התפקדות חודשית

התפקדות חודשית

מה שלומך: מה שמך: לאיזו כיתה את עולה: בת כמה את: מאיפה: תמונה שלך: תוכניות לחופש: את מתכוונת להשאר פה החודש:

../images/Emo210.gif../images/Emo195.gif מתפקדת :] ../images/Emo195.gif

מה שלומך: מ.. מצוין מה שמך: אוראל :] לאיזו כיתה את עולה: עזבי
בת כמה את: שנתיים חח סתם תכף 13 מאיפה: ת"א תמונה שלך: מחר .. תוכניות לחופש: אין לי מושג את מתכוונת להשאר פה החודש: בע"ה

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifמתפקדת .

מה שלומך:אחלה. מה שמך:שירה. לאיזו כיתה את עולה:י'. בת כמה את:16. מאיפה:קרית 8. תמונה שלך:זכותי לעשות פרצופים למצלמה,*מואעאעח* תוכניות לחופש:לעבוד.בעיקר. את מתכוונת להשאר פה החודש:אה-הא.

מתפקדת

מה שלומך:כואב הגב
מה שמך:הדר לאיזו כיתה את עולה: ז' בת כמה את:12 וחצי מאיפה:פר"כ תמונה שלך:לא עולה ננסה אח"כ
תוכניות לחופש:לנסוע לדודות
את מתכוונת להשאר פה החודש:כן למה לא ?

מתפקדת .

מה שלומך: בסדר [: מה שמך: רותם לאיזו כיתה את עולה: י' בת כמה את: 15 + מאיפה: חדרה תמונה שלך: זו התמונה החדשה הכי נורמלית שיש לי םO תוכניות לחופש: הו, יש הרבה. שירה ביקשה ממני לחפור עד כמה שאוכל, אז נפרט D: חיפה החמודה D: , שפיים, ת"א-מימדיון, הרבה ים :] ,לישון זה גם טוב, הופעות של אביב גפן, ויש עוד כמה. את מתכוונת להשאר פה החודש: כנראה שכן.

../images/Emo175.gifעונה . ../images/Emo46.gif

אני רציתי לפתוח ,
לא משנה . :) מה שלומך:|סלינק| אהההמ חיים ,, את יודעת . מה שמך:|סלינק| מיכל . לאיזו כיתה את עולה:|סלינק| י' , בע"ה . בת כמה את:|סלינק| 14 תשע חודשים וכמה ימים . [; מאיפה:|סלינק| אשקלון . תמונה שלך:|סלינק| >> תוכניות לחופש:|סלינק| אההמ כמו כולם . את מתכוונת להשאר פה החודש:|סלינק| בטח . :] 3>

../images/Emo210.gif מה הקשר סלינק ? ../images/Emo6.gif

אה ותפוחית?! רציתי להגיד לך משהו אבל ,שכחתי
אה נזכרתי.......... את יפה

../images/Emo175.gifחח כפרה עלייך ../images/Emo23.gif + מתקנת .

את יותר יפה .
ואהההההמ , אני רגילה לרשום סלינק כול הזמן , בגלל זה טעיתי .
חחח נתקן - מה שלומך: אהההמ חיים ,, את יודעת . מה שמך: מיכל . לאיזו כיתה את עולה: י' , בע"ה . בת כמה את: 14 תשע חודשים וכמה ימים . [; מאיפה: אשקלון . תמונה שלך: למעלה . ^^ תוכניות לחופש: אההמ כמו כולם . את מתכוונת להשאר פה החודש: בטח . :]

../images/Emo141.gifמתפקדת=]

מה שלומך:מאושרת
מה שמך:ספיר לאיזו כיתה את עולה:י' בת כמה את:15 וחצי מאיפה:נהריה תמונה שלך:בים=] תוכניות לחופש:אואו הרבה חחחח את מתכוונת להשאר פה החודש:ברור=]

../images/Emo141.gifמה אכפת לך???????

כן אני דתיההההה וגאה! וזה לא אמור לענין אותךךךךךךך מה אני עושההההה כי נאני יודעת מה אני עושה תאמיני לייי.....

../images/Emo20.gifאה נכון הלכת לחוף הדתיים D:

| : עזבי זה לא עייניניי באמת תיצטלמי מיצידי לפליבוי D: , את האחרונה שמעניינת אותי כי באת למפגש כמו דתייה לא שיש לי משהו נגד זה חס וחלילה סבתא שלי הייתה דתיה [D:] ואת מצטלמת ככה פשוט שאלתי אבל צודקת את לא מענינת אותי , תצטלמי בעירום מיצידי D: וטוב שאת גאה בזה לפחות ישלך במה להתגאות !

למעלה