התפקדות חודש יוני.

אבל תומר. ../images/Emo12.gif

שם: אורעד גיל: 16 וחצי, נחנח!!1 חצי!!!1 מקום מגורים: חיפה אייסיקיו: 178704038 מסנג'ר: נה. אימייל: כנ"ל?
הופעות שאתם מתכוונים להגיע אליהם החודש: הופעת ה100, אם ירצה השם, הבגרות ורכבת ישראל
ומעגן מיכאל. בגרויות קרובות [בהצלחה]: הסטוריה-מוגבר ואזרחות. תכנונים מיוחדים לחודש זה: לקנות בגדים עם רועי!!!111
והמ, מה אני יודעת
. מאכל שאכלתם בשבועות: לזניה? שיר שפתחתם איתו את החודש: Landlocked Blues תמונה: אין לי כוח, נו.

ofir1988

New member
"לעוף...היא רוצה איתו...." ../images/Emo9.gif

שם: עופיר
מקום מגורים: הודש אייסיקיו: 265109382 מסנג'ר: [email protected] אימייל:[email protected] הופעות שאתם מתכוונים להגיע אליהם החודש: אממ המאה בגרויות קרובות [בהצלחה]: הכי קרובה תנך והיסטוריה תכנונים מיוחדים לחודש זה: אמממ בגרויות מאכל שאכלתם בשבועות: אממ לזניה
שיר שפתחתם איתו את החודש: מקסיקו
תמונה: דודות שלי
אבל חסרות ברוש ליאורי וסתיו

ofir1988

New member
נכוןןןןןןןןן ../images/Emo7.gif

כי זאת לא התמונה שהתכוונתי לשים

dabnir15

New member
זה של תומר:( תומר אל תכעס עלי.

שם: ניר. גיל: 16 ועשרה חודשים. מקום מגורים: חולון. אייסיקיו: 252-249-595 מסנג'ר: נה. אימייל: נה. הופעות שאתם מתכוונים להגיע אליהם החודש: :( לא ברור. בגרויות קרובות [בהצלחה]: היסטוריה-תושבע-ספרות תכנונים מיוחדים לחודש זה: אין ממש. מאכל שאכלתם בשבועות: לזניה, פיצה,סלטים, פסטה, ועוד ועוד והקינוח עוגה עם פיצפוצי אורז
שיר שפתחתם איתו את החודש: הראל סקעת- כמה עוד אפשר. תמונה: עזבו:)

orpaz445

New member
אני אנייי

שם:אור
פז גיל:סדגש|15 וחצי מקום מגורים:אור עקיבא אייסיקיו:303018753 מסנג'ר:[email protected] אימייל:[email protected] הופעות שאתם מתכוונים להגיע אליהם החודש:לא ידוע בגרויות קרובות [בהצלחה]:אין תכנונים מיוחדים לחודש זה:להינות מקווה מאכל שאכלתם בשבועות:עוגת גבינה שיר שפתחתם איתו את החודש:all is full of love תמונה:מישהי

orpaz445

New member
ואיך אני מדגישה שאלון שלם במכה?

הלי לעשות : הדגש סדגש לפני כל מילה או שאי אפשר עשיתי תעלה היום

מעיייין

New member
....

אם את רוצה רק ת'שאלון מודגש ות'תשובות רגיל אז את צריכה בתכילת כל שאלה לעשות | הדגש | [בלי רווח] ובסוף השאלה | סדגש | [שוב.. בלי רווח] ואז את כותבת תשובה.. ובשאלה הבאה את שוב צריכה להדגיש ולסדגיש.

למעלה