אני חי בצפון. יותר צפון ממך
וסביר להניח שאני מכיר גם הרבה יותר ערבים ממך, מה גם שאני עובר בסכנין כמעט כל שבוע. יש לי חברים וזה ותאמין לי שממש לא כולם רוצים שישראל תושמד, פעם זו עוד היה חצי אבל הקיצוניים שוטפים מוח לילדים. אגב, יש ליד איפה שאני לומד בית ספר לערבים ויהודים והוא מאוד מצליח, אז מה אתה אומר, ההורים שלהם שונאים יהודים אבל שלחו אותם לשם? תשמע מה שאתה אומר, אני לא אמרתי שרוב איראן ועיראק [אגב, טהרן זה באיראן אם לא ידעת..
] לא רוצים שנושמד אבל לא רוב הלבנונים רוצים שנושמד, בערך חצי רוצים שלום. אתה מכיר קצת את האיסלם? אם לא- יש 2 זרמים באיסלם- שיהים וסונים, השיהים בלבנון הם תומכי החיזבאללה [שהכניסו אותם לממשלה וכו'] והסונים רוצים שלום עם ישראל וכבר נמאס להם מהחיזבאללה. [אתה יכול להווכח ולקרוא בלוגים באנגלית של לבנונים] יש לבנונים ממש מסכנים שיורים להם טילים מהחצר של הבית, ואפילו אם הם לא רוצים בכך, מה הם יגידו? תלכו? יהרגו אותם.. שוב בקשר לאיראנים, אני ממש לא אמרתי שלא בהודעות הקודמות, להפך, רובם ואולי 98% רוצים שנושמד והם לא מוכירים בנו כמדינה וברור שהיו הרבה פחות אם לא היו שוטפים להם את המוח וזה גם שנאה דפוקה כי כביכול לא "גנבנו" להם את המדינה כמו מה שהערבים מהשטחים טוענים.. אני לגמרי מסכים שאיראן הם שונאינו הגדולים, למרות ששוב, אני לפני מס' חודשים דיברתי באינטרנט עם איראני [יוצא טהרן] שחי בגרמניה ודיברתי איתו על ישראל ועל השואה והוא אמר לי שאין לו כלום נגד ישראלים וגם שהוא חושב שהשואה טיפשית כי זה טיפשי לשנוא עם בלי סיבה. משכיל
[לכן הוא באירופה
] אני מסכים שרוב האיסלמים בעולם [לא ערבים] רוצים שנושמד, רובם, אני לא אתחיל לחשב אחוזים אבל אני רק אומר שיותר מ10%-20% לפחות לא רוצים שנושמד או שאין להם דעה. בקשר לכך שהמנהיגים יעלמו, זה באמת לא חשוב, יבוא אחד אחר ויהיה יותר גרוע וימשיך בזה, אנחנו תמיד נהיה שנואים, זה לא יפסיק. שוב, אני לא מכחיש ששונאים אותנו הרבה ואני לא מכחיש שבשטחים כמעט כולם שונאים אותנו. ואתה שוב טועה, זה לא הערבים וזה אפילו לא לבנון, זו החיזבאללה שפועלת דרך לבנון שמה לעשות, הם משחקים בנו ואני אגיד לך בדיוק איך. הם יורים לכל מקום בארץ ולא אכפת להם לאן העיקר שיפגע איפשהו או באנשים. עכשיו אנחנו מדינה ישרה ולכן אנחנו לא יכולים, כמוהם, להוריד אנשים חפים מפשע אז אנחנו מפציצים מקומות אסטרטגיים ומפזרים כרוזים שיברחו אנשי הכפרים ואנחנו צריכים לעשות פי 2 עבודה מודיענית וצבאית בכלל ויותר קשה לנו, בלי ספק. ומה שחרא בזה זה שאח"כ שאנחנו פוגעים בכפר-קאנא ומתים אנשים "חפים מפשע" [עאלק, גם כן בטח תומכי חיזבאללה] אז העולם מאשים אותנו ופתאום הם מסכנים וזה ואני פשוט מתפוצץ מזה שהם לא רואים את זה שהחיזבאללה תוקפת כמו חרא ואנחנו מפציצים גשרים וזה "הגזמה". דבר אחרון- אני לא ערבי ישראלי או משהו ואני לא ערבי מהשטחים אז תרגע, אני לא מצודד בפיגועים ולא מצודד בהפצצות חיזבאללה ואני אמרתי לך כבר כאן למעלה שלצה"ל קשה שהם יורים לכל מקום וצה"ל צריך להזהר כי אנחנו מדינה ישרה וטובה. בהחלט מעצבן. האנשים השמאלנים שאומרים שאנחנו לא עושים טוב והורגים חפים מפשע באמת מעצבנים אותי כי צה"ל עובד כ"כ קשה ואומרים לאנשים לברוח ומפציצים בזהירות כ"כ רבה ועם חומר נפץ מועט ואח"כ כשנהרגים 5 אנשים כי הם לא ברחו או כי הם תומכי חיזבאללה והם שמרו על טילים או משהו אז השמאלנים מאשימים את צה"ל כמובן. אז רק לידע הכללי- לצה"ל אכפת מתושבי לבנון כמעט כמו שאכפת לו מתושבי מדינת ישראל. אם יש לך עוד משהו אני אשמח לדון כאן או במסנג'ר:
[email protected]