התפקדות חודשית

חן XD

New member
../images/Emo221.gif וואיי ספיר, את אומרת ביי וממשיכה את

הריב !! חלאס אל תעני להה ! מה בכוח לבלגן את הפוררוםם גם ככה הוא לא יודע מה מסודר ! ! חלאס שתיכן

../images/Emo141.gifלא חןןן

לא קראת מה כתבתי לה אני כתבתי לה למטטה שאני לא מגיבה לה שם יותר ואחריזה כתבתי לההה שהיתי חיבת להגיב שוב כי היא לא מביהנ זהו אמרתי מעכשיו לא מגיבה לה יותררררררר שתציף היא מה אכפת לי לא מגיבה להם יותר נמאס לי מהם 2 משועעממות עם היא לא היתה מתחילה והשניה לא היתה מתערבת זה לא היה ככה אבל ככה הם אין מה לעשות ככה נופר =\

../images/Emo20.gifחחח אני קפצתי

אניש אלתי ואת זאת שקפצת !!! את לא שמה לב לעצמך !! חחחח והיא הייתה באיסי שלי וראתה תשיייחה של מישהיי וראתה שרבת איתי ימסכנה ואני אערב את מי שבאלי , חחח לפחות לא מערבת ילדות מהפורום , מערבת בנות שבאמת לא כדי לך להתעסק איתן תישאלי את אמא שלך מה זהה מזרח טירה .... ותיראי מה היא תגיד לך !... אז דבריי יפפה ! ,...

../images/Emo141.gifנופר???:|

גמאני מתחרטת שראיתי אותך אל תדאגי זה בסדר!!!!!!!!אני ממש לא מפחדת כי גם לפני שהיה תמפגש אמרת לי שתתני לי מכות ולא היה כלום חחח כאילו את מסוגלת כולך באשליה!!!תתני אני יחזיר מה בעיה???גגם ככה לא תתני סתם רק אוהבת לדבר!=\וגמאני לא אחת החברות שלך ממש לא חח מה כאילו את חושבת שאני רוצה שתהיי חברה שלי??לאא ממש לא לא חסר לי חברות אני לא צכה אותך ימסכנההה ורותם תתערב כמה שבאלה כמו ששירה התערבה מובן?????????? וטוב שאת אומרת שאמא שלך כזאת חחחחחחח לייאסטררר=\\ ואני יגיב כמה שבאלי תביני את לא מזיזה לי תמישיכ להגיד עד מחר אני יגיב כמה שבאלי מתי שבאלי ואיך שבאלי כן<????? יופי!

../images/Emo141.gifשירה?

אני מכפילה כי ככה אני יוצא לי ומי שישמע כמה הכפלתי איאיאייי=\ ואני אומרת נופר בגלל שזה מעצבן שכל פעם שנופר אומרת לי משו את ישר גם מתערבתתתתתת בסדר את אומרת שזה לא קשור לנופר אבל מה אכפת לכם בכל מה אני עושה מה???? ואני ידבר איפה שבאלי.... ולמה שאני לא יהיה בעיר שלי עם בגד ים????אתם בכלל לא יודעות איפה היתי באיזה ים איך הים מה היה אתם לא יודעות סתם פותחות תפההה בלי לדעת כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולא דברתי איתך באיסי כי אני לא בבית ואין פה איסי!!!!!!!הבנת??? ולמה שאני לא יסתובב בעיר שלי עם בגד ים כאילו בים.????כי כולם מכירים אותי??? אז רק שתדעי שהבצפר שלי בכרמיאללל!ואף אחד לא מכיר אותי חוץ מהחברות שבאות איתי אז תבררו לפני שאתם מתנפלות!=\\\\ זהו עם זה כול כך חשוב אל תגיבי ליייייי לפה דבריתי אחריזה באיסי כי פה אין!

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאת חופרת.

בקיצר את סתם מזיינת בשכל וכל מה שאמרתי לך לא נקלט . ביי.

../images/Emo141.gifלך לא נקלטטטטטטטטטט

נמאס כבר ממכם כול פעם מתערבות לי אני יעשה מה שבאלייייי וזה לא נקלט לי כי אתם לא מבינות מה אני אומרת לכם שירה הבצפר שלי לא בעיר שלי ואף אחד לא יכול לראות אותי חוץ מחברות שלייי אז מה בעיה בזה????? ואני אומרת לך היתי בים שמותר לייי בסדר???עכשיו נקלט????העיקר אתם סתם מתנפלות בכלל לא יודעות באיזה ים היתי וסתם מתנפלות היתי בים שמותר לי אז סתמו תפה ששלכם כבר זהו =\

../images/Emo141.gifלא באלי!

אני יגיב כמה שבאלי אתם רואות שאני צודקתת אז כבר אין לכם מה להגידד את אומרת סתמי ההיא בייי יאלה יאלההה עזבו אותי סאלמת=\

../images/Emo20.gifשתקי

גיוונתי אולי ככה היא תבין שיירה אנחנו צריכות להבין ולרחם יש םה ילדה לא רגיללה ! חח ואת ממש לא צודקת יגוצ

../images/Emo141.gifתמשיכו לדבר לעצמכיםםם

אני לכם לא מגיבה יותרר זהווווווו תמשיכו לדבר עם עצמכים ימסכנות אין לכם מה לעשותב חיים כנראה זה יותר לא מחזירה תגובות גם עם לא יודעת מה יהיה מה אני רבה איתכםםם ץמודדו עם הבעיות שלכם לבד להית!

למעלה