התפקדות יא'מופרעים!!!

Hangman Jury 87

New member
עונה

שם: אלדד תאריך לידה: 13.8.87 מקום בארץ: נתניה עולה לכיתה: אני בצה"ל
שיר אהוב של קולדפליי: Amsterdam
שיר אהוב בכלליות: יש המון... כרגע Combination של אירוסמית' להקה אהובה [חוץ מקולדפליי]: אירוסמית' דבר שנוא ביותר: לאיודע מאכל: פיצה ספר: "לנצח את הקזינו" סרט: "חופשיות על הבר" כלי נגינה: לא ממש מנגן כלי בית: כלי נשק: Bretta 92 עם שפם או בלי?בלי עונה בשנה: חורף

Desrt

New member
מתפקד

שם: דוד תאריך לידה: אפריל 22 מקום בארץ: מרכז(השאר מסווג) עולה לכיתה: צה"ל שיר אהוב של קולדפליי: Clocks שיר אהוב בכלליות: Oasis - Stop Crying Your Heart Ou להקה אהובה [חוץ מקולדפליי]: Oasis דבר שנוא ביותר: מבחנים... מאכל: פירות ספר: לא זוכר שקראתי משהו שלא אהבתי, אז אחרון שקראתי היה "מלך החומס ומלכת האמבטיה" סרט: Black Hawk Down כלי נגינה: לצערי לא מנגן :( כלי בית: מחשב כולל? כלי נשק: M16 עם שפם או בלי? בלי.. עונה בשנה: חורף הארי פוטר: ? מסר לאומה: קולדפליי לשילטון?

sok777

New member
הנה-

שם: סער תאריך לידה: 11.6.91 מקום בארץ: צפון. אפשר להגיד כרמיאל. עולה לכיתה: י' שיר אהוב של קולדפליי: ממ זה משתנה. כרגע זה נראה לי what if שיר אהוב בכלליות: אין כזה דבר להקה אהובה [חוץ מקולדפליי]: אואזיס
דבר שנוא ביותר: ביצפר?! מאכל: אוכל של אמא ופיצה. ספר: 'שתוק שמן' [איזה ספר ענק]. סרט: לא יודע:\ כל מיני. כלי נגינה: גיטרה ופסנתר. כלי בית: הא? כלי נשק: הא? עם שפם או בלי? בלי
עונה בשנה: סתיו או תחילת החורף הארי פוטר: לא מסר לאומה: פורום אואזיס בתפוז הכי שווה! 1351
תמונה: Do I Have To?

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

שם: אבי תאריך לידה: 7/12/88 מקום בארץ: ק. אתא עולה לכיתה: סיימתי בצפר השנה שיר אהוב של קולדפליי: Clocks שיר אהוב בכלליות: יש המון.. אי אפשר לשים את כולם... להקה אהובה [חוץ מקולדפליי]: דפש מוד (אפילו יותר מקולד) דבר שנוא ביותר: ערבים מאכל: פיצה ספר: אני לא אוהב ספרים סרט: חומות של תקווה כלי נגינה: גיטרה (שיהיה כסף תהיה גיטרה) כלי בית: סיר? כלי נשק: תומפסון עם שפם או בלי? בלי עונה בשנה: חורף הארי פוטר: לא קראתי לא ראיתי מסר לאומה: דפש מוד עוד יבואו!

sok777

New member
ממש לא מצחיק וגעזני.

אל תהיה ישראלי מגעיל וממוצא מה אתה שונא ערבים? ועוד בכללי בכלל. תשנא את החיזבאללה, את הפלסטינאים מעזה אבל מה כל הערבים עשו לך? בוא נגיד שיש גם אחלה של ערבים ישראלים בארץ וגם הלבנונים בלבנון [השיהים] ממש מסכנים. אז למה שונא ערבים? כי אתה לא מבין?

aviGODFATHER

New member
וואי איזה מציק...

אני לא שונא את כל הערבים (יש כמה שהם אפילו נחמדים - לאבא שלי יש שותף ערבי), אבל ממש לא בזין שלי להתחיל לפרט איזה כן ואיזה לא. את הרוב אני שונא, גם את רוב ערביי ישראל (לפחות אלה המוסלמים), וכן - יש לי תחושת הקלה שאני שומע שהיה זה ערבי שמת מקטיושה ולא יהודי. לפני שבועיים בערך מתו שני ילדים ערביים מאחד הטילים. אבא שלהם התראיין בטלוויזיה ואמר שהוא לא כועס על נסראללה והוא מאשים את אולמרט וישראל על כך שהילדים שלו נהרגו. זה לא גורם לך לשנוא אנשים כאלה? ואל תהפוך אותי לגזען - כל העולם הערבי קורא להשמדת ישראל ואתה עושה רעש שאני אומר שאני שונא ערבים?

sok777

New member
אוי, באמת שאתה לא מבין.

ברור שיש פעמים שאני שמח שנהרגים ערבים, אם הם נגד ישראל. אבל רוב ערבי ישראל הם לא כאלו קיצונים, נכון שיש ונכון שתמיד יהיה אבל זו לא סיבה להגיד שאתה שונא את כל הערבים.. ברור שאני שונא שהידים ובלי קשר, זה שהאבא והמשפחה הזו שהידית זה אומר שאתה צריך לשנוא בגללם את כל הערבים? ואל תכחיש ותגיד שזה לא גורם לך לשנוא ערבים. אני אגיד לך בדוגרי, זה פשוט מתאים שתשנא אותם בגלל שאחד האשים את אולמרט. זה ממש לא כולם. זה שחצי מדינה פה [אם לא יותר] שונאים ערבים כמו מטומטמים בלי סיבה זה בגלל שהם לא יודעים לעשות הפרדה בין קיצוניים שיהים ששונאים ישראלים ופלסטינאים קיצוניים לבן ערבים שחיים פה במדינה והם ישראלים לכל דבר ויש להם עסק משלהם וחלקם ממש לא שונאים יהודים. אם חצי מדינה אומרת "אני שונא ערבים" אז גם אתה תשנא? כאילו מה הקטע? דבר אחרון- רואים שאתה פשוט כמו ישראלי ממוצע שלא מבין כי ממש לא כל העם הערבי קורא להשמיד את העם הישראלי. אני לא אכחיש ואגיד שאין כאלו, ברור שיש, והרבה, הרוב, ואני גם שונא אותם אבל ממש לא את כולם אז די לעשות דברים מגעילים. פשוט מגעיל אותי שאנשים עכשיו אומרים: "שונא את לבנון" או "רואים למה אני שונא ערבים?" כאילו מה הקטע? רוב הלבנונים ממש מסכנים ואין קשר בכל המלחמה הזאת רק לערבים ובטח שלא ללבנונים [מה גם שהחיזבאללה סורים ברובם הם סתם פועלים דרך לבנון כי זה נוח יותר], המלחמה קשורה אך ורק לחיזבאללה, תנועת טרור שמטרתה להשמיד את העם היהודי. עכשיו תעשה עם זה מה שאתה רוצה. ורק שתדע, שאני לא כזה שמאלני פשוט יש לי עקרונות. סער [אגב, אם בא לך עוד לדבר אז עדיף בפרטי לדעתי כי זה לא המקום]

aviGODFATHER

New member
לא יודע איפה אתה חי...

רוב הערבים רוצים בהשמדת ישראל (ע"ע איראן, עיראק, טהרן, לבנון וכמובן הפלסטינים). וכמובן שאתה יכול להגיד שלא כל האירנים רוצים שנמות, אבל ראשי המדינה שלהם כן רוצים וזה משקף את מה שהם חושבים (כמובן גם כל ההפגנות ושריפות הדגלים שהם עושים לא עוזרים בשביל למחוק את התדמית הזאת). תסתכל בעצמך על כל מיני שידורים של אל ג'זירה ואל-מנאר - תראה שם איך אפילו הכתבים שמחים שנופלים עלינו טילים, וגם יש את הקטע ששידרו די הרבה (גם בטלוויזיה הישראלית) שמראים את נסראללה צועק בתוך אולם מלא ערבים "מוות לישראל" וכולם חוזרים אחריו. גם לפני כמה ימים ראיתי קטע של כתב שעושה בערך את אותו הדבר, עם fistfull של ערבים מאחוריו. כל המנהיגים של הערבים הם טרוריסטים שונאי ישראל שרוב האג'נדה שלהם מסתכמת בדבר אחד - השמדת ישראל (נסראללה, אחמג'ידאן, סדאם בזמנו). במוקדם או במאוחר, כולם ייעלמו (ע"ע סדאם, יאסין). אם הערבים (אוקיי, רוב הערבים) לא היו תומכים באותם טרוריסטים תאמין לי שהם לא היו נשארים בעמדת כוח כ"כ הרבה זמן (שים לב שברשות הפלסטינית הציבור בחר בארגון טרור לשלטון). ושתבין - בניגוד אלינו - הערבים מפציצים במטרה להרוג ולקחת חיים של אנשים מסכנים שהפשע היחיד שלהם היה לצאת לבלות באיזה בית קפה או לנסוע באוטובוס לעבודה. כשאנחנו מפציצים זה בגלל מידע מודיעיני שקובע שיש באותו מקום נשק או טרוריסט, או סתם "מסכנים" שמחליטים לזרוק אבנים לכיוון של החיילים שלנו. שים לב שלפני הפצצה, צה"ל מודיע לאנשים שהמקום עומד שהתפוצץ ושכדאי להם לברוח ומהר... ואני לא אוהב לעשות דיונים במסרים... בפורום הזה הרבה פעמים מדברים על פוליטיקה ואין שום סיבה לעבור למסרים...

Roy1232

New member
עזוב את אל מנאר - תראה מה הג'נינאים

אומרים: הם כל כך שמחים שנפלו טילים באזור ג'נין, כי זה פוגע ביהודים, ולא אכפת להם שזה ייפול להם על הראש כשהם רוקדים על הגגות, אם שאר הטילים יפגעו בנו. שילכו להז****... הלוואי כל הטילים מהיום ייפלו רק בשטחים. עד האחרון. הם מאוד רוצים שזה יפגע בתחנת הכוח של חדרה. לא אכפת להם לחיות בלי חשמל, רק שאנחנו ניפגע. אז למה שלא נשחק טיפה בכאילו? ננתק להם את החשמל (הרי אנחנו ורק אנחנו מספקים להם אותו) והם ישמחו, וגם אנחנו לא ניפגע!

sok777

New member
אתה מודע לזה שלא כל הערבים

חיים בשטחים? הערבים שחיים בשטחים, כמעט כולם קיצונים ורוצים להשמידנו, אז סבבה, שימותו מצדי בעצמם. מגעילים. אבל מה עם ערביי ישראל?

sok777

New member
אני חי בצפון. יותר צפון ממך

וסביר להניח שאני מכיר גם הרבה יותר ערבים ממך, מה גם שאני עובר בסכנין כמעט כל שבוע. יש לי חברים וזה ותאמין לי שממש לא כולם רוצים שישראל תושמד, פעם זו עוד היה חצי אבל הקיצוניים שוטפים מוח לילדים. אגב, יש ליד איפה שאני לומד בית ספר לערבים ויהודים והוא מאוד מצליח, אז מה אתה אומר, ההורים שלהם שונאים יהודים אבל שלחו אותם לשם? תשמע מה שאתה אומר, אני לא אמרתי שרוב איראן ועיראק [אגב, טהרן זה באיראן אם לא ידעת..
] לא רוצים שנושמד אבל לא רוב הלבנונים רוצים שנושמד, בערך חצי רוצים שלום. אתה מכיר קצת את האיסלם? אם לא- יש 2 זרמים באיסלם- שיהים וסונים, השיהים בלבנון הם תומכי החיזבאללה [שהכניסו אותם לממשלה וכו'] והסונים רוצים שלום עם ישראל וכבר נמאס להם מהחיזבאללה. [אתה יכול להווכח ולקרוא בלוגים באנגלית של לבנונים] יש לבנונים ממש מסכנים שיורים להם טילים מהחצר של הבית, ואפילו אם הם לא רוצים בכך, מה הם יגידו? תלכו? יהרגו אותם.. שוב בקשר לאיראנים, אני ממש לא אמרתי שלא בהודעות הקודמות, להפך, רובם ואולי 98% רוצים שנושמד והם לא מוכירים בנו כמדינה וברור שהיו הרבה פחות אם לא היו שוטפים להם את המוח וזה גם שנאה דפוקה כי כביכול לא "גנבנו" להם את המדינה כמו מה שהערבים מהשטחים טוענים.. אני לגמרי מסכים שאיראן הם שונאינו הגדולים, למרות ששוב, אני לפני מס' חודשים דיברתי באינטרנט עם איראני [יוצא טהרן] שחי בגרמניה ודיברתי איתו על ישראל ועל השואה והוא אמר לי שאין לו כלום נגד ישראלים וגם שהוא חושב שהשואה טיפשית כי זה טיפשי לשנוא עם בלי סיבה. משכיל
[לכן הוא באירופה
] אני מסכים שרוב האיסלמים בעולם [לא ערבים] רוצים שנושמד, רובם, אני לא אתחיל לחשב אחוזים אבל אני רק אומר שיותר מ10%-20% לפחות לא רוצים שנושמד או שאין להם דעה. בקשר לכך שהמנהיגים יעלמו, זה באמת לא חשוב, יבוא אחד אחר ויהיה יותר גרוע וימשיך בזה, אנחנו תמיד נהיה שנואים, זה לא יפסיק. שוב, אני לא מכחיש ששונאים אותנו הרבה ואני לא מכחיש שבשטחים כמעט כולם שונאים אותנו. ואתה שוב טועה, זה לא הערבים וזה אפילו לא לבנון, זו החיזבאללה שפועלת דרך לבנון שמה לעשות, הם משחקים בנו ואני אגיד לך בדיוק איך. הם יורים לכל מקום בארץ ולא אכפת להם לאן העיקר שיפגע איפשהו או באנשים. עכשיו אנחנו מדינה ישרה ולכן אנחנו לא יכולים, כמוהם, להוריד אנשים חפים מפשע אז אנחנו מפציצים מקומות אסטרטגיים ומפזרים כרוזים שיברחו אנשי הכפרים ואנחנו צריכים לעשות פי 2 עבודה מודיענית וצבאית בכלל ויותר קשה לנו, בלי ספק. ומה שחרא בזה זה שאח"כ שאנחנו פוגעים בכפר-קאנא ומתים אנשים "חפים מפשע" [עאלק, גם כן בטח תומכי חיזבאללה] אז העולם מאשים אותנו ופתאום הם מסכנים וזה ואני פשוט מתפוצץ מזה שהם לא רואים את זה שהחיזבאללה תוקפת כמו חרא ואנחנו מפציצים גשרים וזה "הגזמה". דבר אחרון- אני לא ערבי ישראלי או משהו ואני לא ערבי מהשטחים אז תרגע, אני לא מצודד בפיגועים ולא מצודד בהפצצות חיזבאללה ואני אמרתי לך כבר כאן למעלה שלצה"ל קשה שהם יורים לכל מקום וצה"ל צריך להזהר כי אנחנו מדינה ישרה וטובה. בהחלט מעצבן. האנשים השמאלנים שאומרים שאנחנו לא עושים טוב והורגים חפים מפשע באמת מעצבנים אותי כי צה"ל עובד כ"כ קשה ואומרים לאנשים לברוח ומפציצים בזהירות כ"כ רבה ועם חומר נפץ מועט ואח"כ כשנהרגים 5 אנשים כי הם לא ברחו או כי הם תומכי חיזבאללה והם שמרו על טילים או משהו אז השמאלנים מאשימים את צה"ל כמובן. אז רק לידע הכללי- לצה"ל אכפת מתושבי לבנון כמעט כמו שאכפת לו מתושבי מדינת ישראל. אם יש לך עוד משהו אני אשמח לדון כאן או במסנג'ר: [email protected]

Roy1232

New member
עוד משהו...

אחראית לא קטנה ללחימה היום היא סוריה, וכן, יש חשש גדול מאוד שהם ייכנסו בקרוב ללחימה (אם יקבלו אור ירוק מאיראן) הם תיגברו כוחות ברמה"ג, ביטלו מצעד צבאי (!!!) וזו מדינה שמאוד לא סביר שתעשה זאת... הם בהיכון פאשלה אחת שלנו וסוריה נכנסת בנו בכל הכוח. לגבי המוסריות של צה"ל אתה צודק ב100% אבל עדיין אם האזרחים שתקפנו הם "משתפ"ים של החיזבאללה" אני לא רואה אף סיבה מדוע הם חסינים (שוב - לא החקלאי הפשוט שעובד בשדה, אלא האב הלבנוני הפנאט שמוכן לשלוח את הילדים שלו במקום הזילזאל, או האם הלבנונית שמרשה לחיזבאללה חשכון בביתה ולשגר משם טילים, או הילדים שטופי השנאה שזורקים בקבוקי תבערה על צה"ל... לא חסרות דוגמאות) אנחנו לא תוקפים סתם שדות והרים וכפרים... וד"א הם גם מעגלים כלפי מעלה את כל מספרי ההרוגים אצלהם - ומה שהכי מגעיל זה שאין להם כבוד לחיי אדם כך שהלבנונים מצלמים את הפצועים וההרוגים וכל העולם מזדעזע ממעשי היישות הציונית הברוטלית והכובשת. אם היה להם יותר כבוד לחיי אדם הם לא היו מצלמים כל ילד הרוג - כי גם אצלנו יש (אין מה להכחיש - אצלנו פחות, אבל אשמתם שהם לא התקינו מקלטים וממ"דים בלבנון עד עכשיו).

sok777

New member
אני מסכים איתך.

ברור שסוריה יש לה חלק עצום במלחמה, בעצם בערך 99%, היא בעצם החיזבאללה אבל היא פועלת דרך לבנון ואי אפשר לתקוף את סוריה כי אין הוכחות, לכן גם הם לא יורים את טילי הפאג'ר כי יודעים שהם מסוריה. בנוסף, נוח לסוריה לתפעל דרך לבנון כי אי אפשר להאשימה. לדעתי סוריה לא תצטרף כי לא שווה לה, אז יתקיפו אותם ולא שווה להם כל הקטע של להתחבא מאחורי לבנון. לא נראה לי שהם יתקיפו ואני גם מקווה שלא. אני לא חושב שזה תלוי באור ירוק מאיראן. הם משחקים בנו בכל דרך שאפשר, מצלמים הרוגים ופצועים, מעגלים, יורים על אזרחים תמימים אצלנו ויודעים שלא נחזיר על חפים מפשע שם.. למרות שאלו שמתו [אולי חוץ מאחד-שניים] הם תומכי חיזבאללה. חוץ מזה גם אמרו שאירועי כפר-קאנא היו לא אמיתיים ומפוברקים. גועל נפש. בכל אופן, אני די בדעות שלך.
סער

Coldplayist

New member
הלוואי וסוריה תיכנס בנו

אולי אז באמת נבין שצריך להפסיק לשחק ב-לגו, ולהבין שזו מלחמה. שאי אפשר להרוס גשרים בלבנון ולצפות שהכל יהיה טוב. נראה לך שלחיזבאללה מזיז אם הרסת לו כמה בניינים? אם סוריה תצטרף אז כבר לא יהיה מנוס לאולמרט האידיוט ושאר יפי הנפש והאנשים הטיפשים והרעים בממשלה מלהכות חזק. בושה לכל מי שיש לו חלק במדיניות של המדינה הזו. חושבים רק על מה שהעולם חושב. הם לא מבינים שלעולם לא איכפת! לעולם לא באמת איכפת מ-5 מיליון יהודים בפיסת אדמה מזערית, מצידו שייכחד. הוא כל כך השתוקק לזה לפני 60 שנה. הפיתרון: 1. מדי יום יש להחריב עד ליסוד את כל ערי לבנון המרכזיות: ביירות, צור, צידון - שלא יישארו שלושה בניינים עומדים אחד ליד השני. 2. להפוך את דרום לבנון לשטח אש סטרילי: לנקות אותו מהאוויר בעזרת פצצות כבדות ושריפות ואז לדאוג שכל הנכנס לשם - דמו בראשו וזה לא משנה מי. 3. מאזן אימה - מדי יום יש לגבות מחיר בנפש. ראשונים, אנשי חיזבאללה. יש לשלוח לאללה כ-50 אנשי חיזבאללה, וזאת ביום רע. בימים טובים אפשר גם 200. אזרחים בכפרים המסתירים אנשי חיזבאללה - דמם בראשם ויש לחסלם. 4. חשמל ומים - ללא. לפגוע במתקני חשמל ומים. במידה וסוריה רוצה להצטרף, שתצטרף. חיל האוויר ישמח להחריב את דמשק ובעזרת טנקים רבים נוכל להעיף את הסורים מהגבול ברמת הגולן.

Roy1232

New member
אין מה להגיד - אם היינו מדינה בסדר

גודל של ארה"ב או רוסיה זה היה אפשרי... אבל כיוון שאנחנו נתונים לסנקציות אם נעשה רק רבע ממה שאמרת פה והכלכלה תקרוס ואנשים לא יוכלו לצאת ולבוא לחלק מהמדינות כי לא יאשרו זאת לבעלי דרכון ישראלי - רק סנקציות מפה ועד הודעה חדשה... מה שאתה אומר זה מהלך מטומטם. לא שאני כל כך אוהב ערבים ולבנונים.. אבל תבין מה זה יעשה למדינה. ולגבי סוריה, זה לא יהיה כמו עכשיו - המלחמה תגיע אליך הביתה! סוריה היא צבא מדיני חזק ומאורגן, לא ארגון גרילה! מלחמה מולו זה מלחמה, עם אבדות מטורפות, ומי יודע אם ירשה לעצמו פגיעה באזרחים (אם כן צפה פגיעה מגבול הצפון עד בועת ת"א)...

sok777

New member
../images/Emo45.gif

לגמרי ככה. בכלל עד עכשיו, אתם אולי לא מודעים לכך אבל המון אנשים מהצפון איבדו המון כסף בכך שנסעו למלון במרכז ל3 שבועות. אתם יודעים כמה כסף זה? ובמרכז יותר יקר בקניות וזה. חוץ מזה, סוריה לא תכנס לדעתי וגם נמקתי למה כבר פעמיים. אבל אם היא תכנס, זה באמת יהיה נורא כי הם מדינה ענקית, עם צבא חזק וחיל חימוש טוב ובכלל יש להם נשקים חזקים מאוד ואם הם יכנסו אני בטוח במאת האחוזים שאיראן יעבירו להם מיליוני דולרים וטילים. המהלכים שהוא אמר בהחלט היו די טפשיים. חוץ מזה, מה שיכול לצאת טוב מהמלחמה הזו [עם חיזבאללה / לבנון] זה דבר אחד: שלום על לבנון. זה יכול לקרות וזה יהיה מצוין מהמון בחינות. ללבנונים זה יהיה בכלל מצוין, הם יוכלו לעבוד בארץ [שזה פשוט מעולה בשבילם] שזה הנקודה העקרית ולישראל זה יהיה מעולה כי יהיה אפשרי להעביר מים דרך טורקיה וגם תחשבו על זה, יוכלו לעשות רכבת עד לביירות [שבכלל אני ממש רוצה לבקר שם] ומשם רכבת עד לטורקיה. אתה יוצא ב6 בבוקר מחיפה ויום למחרת אתה יכול להיות בטורקיה [בנסיעה יחסית זולה ברכבת]. אפילו פחות זמן.

Roy1232

New member
האיחוד האירופאי 2../images/Emo6.gif

כן, וכשתעבור ליד בינת ג'בייל יחטפו את הרכבת
כמו לבקר היום בירדן

למעלה