התפקדות, התגעגעתם?

עונה.

השאלות הרגילות: שם: רועי מ. ש. גיל: 12.8 מיקום: חדרה רחוב %$%^$ מספר %$^#^ דרכי תקשורת: טלפון. סתם, קפצו לי. מסן ומסרים. שם דמות: קרייזי. פעילה כמו החשק שלי להריח פרה. רמה: 48 שרת: פרטי. כמה רמות עליתי החודש, ומאיזו רמה לאיזו רמה: 1 ל 200 וחוזר חלילה. שאלות מתחלפות: איך הגעתם לפורום? ביוזמתי, משהו מיטונף. איזה ספורט אתם עושים?מי עושה ספורט? סתם. כל מיני. קוראים? צופים בסרטים? מסתובבים בקניונים? נושמים? מנסים. מה שמותר -_-. מנסים. מה גורם לכם לחייך? ולצחוק? בדיחות נחמדות. תינוקות ( חוץ מהמגעילים האלה. ). בדרנים, ליצנים, חס וחלילה. השאלה של יעל (אחת מאיתנו): נוהגים לדבר עם פרחים? איך אנשים מסביב מגיבים לעניין? פרחים? לא. עם התוכית שלי. הם אומרים: " טוב, אם הוא מדבר עם התוכי, אז כנראה משתעשע איתו, מלמד אותו לדבר. זה נורמלי.". אכן, נורמאעלי.

sapir aloud555

New member
D:

(כי יעל מכריחה אותי לענות~) השאלות הרגילות: שם: ספיר גיל: זקנה מדי מיקום: מרכז דרכי תקשורת: מסנג'ר, מסרים שאלות מתחלפות: איך הגעתם לפורום? לא זוכרת בדיוק איך, אבל זה היה מתי שהוא נפתח. איזה ספורט אתם עושים? כרגע, כלום - וחבל. קוראים? צופים בסרטים? מסתובבים בקניונים? נושמים? כן, כן, כן, לא. מה גורם לכם לחייך? ולצחוק? הרבה דברים, אבל אלו בעיקר הדברים הקטנים האלו שאתה לא מצפה להם. והרבה שטויות. השאלה של יעל (אחת מאיתנו): נוהגים לדבר עם פרחים? איך אנשים מסביב מגיבים לעניין? לא נוהגת לדבר אליהם, אבל יום אחד אעשה את זה, כי יש להם נטייה למשוך תשומת לב.. - הממ, כן.

עונה ../images/Emo13.gif

שם: שרון גיל: 36 מיקום: פה ושם דרכי תקשורת: מסרים שם דמות: ע"ש הבן שלי רמה: 109 שרת: ווינדיה כמה רמות עליתי החודש, ומאיזו רמה לאיזו רמה: וואוו.. לא ספרתי, נראה לי אולי 10 או יותר F6 שאלות מתחלפות: איך הגעתם לפורום? מנהלת פורום אחר בתפוז וחיפשתי פורום כאשר התחלתי לשחק. איזה ספורט אתם עושים? כלום-שונאת
קוראים? צופים בסרטים? מסתובבים בקניונים? נושמים? ברור מדי פעם צריך לחיות, לא? מה גורם לכם לחייך? ולצחוק? הרבה פעמים אני צוחקת מהבדיחות הפרטיות שהולכות בגיילד. השאלה של יעל (אחת מאיתנו): נוהגים לדבר עם פרחים? איך אנשים מסביב מגיבים לעניין? כאילו דא?

MiRi XD

New member
מתפקדת!

השאלות הרגילות: שם: מירי גיל: 12 מיקום: חדרה דרכי תקשורת: מסרים, איימיל, מייפל סטורי.. שם דמות: MoonGirl6532 רמה: 25 שרת: קהיני(יש מצב מישו בא ועוזר לעצלנית שכמותי לעלות לרמה 30? ידיד טוב שלי עשה עבודה שנייה ואני מקנאה בו><"(והוא הספיק לעלות עוד 5 רמות.. הבנאדם כול היום מול המייפל סטורי!!)) כמה רמות עליתי החודש, ומאיזו רמה לאיזו רמה: באוגוסט??מממ... מ23 ל25..(התחלתי ת'שחקנית ב10 ליולי..) שאלות מתחלפות: איך הגעתם לפורום? כתבתי מייפל סטורי בגוגל ומצאתי
איזה ספורט אתם עושים? טניס שולחן ושחיה(יש עוד אבל באלה אני הכי פעילה).. קוראים? צופים בסרטים? מסתובבים בקניונים? נושמים? כן, כן, כן וכן.... מה גורם לכם לחייך? ולצחוק? הכלבה המכ"כ מאמי שלי:) השאלה של יעל (אחת מאיתנו): נוהגים לדבר עם פרחים? איך אנשים מסביב מגיבים לעניין? צבעוני אל תדאג.. אפילו שהכנסתי ורד לערוגת הפרחים אתה עדיין האהוב העליי:).. וופס.. ממ..

Hasselblad

New member
אני

השאלות הרגילות: שם: סיון גיל: 26 מיקום: השרון דרכי תקשורת: מסרים שם דמות: רמה: 82 שרת: ברה כמה רמות עליתי החודש, ומאיזו רמה לאיזו רמה:
השקעתי קצת בדמות חדשה שאלות מתחלפות: איך הגעתם לפורום? כבר לא זוכרת בטח מישהו מהמשפחה..בטח desiy איזה ספורט אתם עושים? סוג של ספורט קוראים? כן כשיש זמן צופים בסרטים? כנ"ל מסתובבים בקניונים? משתדלת שלא נושמים? לא שיש לי הרבה ברירות מה גורם לכם לחייך?לא מתאים לפורום ולצחוק?כנ"ל השאלה של יעל (אחת מאיתנו): נוהגים לדבר עם פרחים? כן איך אנשים מסביב מגיבים לעניין? מי שיודע בעד

Miss Naama

New member
ראר. ../images/Emo29.gif

שם: נעמה
דרכי תקשורת: |תשובה מתחכמת|
רמה: 46 O:<
שרת: ברה.
כמה רמות עליתי החודש, ומאיזו רמה לאיזו רמה: נראה לי איזה ארבע רמות או יותר ;;.
איך הגעתם לפורום? ממ, לא זוכרת, נראה לי סתם כשחזרתי לשחק השנה חיפשתי אם יש פורום למייפל בתפוז. ומצאתי O:!
איזה ספורט אתם עושים? אר, דילוגים ברחבי כפר בטטות כשנכנס בי החשק? ;; לא ממש זזה, האמת.
קוראים? צופים בסרטים? מסתובבים בקניונים? נושמים? יא, יא, לא, בארור.
מה גורם לכם לחייך? ולצחוק? האנשים שלי, מייפליסטים וביפ ב3 לפנות בוקר ;[. |השאלה של יעל (אחת מאיתנו):
נוהגים לדבר עם פרחים? איך אנשים מסביב מגיבים לעניין? משתדלת שלא להציק לאנשים עם האובססיה שלי לפרגים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

deisy

New member
נו, כי אין לי כוח לעבוד על הבוקר ../images/Emo3.gif

השאלות הרגילות: שם: גלית גיל:37 מיקום: מול המחשב דרכי תקשורת:מסרים שם דמות: רמה:79 (כבר יותר מידי זמן..
) שרת:ברה כמה רמות עליתי החודש, ומאיזו רמה לאיזו רמה: וואלה, לא זוכרת... שאלות מתחלפות: איך הגעתם לפורום? גוגל איזה ספורט אתם עושים? סוג של...
קוראים? כשלא עייפה צופים בסרטים? לפעמים מסתובבים בקניונים? כמה שפחות נושמים? לפעמים
מה גורם לכם לחייך? ולצחוק? מממממממ......
השאלה של יעל (אחת מאיתנו): נוהגים לדבר עם פרחים? לפרח הקטנה שלי בעיקר, בת 4.5
איך אנשים מסביב מגיבים לעניין? משתפים פעולה

MR Lordi

New member
עונה! ../images/Emo9.gif

השאלות הרגילות: שם: פיליפ גיל: 15 מיקום: כרמיאל דרכי תקשורת: מסרים/אייסיקיו- 277838707 שם דמות: לא משחק. רמה:- שרת:- כמה רמות עליתי החודש, ומאיזו רמה לאיזו רמה:- שאלות מתחלפות: איך הגעתם לפורום? מצאתי פתאום בפורומים חדשים פורום מייפל, והצטרפתי. (לפני זה עשיתי בקשה לפתוח פורום אבל אני לא בן 16...
) איזה ספורט אתם עושים? לא עושה :X רק לפעמים משחק פינג פונג. קוראים? צופים בסרטים? מסתובבים בקניונים? נושמים? לא. כן. כן. כן. :S מה גורם לכם לחייך? ולצחוק? קצרים
שמתי 6 פרקים בפלאפון. יש קטע שאני כל הזמן צוחק ממנו מחדש ("אתה חושב שאני לא שומעת שכל הדמויות המזרחיות רעות וכל האשכנזיות טובות?") השאלה של יעל (אחת מאיתנו): נוהגים לדבר עם פרחים? איך אנשים מסביב מגיבים לעניין? לא.....

למעלה