התפקדות חודש יוני.

orpaz445

New member
אווישש תודה...

ומאיפה מצאת את המדגישמותק או איך שקוראים לזה טוב מזה משנה

mor298

New member
מאיפה שכולם מצאו את זה..

הרוב פה משתמשים בזה, נראה לי.. טוב, מה אני משחקת אותה.. עד לפני חודש בערך לא ידעתי שזה קיים בכלל

מעיייין

New member
../images/Emo2.gif

אמאלה! איך משתמשים בזה?!?!?! ואי! זה כ"כ מסקרן. דורשת הסבר!

mor298

New member
../images/Emo6.gif

אופיר רשמה הוראות שימוש.. כנראה שדילגת עליהן או משהו.. חח טוב, אני יסביר שוב
את פשוט לוקחת את מה שאת רוצה להדגיש, ולוחצת שם על הדגש או משהו כזה.. ואז את לוקחת את מה שזה הדגיש ושמה בהוספת הודעה.. :] ממש לא בעיה.. אם אני הבנתי, אז את בטח תביני.

mor298

New member
יו.. את ממש קרציה, את יודעת?! |חבול

שתקי כבר
זה שאני צוחקת על עצמי לא אומר שגם לך מותר.
אני לא רוצה להתחיל לרדת עליך.. באמת שלא כדאי. אז הס.

חודש יומולדת../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif

שם: גיא/אדם גיל: 13 [עוד יומיים] מקום מגורים: גני תקווה
אייסיקיו: 254960968 מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] הופעות שאתם מתכוונים להגיע אליהם החודש: הופעת 100!!!!!1111
בגרויות קרובות [בהצלחה]:
תכנונים מיוחדים לחודש זה: יומולדת!, הופעת 100, בר מצווה וחופש
מאכל שאכלתם בשבועות: בלינצ'ס. ועוגת תותים
נאמ. [|בוקס]
שיר שפתחתם איתו את החודש: 'טוב לבד' של אפרת גוש[
], 'איש יקר [
] ו-'מגרד' של אפרת גוש ויוני בלוך[
]. תמונה: כבר לא!!

orbu7

New member
עונה../images/Emo26.gif

שם:אור גיל:16 מקום מגורים:הרצליה אייסיקיו:323142724 מסנג'ר:eek:[email protected] אימייל:eek:[email protected] אני מתכנן להגיע להופעה שבמרכז סוזן דלל סיום שנה בלימודים
אין מאכל מסויים שאכלתי בשבועות פתחתי את החודש עם שיריי עבריל'ה ושיריי להקת פייב תמונה
מתוך ערב ההצדעה לחינוך שבו הופעתי עם השיר "ניסים"

GR££N woMAN©

New member
פףף..

שם: ענבר גיל: 16 מקום מגורים: דרום אייסיקיו: --- מסנג'ר: --- אימייל: --- הופעות שאתם מתכוונים להגיע אליהם החודש: המממ אני מקווה שלהופעה באשדוד בגרויות קרובות [בהצלחה]: היסטוריה ולשון. תכנונים מיוחדים לחודש זה: פףף לא לבכות יותר מידי מאכל שאכלתם בשבועות: מה לא אכלתי? שיר שפתחתם איתו את החודש: פףף לא יודעת, אבל בכל מקרה זה שיר עצוב. תמונה: אני חושבת שנוותר.

nahumiY

New member
אני

שם: נחום גיל: 17.5 מקום מגורים: טבריה אייסיקיו: לא נכנס לשם מסנג'ר: [email protected] אימייל: כנ"ל הופעות שאתם מתכוונים להגיע אליהם החודש: יום סטודנט טכניון, ומכללת עמק הירדן בגרויות קרובות [בהצלחה]: תנ"ך/ אזרחות/ ספרות/ סוציולוגיה/ מתמטיקה (מועד ב') תכנונים מיוחדים לחודש זה: לסיים בי"ס! מאכל שאכלתם בשבועות: ספגטי, פיצות, סלטים, לזניה, בורקסים וכו'. שיר שפתחתם איתו את החודש: בשניה שהתחיל החודש הייתי בהופעה של עברי חח.. שיר החודש שלי : עוד לילה של הדורבנים.

ברוש15

New member
מתפקדת../images/Emo3.gif

שם: בר גיל: 15 מקום מגורים: מתן אייסיקיו: אין מסנג'ר: חסוי
אימייל: כנ"ל
הופעות שאתם מתכוונים להגיע אליהם החודש: הופעת ה-100 ואשדוד בינתיים.. בגרויות קרובות [בהצלחה]: היסטוריה ולשון... תכנונים מיוחדים לחודש זה: אין לי כוח לפרט
מאכל שאכלתם בשבועות: לא אוהבת שבועות לא אוכל מוצרי חלב בכלל ככה שלא אכלתי שום דבר מיוחד! שיר שפתחתם איתו את החודש: iris-GOO GOO DOLLS והכל באשמת ניר
חודש נפלא לכולנו

אני

שם: שירלי גיל: 24 עוד מעט 25 מקום מגורים: נתניה אייסיקיו: 24997939 מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] הופעות שאתם מתכוונים להגיע אליהם החודש: כעקרון הכל בתכנון אבל כנראה שלא הכל אני עוד לא יודעת... בגרויות קרובות [בהצלחה]: אין תכנונים מיוחדים לחודש זה: לעבוד המונים מאכל שאכלתם בשבועות: בלינצ'ס שיר שפתחתם איתו את החודש: אתמול ב-12 בלילה עברי שר את הכוס הכחולה חחח תמונה:

../images/Emo46.gif

טוב באמת שנמאס לי כל פעם מחדש. זה שאני בצבא זה אומר שחייבים לרוץ ולפתוח את זה במקומי. ההתפקדות יכולה לחכות יום יומיים.... לא משנה. תעשו מה שאתם רוצים. בזאת אני מוותר על ההתפקדות אם כל כך קשה לחכות שאני אפתח אותה. לא פותח יותר התפקדויות ולא מתפקד יותר. הגר ואורעד, תמצאו על מי להטיל את ההתפקדות. מסתבר שאני לא זמין מספיק בשביל להיות אחראי עליה......

B a 7 a K

New member
אתה לא מוותר על כלום. ../images/Emo9.gif

אני לא מרשה.
וחוץ מזה, כמו שאמרתי לך- אני לא מתפקד לאף אחד אחר.

למעלה