התפקדות חודשית

../images/Emo141.gifאויי נופר עשי טובהההה

זה היה שקוףףף שאמרת את זה בשביל יעניי לצחוק עלייייי את דתיה לא????=\\\ אל תבלבלי בשכל זה היה שקוף! ונכון אני הולכת עם חצאיות בחוץץץ וזההה אבל מה הקשר בגד ים ים מה הקשר אני ילך שם איך שבאליי ומה הקשר ים של דתיים???מי אמר לך???וגם עם זה נכוןןןןן אין מה לצחוק פהה ממצחיק בזה אז אל תזלזליי! הלואי את היית חצי מזה דתיה וזההה ומי אמר שזה היה דתי בכלל אז אל סתם תגידי דברים! ויש לי הרבה במה להתגאות לא רק בזה אבל עזבי=\ חבל שאת לא הולכת בדרך של סבתא שלךךך זהו לא באלי לדבר על זה! =\

../images/Emo20.gifט'חחח אלעק מזלזלת !

אני מאמינה יותר ממךל בה' וצתישאלי את מי שאת רוצה | : ..... אלעקק רבע דתייה | : אז אל תבלבלי לי תשכל , ביי

../images/Emo141.gifאני לא כותבת טוב אה???

תראי איך את כתבת!!!!עוד מדברת עלי=\\\\ מישו אמר שאת לא מאמינה??????לא אמרתי את זה אז אל תוציאי לי מילים מהפה!!! ואמרתי מזלזלת בגלל שאמרת כזהה אה נכון הלכת לחוף דתיים כאילו צוחקת על זהה למרות שאת לא יודעת כלום=\\ ומה הקשר רבע דתיה על מה דברת???? ואת לא יכולה להגיד דבר כזה שאת מאמינה יותר ממנייי תאמיני לי שלא אני לא אומרת שאת לא מאמינהה אבל את גם לא יותר ממניי ועם כול כך אכפת לך מזה אז את יכולה להראות שאת עוד יותר מאמינה ולחזור בתשובההה אני רק אומרת לך!!! ביי

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאמא ספיר אל תהיי צבועה !

*וזה שאני מתערבת זה ממש לא קשור לנופר זו דעתי בנושא* תקשיבי !!!!!!!!! להיות דתי,פירושו, להיות ד-ת-י בכל מקום ! רגע לא הבנתי, אם את מסתובבת בחוץ עם חצאית והכל סגור וזה, אז למה בים את עם בגד ים ?!? הא !?! את קוראת לעצמך דתייה ?? אהא אז בעיר רואים אותך סגורה ובחוף פתוחה? תאמיני לי אני אולי לומדת בדתי אבל זה לא אומר שאני דתייה. זה לא אומר שאני דתייה מתי שבא לי סבבה? כי גם בעיר אני הולכת עם קצר וחצאיות קצרות ,וכי זה מה שההורים שלי בחרו שאלמד. אבל את ?! את מחליטה להיות דתייה,לא? אז מה את מעלה תמונות שלך עם בגד ים ?! אם יכנסו בנים ויראו ? אעא אז לא נורא,לא ?! אני כ"כ לא אוהבת את הצביעות הזאת. לפחות תעלי תתמונה אבל אל תגידי שאת דתייה! כי זה כ"כ מציק ומעצבן |: כי זה לא נכון. כי אם היית דתייה לא היית מעלה תתמונה. |: מילא הפורום הזה היה חסום והיה גישה רק לבנות,אז סבבה, אבל זה תפוז באינטרנט וכולם רואים, אז מה הקטע ?? זהו רק הבעתי את דעתי בנושא, ובבקשה ממך, אם את רוצה להגיב לי על זה? רק באייסי. תודה.

../images/Emo141.gifאויש שירה תעשי טובהההההה

ממש לא בגלל נופר כן בטח לך ולופר תמיד יש בעיה איתייי תמידד גם עם לא יודעת מה יהיהההה עם נגיד מישהי אחרת היתה אומרת את זה לא היית כותבת להה תאמיני לי!!!! ואחריזה אתם אומרות לא להתערב ולא זה אה תראי מה אתם עושות=\\ ותקשיביייייי זה שאני דתיה נכון אני דתיההה אבל זה לא אומרר שאני לא יכוללה ללכת עם בגדם ים אז מה עם אני דתיה מותר לי ללכת עם בגד ים מה הקשר למה דתיות הולכת בלי בגד ים???תעשי לי טובהההה אני דתיה ברמה שלי כול אחד ומה שהוא עושה זהווווו ואני ממש לא צבועה אני דתיה ועם האפשרויות שלי הבנתם????? ואתם לא תגידו לי מה לעשותתת ואני דתיה ואני עם בגד יםםם ורק שתדעייי שאני היתי בים באיזה פינה שלא היה הרבה אנשים בגלל זה בדרך כלל אני עם חולצה או משו אבל לא תמידדדד ווכה אני ואני לא צבועהה יש כאלה שקוראות לעצמם דתיות והם שומרות רק שבת אבל הם עדין דתיות כול אחת ברמה שלווו לא צריך להיות כמו לא יודעת מה וזהו אני יעשה מה שבאלייייי יאלה כל אחת עם הערות שלהה עדיף לא לעלות כלוםםםם אה ושירה עם את אומרת שזה צבועהה אז גם להיות בבצפר דתיי ווללכתתת כמו שאת ולדבר איך שאת מדברתת זה גם נקרא צביעות שאת משקרת על הבצפר שלך!=\\\ ועוד משוו בחוץ אני לא הולכת כזה סגור מה עשיתם ממני??אני הולכת רגיל רק בלי מכנסס!!!זהוו מה לעשות זה הרמה הדתית שלי! והלואי שכולם יהיו ככה ואפילו יותר!!! זהו!

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifפעם הבאה אל תמתחי אותיות,

כי קשה לי להבין את מה שאת אומרת.|: מה את מכלילה את נופר בכל דבר ?! אני אומרת לך שזאת דעתי!!!!!!!!!!! ישר "נופר נופר". תביני כבר : את אומרת שאת דתייה,נכון ?! אני לא מחשיבה את עצמי כדתייה,כי אני פשוט לא ! אני שומרת שבת בבית,כי אני מכבדת את ההורים שלי ! אני מסתובבת עם מכנס אך ורק מחוץ לעיר,כי אני מכבדת את הבית ספר שלי. אני לומדת שם ובגלל זה אני לא מסותבבת עם מכנס או בגד ים בעיר . אם לא הייתי לומדת שם , זה משהו אחר ! ואם את קוראת לעצמך דתיה עם האפשרויות שלך, אז אל תסתובבי עם בגד ים במקום ציבורי ! או שיודעת מה ? תסתובבי,תלבשי מה שבא לך,תדברי איך שבא לך,תעשי מה שבא לך. אבל אל תספרי את זה כאן. את הצביעות שלך שמרי לעצמך. ומה לא ברור לענות לי באייסי ?! את סתם הורסת את השרשור,רק באייסי ! אל תוציאי את עצממך יותר רדודה ממה שאת,חבל. יום טוב.

../images/Emo135.gifטוב דיי להרוס ת'שרשור \ :

ספיר? מה אכפת לך מה אומריים עליך? את דתיה? סבבה. שלא יהיה אכפת לך מה אומרים. נופר ושירה? מה אכפת לכן? שתעשה ממה שבא לה..

../images/Emo141.gifנכון!

אבל לא נופר חיבתת לריב היא מחפשת את זה אז בכוונה היא כתבה לי היא לא מדברת איתי אז מה היא בכלל מגיבה לי??=\\\ והם לא יודעת איפה היתי ומה עשיתי בכלל אז שישתקוווו=\ כאילו אני מתערבת להם בחיים=\ הקיצר אל דברו פה יותר!

../images/Emo20.gifטוב רותם ,,,,

אני שאלתי אם היא דתייה כי במפגש היא התלבשה כמו דתייה ... לא התכוונתי לרדת עליה אבל אם זה יצא ככה , שתחשוב ככה לא איכפת לי ממנה

../images/Emo141.gifאוייי נופררררררר

מה את משחק אותה צדיקההה כאילו יצאת הטובה פה אה??? ראית אותי עם בגד ים ורצית יעני להגיד את לא תגיה כזה אויש עשי לי טובה אני יודעת למה התכוונה ממציאה לי תרוצים עכשיו=\ יעני את דואגת לי אה???מה אכפת לך איך היתי??? אז מה עם התלבשתי כמו דתיה זה אומר שאסור לי ללכת עם בגד ים???? מה את רוצה שאני ילך עם כותונת????? אני לא מבינההההה אוף אתם לא מבינות כלוםםם יאלההה בעי=\

עזבי ספיר, אל תתייחסי וזהו [:

שיגידו מה שבראש שלהן, הרי זה ברור שהן רק רוצות לרדת עלייך כל הזמן. ואני לא מדברת רק על מה שקרה פה. |:

../images/Emo141.gifנכון!!!!!את זה תמיד אמרתי:|

אני לא יודעת מה הם רוצות ממני וכבר השלמתי עם שירה והיא שוב עושה את זה מה אכפת לי שיגידו מה שבאלהםםם את צודקת ב100%רותםםםםם לא מתיחסת הליאם=] אוהבתותך מאמי
=]

../images/Emo20.gifבואנה יחסרת השכלל מה את חשהה

צדיקהה באוננההה ספייר אני מתחרטת על הרכגע הזה שרראיתי תפרצוךף כאפה שלך ולא הכנסתי לך כמה מכות אולי היית סותמת קצת אני לא אחת החברות שלך מתי תביני כבר ורותם חלאסס להתערב , סבבה אני רוצה לרדת עליה ט'חח אני ארד עליה כמה שבאלי ומתי שבאלי ואפחד פה לא יגיד לי מה לעשות !!!!! יאללה מה קרה כל אחת פה והדעה שלה הדעות שלכןן מעניינות ליי תחת .. וגם את ספיייר פעם הבאה אני רואה אותך תתרחקיי ממני מילה שלי אם אניי לא נותנת לך סטירה אני בת שלל זונה מילה שליי את מקבלת מכות יאללה עלית לי על כל העצבים יאוכלת בתתחת אל תגיבי לי אפילוו !!! יחתיכת פוזלת

אני אתערב כמה שבא לי.

וזה שאת יורדת עלייה ככה זה לא מראה כלום נופר, כלום.|: וזה כבר נהיה ממש מציק.

../images/Emo141.gifעזבי אותה רותם:|

ככה היא את זה אני כבר הבנתי ממזמןןן היא מתה על זה לריבבב ולרדת אבל היא לא מבינה שזה לא מזיז לי!

../images/Emo20.gifסבבה רותם !!

את מתערבת כמו ששירה מתערבת אחחלללה , אבלל שירה היא חברה שלך , סבבה את לא חברה שלי ,!! | : .. .. . וקודם כל ספיר , .. את מערבת את כולם חח את חושבת שזה יעזור אז ממש לא ניראה אם תיצא לך מיללה ,,, שניי וקנניין אם את מכירה אותה , אם לא את תכירי אותה טוב מאווד ,!! תישמריי על הפה שלך ספייר , למה לא יהיה טוב , ידתייה צעצוע אחת

../images/Emo141.gifאיאיא נופררררר=\

את מי הערבתי אה???רותם התערבה לבד!!!! לא כמוךך באה לי לאיסיי והולכת לעוד איזה אחת ובוכה להה וגם כן היא באה לי לאיסייי וחושבת שהיא מזיזה לי משווו בינתיים את פה שערבת אנשים לא אני רותם התערבה לבד! היית רוצה להיות דתיה כמוניי עאלק צעצוע את בכלל לא יודעת איזה ים היתי סתם מתנפלותת עם אני יגיד לך מה היה את תצטערי על התגובה שכתבת לי בהתחלה אבל עזביי כבר היה ריב את בכלל לא מבררת ישר קופצת אז סבבה אני לא יסביר לך כול דברר להית=\

למעלה