התפקדות חודש יוני.

התפקדות חודש יוני.

שם: גיל: מקום מגורים: אייסיקיו: מסנג'ר: אימייל: הופעות שאתם מתכוונים להגיע אליהם החודש: בגרויות קרובות [בהצלחה]: תכנונים מיוחדים לחודש זה: מאכל שאכלתם בשבועות: שיר שפתחתם איתו את החודש: תמונה:

Arielcohen

New member
אני...

שם: אריאל גיל: 16!
מקום מגורים: ירושלים אייסיקיו: 334342681 מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] הופעות שאתם מתכוונים להגיע אליהם החודש: אין לצערי... בגרויות קרובות [בהצלחה]: כנ"ל, רק בלי ה"לצערי" תכנונים מיוחדים לחודש זה: לקחת רגילה? מאכל שאכלתם בשבועות: עוגת גבינה שיר שפתחתם איתו את החודש: Panic! At The Disco - I Write Sins Not Tragedies תמונה:

mor298

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם: מור גיל: 18 מקום מגורים: הוד השרון אייסיקיו: 299177534 מסנג'ר: [email protected] אימייל: כנ"ל הופעות שאתם מתכוונים להגיע אליהם החודש: הופעת ה-100 בגרויות קרובות [בהצלחה]: הו.. יש הרבה.
אני לא אפרט.. תכנונים מיוחדים לחודש זה: אממ.. לא יודעת. בעיקר לא לרבוץ יותר מדי.. זה מתחיל לשעמם אותי
מאכל שאכלתם בשבועות: פשטידות, לזניה
שיר שפתחתם איתו את החודש: אממ.. לא יודעת.. תמונה: -

sharwan

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם: שרון גיל: 17 מקום מגורים: בנימינה אייסיקיו: אין לי:\ מסנג'ר:[email protected] אימייל:[email protected] הופעות שאתם מתכוונים להגיע אליהם החודש: ההופעה במעגן מיכאל ויום הסטודנט בטכניון בגרויות קרובות [בהצלחה]: יום ראשון-תנ"ך, רביעי- היסטוריה
תכנונים מיוחדים לחודש זה: לא יודעת
מאכל שאכלתם בשבועות: אווו יש הרבה!! עוגות גבינה, כל סוגי הפשטידות, כל סוגי הפסטות שקיימים ופיצותתת!! יאמ יאמממ! שיר שפתחתם איתו את החודש: אממ "משו אמיתי" אני חושבת
תמונה: בתמונה- אני מנסה ללמוד למבחן בתנ"ך בתחילת השנה... זה הזכיר לי בגלל הבגרות בתנ"ך שיש ביום ראשוןןןן...

נמ...

שם: הדר(י) גיל: 20 מקום מגורים: מרכז. הופעות שאתם מתכוונים להגיע אליהם החודש: אין(כרגע לפחות). תכנונים מיוחדים לחודש זה: אין ממש. מאכל שאכלתם בשבועות: עוגת גבינה:) שיר שפתחתם איתו את החודש: אדוני, כמה שאני אוהב.

B a 7 a K

New member
זו הפינה של תומר. ../images/Emo11.gif

|מסרב לענות| (אלא אם כן הוא יאשר שהיא כבר לא שלו יותר, ואז אני אענה.
) חשתי עושה טובה למישהו.

../images/Emo168.gif חודש 12 שלי

*חוגגת שנה* דפנה 17 רמת גן הכל מופיע ב'עולם' שלי
הופעות מתוכננות לחודש האמת? יש הרבה :] הופעת 100, מסיבת מתגייסים, שפיים, אשדוד
מי ייתן והכל יצא לפועל בגרויות קרובות נשאר עוד- מתכונת ובגרות בספרות, בגרות באזרחות, בגרות מועד ב' אנגלית ובגרות מועד ב' מתמט'
תכנונים מסיימת ביצפר מסיימת בגרויות וכאלה דברים... :] מאכל מיוחד בלינצ'ס עם גבינה- רואים עלי שאני הונגריה?!
שיר שפתחתי איתו ת'חודש של עברי- כמה שאני אוהב הופעת פסנתר 2000. לא של עברי- fort minor- where did you go הוא מהמם. תמונה --->
אתמול שני אנשים שונים אמרו לי שאני דומה לה לא אכפת לי להנות מההפקר (במקרה זה- אנשים שלא רואים טוב..)

NoAmOoOsH

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: נועם גיל: 13.9 מקום מגורים: קדימה אייסיקיו: 316-979-628 מסנג'ר: [email protected] אימייל: אותודבר הופעות שאתם מתכוונים להגיע אליהם החודש: אפחת
בגרויות קרובות [בהצלחה]: יש עוד זמן תכנונים מיוחדים לחודש זה: הרבה ים, לסיים תשנהה!, הופעה בגיטרה ועודד.. מאכל שאכלתם בשבועות: עוגת גבינה ותפוח
שיר שפתחתם איתו את החודש: לאדעתת תמונה: בחווה הקודמתת

alwayschen

New member
ההתפקדות שלי ../images/Emo9.gif

שם:חן גיל:14 וחצי
מקום מגורים:חסוי
אייסיקיו: מסנג'ר:[email protected] אימייל: ^ הופעות שאתם מתכוונים להגיע אליהם החודש:אני ממש רוצה ללכת להופעה ה100 אבל לא נראה לי שזה יצא =[ בגרויות קרובות [בהצלחה]:שנה הבאה =/ תכנונים מיוחדים לחודש זה:להרוויח כסף, הופעות הופעות והופעות! =] מאכל שאכלתם בשבועות:
שיר שפתחתם איתו את החודש:איש יקר התאהבתי בשיר הזה...=]

may17g

New member
מתפקדת המפקד!

שם: מאי גיל: 17 וחצי מקום מגורים: חיפה סיטי הופעות שאתם מתכוונים להגיע אליהם החודש: טכניון ומתגייסים בגרויות קרובות [בהצלחה]: תנך והיסטוריה שבוע הבא (ואז נשאר רק ספרות וסיימתי הכככל!) תכנונים מיוחדים לחודש זה: לונה פארק? לא יודעת.. מאכל שאכלתם בשבועות: בלינצ'ס ופשטידת גבינה. נאמי. שיר שפתחתם איתו את החודש: תגידי לי את-שי גבסו
מומלץ!!!

Smileey Girl

New member
אני ../images/Emo23.gif

שם:מורן גיל:19 מקום מגורים:רחובות איסיקיו:244469556 מסנג'ר: בפרטי אימייל:כנ"ל הופעות שאני מתכונת ללכת אליהם החודש: הופעת ה-100 בגרויות: אין תכנונים לחודש הקרוב: יש הרבה מאכל שאכלתי בשבועות: בערך כל מה שנקלע בדרכי שיר שפתחתי איתו את החודש: איתי-קרן פלס

מעיייין

New member
../images/Emo195.gif../images/Emo195.gif

שם: מעיין גיל: 14 וחצי+ מקום מגורים: ירושלים
אייסיקיו: אין. מסנג'ר: [email protected] אימייל: כנ"ל הופעות שאתם מתכוונים להגיע אליהם החודש: תכננתי ללכת להופעה של אביב במעבדה (ירושלים) אבל כנראה שזה לא יצא בגרויות קרובות [בהצלחה]: אין
תכנונים מיוחדים לחודש זה: אמ.. חזרות בבמפר עד חצות ו-4 הצגות מאכל שאכלתם בשבועות: שום דבר מיוחד שיר שפתחתם איתו את החודש: לא זוכרת.. אבל יש לי הרגשה שזה היה "מקסיקו". תמונה: בהודעה חדשה. כי זה לפעמים לא נשלח ואז זה מוחק. ואין לי כוח שוב.

למעלה