התפקדות חודשית

../images/Emo20.gifתילמדי לכתוב יגוצית מפגרת

את דפוקה ברמות שיכליות ... שירה ואני חוזרת על זה , לרחם לרחם עליה , רק רחממיים יעזרו לך יניזקקת

../images/Emo141.gifכנסי כנסיייי

אני מגיבה פה רק שתביני כי אני רואה גם חסרת קליטה אתתת אני אומרת לך לעצמיכםם עם י'' אפשר עם שתיהם לא לעצמכם לעצמיכםם אפשר גם עם י' תלוי איך את אומרת לי וסתמי כבררררר ולהמ 2 תגובות הבנו שאת מחכה לתגובה שליייי מפגרת=\ זהו לא מגיבה יותר סאלמת!:|

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifחחחח אין לי בעיה לקחת אותך על הגב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שתראי תמושב שלי חחחחחחחחח

מתפקדת

מה שלומך: אממ .. סבביק עוד מעט הולכת לראות מושלם 1! דנידין !!! מה שמך: עדי שריקי לאיזו כיתה את עולה: ח' בת כמה את: 13.3 מאיפה: נצרת עילית תמונה שלך: שמתי קישור לשואומי שלי ..[[אני לא יפה!!!1]] תוכניות לחופש:אממ .. שפיים הופעות של הגיימבויז אילת ולטייל עם חברות .. את מתכוונת להשאר פה החודש: אני ישתדל

lililulu

New member
../images/Emo195.gif../images/Emo196.gif

מה שלומך: בסדר... מה שמך: עמית לאיזו כיתה את עולה: י' בת כמה את: 14+ מאיפה: יקנעם תמונה שלך: פ'ח, שכחו מזה |: תוכניות לחופש: אין את מתכוונת להשאר פה החודש: נראלי שכן

חן XD

New member
../images/Emo221.gif מתפקדת [: ,

מה שלומך: ב"ה יום יום D: מה שמך: חן לאיזו כיתה את עולה: י' בת כמה את: 15 חודש הבא מאיפה: קרית חיים תמונה שלך: אין חכו עד מחר :] תוכניות לחופש: לישון וללכת מלא לת"א D: את מתכוונת להשאר פה החודש: ננסה [:

../images/Emo20.gifמתפקדת|מפקד|

מה שלומך:טוב תודה |מאושר| מה שמך:נופר בוסקילה בכבודה ובעצמה לאיזו כיתה את עולה:י' , \ : בת כמה את:15 מאיפה: קירייתית המכור :D תמונה שלי: > לילי שלי ושל דיללב זהה מ ה יש תוכניות לחופש:ליראות שירה , ללכת לשירה , שירה בא אלי , אממ , ת''א , טירה ,חווף הכאמל -מסיבת חוף , עכו-מסיבת חוף , לצצאת לאייזה מועעעדון : ] ,ננממ , הופעה של אייל .. זהוו בכללי :D את מתכוונת להשאר פה החודש:אם הטיפשות יתתר תירגע קצת אז כן :]

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifכוסון על דרדסון ../images/Emo13.gif

אני מאוהב !|משתרלל מאהבה|

עונה|מפקד|

מה שלומך: טוב מה איתך ? מה שמך: שחף לאיזו כיתה את עולה: ח' בת כמה את: עוד 9 ימים 13 מאיפה: רחובות תמונה שלך: => תוכניות לחופש: ממ מלא מלא דודות בתניה לישון אצלהם הם אצלי הופעות מיפגשים של הבויז מלא ברכותת וים ! ממ ועודד... את מתכוונת להשאר פה החודש? ב-ט-ח

../images/Emo109.gif../images/Emo195.gif מתפקדת../images/Emo195.gif

מה שלומך: הכל טוב ויפה מה שמך: שירלי לאיזו כיתה את עולה: ט' בת כמה את: 14 וחצי מאיפה: טבריה תמונה שלך:
תוכניות לחופש: הרבה את מתכוונת להשאר פה החודש: כן

מתפקדת.

מה שלומך: הכל טוב. מה שמך: נעמה. לאיזו כיתה את עולה: ט'. בת כמה את: 14 וחצי. מאיפה: ערד S: תמונה שלך: רותם אני אוהבת אותך ,סליחה שחתכתי אותך, אושר שלי את :]]
תוכניות לחופש: רותם מגיעה אלייייי הביתה :] , חתונה של אחותי, איילת :] . את מתכוונת להשאר פה החודש: נראה. P;

הההו, נוני הסקסית../images/Emo99.gif

ומזל שחתכת , יצאתי כמו לא יודעת מה SS: אם לא היית חותכת, לא היה טוב O; אני אוהבת אותך :]]]]]

מתפקדת

מה שלומך:הכל טוב מה שמך:לי לאיזו כיתה את עולה:ז בת כמה את:13 אני מופסדת
מאיפה:בית שאן תמונה שלך:=> תוכניות לחופש:אמממ חח עושה קייטנה לשכנות שליי חחחח את מתכוונת להשאר פה החודש:ברוררררר....

למעלה