע ג'וניישן

אתה אוהב אותה שהיא לקחה אותך לווטרס? ז"א היית איתה בפקקים של העות באותו אוטו?
:שפוך: איך עשינו את היי ודריי
ואיך אתה תעשה את קארמה פוליס
ודבר כבר עם המתופף אינעל!

גם אותך ענת לקחה?../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo85.gif

גאד. אפילו אם היו משלמים לי כסף לא הייתי הולכת עם המחנכת שלי להופעה
טוב,צ תלוי גם כמה כסף היו משלמים
.....

sok777

New member
אני חוזר,

סוריה לא יצטרפו. אין להם אינטרס. ממש לא שווה להם. בכל אופן, אתה אומר דברים טובים ונכונים ברובם אבל תבין שכמה ימני שלא תהיה, אי אפשר להרוג את החפים מפשע, המשתפי"ם של החיזבאללה [השיהים הלבנונים] שמחביאים אותם בבתיהם צריכים למות גם אלא אם כן יברחו, אבל מה לעשות שאי אפשר להחריב את ביירות כי חיים שם איזה חצי מיליון אנשים מסכנים וחפים מפשע. אני מסכים שצריך להגביר פעילות אבל לא בדרך כזו קיצונית. חוץ מזה, אתה צודק, יותר מדי אכפת לנו מה אומרים. אותי ממש מעצבן שהעולם חושב שאנחנו רעים ואשמים וזה כי אנחנו יותר חזקים אבל הוא לא מבין שזה שהורדנו את שדה התעופה שם [מה שלדעת העולם היה 'מוגזם מדי'] היה מבצע אסטרטגי ואילו החיזבאללה פשוט מפציצה אותנו ללא הרף סתם ככה, בלי התחשבות באיש. ארגון טרור. לעולם כבר יש דעה עלינו שאנחנו מגזימים ובלהבלה כזה, אז זה כבר לא משנה מה הם חושבים, ממילא יש להם כבר את הדעה אז אפשר לעשות מה שרוצים כי הדעה לא תשתנה. חוץ מזה מה יותר חשוב? עתיד מדינת ארצנו והשלום עם ירדן או מה שיגידו הקהילה הפרוטסטנטית באלבמה?? סער

Coldplayist

New member
אוי...

אתה בן 15... כנראה זה אולי מסביר. זה שהוא אמר ערבים, זה אולי נשמע קצת גזעני, אבל אין שום בעיה עם זה כי הוא שונא את רוב הערבים. כן, הערבים הפלסטינים שמתפוצצים בבתי קפה ואוטובוסים ויורים קאסמים, הערבים מלבנון שיורים קטיושות וטילים והורגים יהודים בישראל, ערבים מסוריה שמשתוקקים לתבוסתה של ישראל ומתמוגגים ממעשי החיזבאללה שגם הוא אירגון ערבי. נעזוב את שאר הערבים שממנים טרור, אל-קאעידה, שמסיתים להשמדת ישראל. הבה נזכיר רק את איראן, ערבים (פרסים בשבילך), שקוראים להשמדת "היישות הציונית", בשבילך, ישראל. הערבים האלו גם עובדים על נשק גרעיני רק שעולם לא איכפת. ולגבי ערביי ישראל - בדיחה עצובה. רוב ערביי ישראל הם אויביים בדיוק כמו ערבים מג'נין. הם עושים את עצמם, עד שאתה שומע איך הם מדברים על המדינה. רוב הלבנונים ממש מסכנים? לומר לך את האמת? לא מעניין אותי. יש מיליון ומשהו יהודים שעזבו את הבתים שלהם בצפון, שנשארים וחיים את האזעקות והקטיושות. הם הרבה יותר מסכנים בשבילי. אין דבר כזה ערבי קיצוני וערבי מתון. יש רק ערבים קיצוניים. ההבדל היחיד הוא האם הוא מראה זאת או לא. תחשוב על זה

Roy1232

New member
../images/Emo45.gif

חחח אבל בן 15...? למה בן כמה אתה?
אתה לא רחוק משם

sok777

New member
ואיי.. השתחצנת.

מה הקשר שאני בן 15? חוץ מזה אתה ממש שחצן, אתה גדול ממני בשנה אחת, אפשר לחשוב!! [מה זה כבר שנה?!] הדעות שלי וכל מה שאני אומר זה כ"כ לא קשור לגיל מה גם שאתה בן 16 אז אפשר לחשוב מה ההבדל. אתה נשמע כמו סתם עוד ילד אידיוט שמתלהב ומשחק אותה גדול. אתה רק בן 16 אז אולי אתה לא יודע אבל- גם ערביי ישראל הם פלסטינאים, לא רק האלו מהשטחים. ופלסטינאים זה לאו דווקא מושג של מי שרוצה "להשמיד" אותנו. חצי מערביי מדינת ישראל אכן לא רוצים שנהיה כאן והם לא מחבבים אותנו במיוחד אבל חצי אחר גם רוצה שנשאר כאן והוא מעריך אותנו ורוצה לחיות בדו קיום. אני אישית מכיר לא מעט אנשים שרוצים דו-קיום ויש לי לא מעט חברים שאוהבים את ישראל ואין להם שום בעיה עם היהודים. חוץ מזה, אני מצפון, מקו העימות. וכן, זה לא נעים שיש המון בומים קרובים ואזעקות וגם אנחנו נסענו קצת וחזרנו וגם לנו זה יקר וגם כל המשפחה שלנו בצפון אבל בלי קשר, אני מוקף מסביבי במלא כפרים ערביים ואני בעד דו-קיום וגם חלק מהם בעד. אני לא אומר שכולם רוצים דו-קיום ואני לא מכחיש שלא שונאים אותנו, אבל אני פשוט אומר שזה לא הגיוני להגיד "אני שונא ערבים". זו פשוט קביעה כוללת ומגעילה. שאישית זה אותי דוחה ומעצבן, ויש לי גם הרבה חברים שאומרים וחושבים ככה [הם חיים גם כאן] ואני פשוט משתגע מזה. ערבים זו מילה גדולה מאוד ויש בה המון דברים בפנים [נוצרים למיניהם, מוסלמים שיהים, מוסלמים, סונים, דרוזים ועוד]. אי - אפשר להגיד אני שונא ערבים כי זה פשוט כולל ובכלל זה דבר גדול ומי שאומר את זה רואים שהוא לא ממש בקיא. רוב ערביי העולם רוצים שנושמד אבל אל תשכח שבישראל חיים כיום בערך מיליון ערבים שמתוכם יש לא מעט שאוהבים גם את ישראל, ביניהם מוסלמים, נוצרים וכמובן דרוזים ובדואים שהדרוזים בכלל בלא יוצא מן הכלל [כמעט] אוהבים אותנו ואפילו משרתים בצה"ל מתוך בחירה [או לפחות פעם זה היה מתוך בחירה].. בקשר לערביי לבנון- זה באמת לא בסדר, אי אפשר להשאיר את האלו שמסכנים [וכן, יש כאלו, ולא מעט] למות. ברור שלא צריך להיות עדין כמו עכשיו אבל המטרה של צה"ל [כרגע] היא בעיקר להתקיף מקומות אסטרטגים ולא להרוג [למרות שבתקופה האחרונה התחילו גם במטרה להרוג ולתפוס אנשי חיזבאללה ומתחילת המלחמה הם כבר הרגו בערך 200 כוחות חיזבאללה]. חוץ מזה, רואים שאתה מהמרכז. באמת שאתם חיים בבועה [וזה לא משהו מביך או משהו רע]. תבוא לכאן, תהיה בתוך זה כל החיים שלך, תגור עם ערבים, תכיר הרבה, תהיה בתוך המלחמה ואז אולי תבין. חוץ מזה, אל תגיד לי עכשיו "אני רואה חדשות כל יום" כי זה לא קשור. בחדשות מראים תמצית ממה שקרה, אתה צריך לחיות כדי להבין בדיוק מה הולך. סער

אביOרון

New member
אתה גבר אמיתי. גאה בך. מדבר כמו

אדם בוגר ולא כמו יתר הקופים בעדר... צפון חזק

למעלה