התפקדות, התגעגעתם?

MSF GMs

New member
התפקדות, התגעגעתם?

השאלות הרגילות: שם: גיל: מיקום: דרכי תקשורת: שם דמות: רמה: שרת: כמה רמות עליתי החודש, ומאיזו רמה לאיזו רמה: שאלות מתחלפות: איך הגעתם לפורום? איזה ספורט אתם עושים? קוראים? צופים בסרטים? מסתובבים בקניונים? נושמים? מה גורם לכם לחייך? ולצחוק? השאלה של יעל (אחת מאיתנו): נוהגים לדבר עם פרחים? איך אנשים מסביב מגיבים לעניין?

spongbob

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo195.gif יאללה../images/Emo70.gif

השאלות הרגילות: שם: איציק פדידה, נעים מאוד
דרכי תקשורת: שם דמות: QuilBeast- חיית דוקרנים
, ראיתי את זה בחוברת של משחק מחשב (warcraft 3 למתעניינים
) רמה: 27 שרת: ברה
כמה רמות עליתי החודש, ומאיזו רמה לאיזו רמה: מרמה 0 עד לרמה 26
שאלות מתחלפות: איך הגעתם לפורום? דרך פורום משחקי מחשב ורשת, שאלתי שאלה על מייפל סטויר והפנו אותי לפה
איזה ספורט אתם עושים? ג'ודו
קוראים? צופים בסרטים? מסתובבים בקניונים? נושמים? לא כן כן לפעמים
מה גורם לכם לחייך? ולצחוק? שטויות, בדיחות וטימטום
השאלה של יעל (אחת מאיתנו): נוהגים לדבר עם פרחים? איך אנשים מסביב מגיבים לעניין?
תפסתם אותי על חם!

עונה =]

השאלות הרגילות:קדימה תנו לי אותם!!! שם:-עידן גיל:-18 ו-20 יום מיקום-:יהוד דרכי תקשורת:-אני מניח שמחשב שם דמות:-crazybabi1 רמה:69- שרת:-ברה
כמה רמות עליתי החודש, ומאיזו רמה לאיזו רמה:-האמת שאין לי מושג אני רק יודע שאני עכשיו 69... שאלות מתחלפות: איך הגעתם לפורום?-חזרתי לכתוב כי הכרתי את הפורום מלפני חצי שנה ואז הכרתי דרך חברים שפרשו >.> איזה ספורט אתם עושים?-אין איזה חוג או משהו קבוע קוראים? צופים בסרטים? מסתובבים בקניונים? נושמים?-עיתונים לפעמים[מעדיף חדשות],כן,מדי פעם,לא. מה גורם לכם לחייך? ולצחוק?-כל דבר שהוא דפוק כמוני השאלה של יעל (אחת מאיתנו): נוהגים לדבר עם פרחים? איך אנשים מסביב מגיבים לעניין?-האמת שאני ברוגז עם הפרחים(הם העליבו אותי
)

D amaged R oses

New member
אני פה../images/Emo9.gif

השאלות הרגילות: שם:רותם גיל:17 מיקום: דרום דרום העולם
דרכי תקשורת: מסן שם דמות: רמה: 53 שרת: ברה כמה רמות עליתי החודש, ומאיזו רמה לאיזו רמה: ... שאלות מתחלפות: איך הגעתם לפורום? מכיוון שכלכך אהבתי מייפל סטורי חיפשתי עוד אנשים משוגעים כמוני
איזה ספורט אתם עושים? צפייה בסמולוויל? קוראים? צופים בסרטים? מסתובבים בקניונים? נושמים? לא, סדרות, בערך, ונראה לי... מה גורם לכם לחייך? ולצחוק? אנשים
השאלה של יעל (אחת מאיתנו): נוהגים לדבר עם פרחים? איך אנשים מסביב מגיבים לעניין? אני לא מדברת עם פרחים
אוף! גם אני רוצה להיות כמו כולם!

../images/Emo195.gif

השאלות הרגילות: שם: נעה גיל: 13.7? משהו בסגנון מיקום: תל אביב
דרכי תקשורת: מסנג'ר? [email protected] שם דמות: Axel012 רמה: 49 עם 50%
שרת: Bera כמה רמות עליתי החודש, ומאיזו רמה לאיזו רמה: לא יודעת.. אני יודעת שכשיצא אריאנט הייתי בסביבות ה31
שאלות מתחלפות: איך הגעתם לפורום? לא זוכרת
איזה ספורט אתם עושים? שום דבר מיוחד קוראים? צופים בסרטים? מסתובבים בקניונים? נושמים? לא קוראת, רואה סרטים מדי פעם, קניונים גם מדי פעם.. לנשום אני משתדלת. מה גורם לכם לחייך? ולצחוק? בעיקר אנשים טמבלים שמסתובבים בסנטר ומנסים להתחיל עם כל מה שזז. למרות שזה קצת עצוב. ומטריד. ועושה טראומות.
השאלה של יעל (אחת מאיתנו): נוהגים לדבר עם פרחים? איך אנשים מסביב מגיבים לעניין? אני מעדיפה לדבר עם דברים שלא למדתי על מערכת הרבייה שלהם [שיעורי ביולוגיה.. פיכ]

עונה D:

פרח|השאלות הרגילות:
שם: מאור. גיל: 15 וחצי. מיקום: בחדר שלי D: דרכי תקשורת: מסר
. שם דמות: --- רמה: 63. שרת: ברה. כמה רמות עליתי החודש, ומאיזו רמה לאיזו רמה: 0. פרח|שאלות מתחלפות:
איך הגעתם לפורום? אוטובוס.
איזה ספורט אתם עושים? לא. קוראים? צופים בסרטים? מסתובבים בקניונים? נושמים? לא לא לא ולא. מה גורם לכם לחייך? ולצחוק? בדיחות? הדגש
השאלה של יעל (אחת מאיתנו):
נוהגים לדבר עם פרחים? איך אנשים מסביב מגיבים לעניין? ברור. הסביבה בהכחשה עדיין שזה אמיתי. יעבור להם.

לבנדר א

New member
בטח שהתגעגענו

השאלות הרגילות: אני מוכנה.
שם: קים
דרכי תקשורת: יש לי מסן ואימייל. אפשר לפנות במסר.
שם דמות: חסוי.
רמה: 69 כרגע. אין לי כוח לשחק.
שרת: ברה.
כמה רמות עליתי החודש, ומאיזו רמה לאיזו רמה: עכשיו ה2 באוגוסט.
לא עליתי אף רמה החודש.
שאלות מתחלפות: יאללה
איך הגעתם לפורום? המ. הייתי בפורום אחד, נכנסתי להודעה של תפוזאנשים על פורומים חדשים. ראיתי שיש פורום מייפל ושכחתי מזה, פחות או יותר. אחרי כמה שבועות נכנסתי שוב, כתבתי משהו, ו... המ.
איזה ספורט אתם עושים? שאלה קשה.
קוראים? צופים בסרטים? מסתובבים בקניונים? נושמים? כן, נושמים זה טוב. לאחרונה סרטים. אבל אני לא יודעת אם קומדיות רומנטיות נחשבות ספורט, בעיקר אם אני אוכלת ללא הכרה כשאני צופה ביו גרנט.
מה גורם לכם לחייך? ולצחוק? סיפורי חלומות הזויים, בדיחות שמסופרות בע"פ.
השאלה של יעל (אחת מאיתנו): אני נרגשת.
נוהגים לדבר עם פרחים? איך אנשים מסביב מגיבים לעניין? לא. אני יותר טיפוס של טוסטים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
כפיים למדגישומטיק.

ווינגז

New member
Oh yeah!

השאלות הרגילות: שם: יעל גיל: 19 ומשהו מיקום: ליד המחשב דרכי תקשורת: מסרים ומסנג'ר למיוחסים. שם דמות: לא מדברים על זה רמה: 60
שרת: Broa כמה רמות עליתי החודש, ומאיזו רמה לאיזו רמה: חודש שעבר אחת, 58-59 שאלות מתחלפות: איך הגעתם לפורום? חיפשתי אותו ברשימה, לא מצאתי אז התייעצתי עם יעל ובערך יומיים אחרי זה הקמנו אותו, אם כי יעל נכנסה קצת אחריי לניהול. איזה ספורט אתם עושים? הולכת כשיש זמן, ושוחה כמו מטורפת. קוראים? צופים בסרטים? מסתובבים בקניונים? נושמים? כן, כמעט ולא, פעמיים ביום (לצערי), לא, Breathing is overrated מה גורם לכם לחייך? ולצחוק? חברים, שמחה, שטויות. השאלה של יעל (אחת מאיתנו): נוהגים לדבר עם פרחים? איך אנשים מסביב מגיבים לעניין? כן, מנהלת רומן עם אחד ספציפי. אנשים (איש
) כועסים עליי.

somebodddy

New member
אם כבר אז כבר

השאלות הרגילות: שם: עידן גיל: 20 מיקום: כרגע פתח תקוה. בד"כ בסיס עליקה שברמת הגולן דרכי תקשורת: Don't call me. I'll call you שם דמות: StrayRanger רמה: 50 שרת: Windia כמה רמות עליתי החודש, ומאיזו רמה לאיזו רמה: אם מדובר על אוגוסט אז 0(החודש בקושי התחיל). ביולי עליתי שתי רמות מ48 ל50 שאלות מתחלפות: איך הגעתם לפורום? דרך הודעה של הרובוטרול הידוע "הנהלת הפורומים" איזה ספורט אתם עושים? גירבוץ נחשב ספורט? קוראים? כשיש זמן צופים בסרטים? כשיש כסף מסתובבים בקניונים? כשיש עם מי נושמים? כשאין עבודה מה גורם לכם לחייך? כשיום חמישי מגיע ולצחוק? כשמישהו נפצע השאלה של יעל (אחת מאיתנו): נוהגים לדבר עם פרחים? אין פרחים בעליקה...

גם אני! לפני שחוזרת לבסיס לעוד שבוע../images/Emo7.gif

שם:בת אל גיל:20+ מיקום:רחובות דרכי תקשורת: מסינג'ר וכו', הכל רק ב
שם דמות:אמנע בגלל חשש לפריצות
רמה:53 שרת:ברה כמה רמות עליתי החודש, ומאיזו רמה לאיזו רמה:אני יכולה לחלום על לעלות רמה... מזה חודשיים שבקושי עליתי 10%... עצוב כל כך
שאלות מתחלפות: איך הגעתם לפורום? דרך ניר
איזה ספורט אתם עושים? שיעורי מד"ס אחת לשבועיים נחשבים? או רק ללכת מקצה אחד לקצה השני של הבסיס גם נחשב?
קוראים? צופים בסרטים? מסתובבים בקניונים? נושמים? נושמים בהחלט כן.. הדבר היחיד שלא יכולים לאסור עליו בצבא.. עדיין
מקווה השבוע להתחיל לקרוא ספר
מה גורם לכם לחייך? ולצחוק? הסופ"ש שאני בבית

Don Nirtin

New member
Rape Time../images/Emo87.gif

השאלות הרגילות: שם: ניר O.ם גיל: 21 מיקום: מעלה חראדומים, איפשהו ברחוב XXX בית X. דרכי תקשורת: מסנג'ר במסרים. שם דמות: BigNir רמה: 69. ><". שרת: ברה. כמה רמות עליתי החודש, ומאיזו רמה לאיזו רמה: 1, מ68 ל69. שאלות מתחלפות: איך הגעתם לפורום? הודעה של תפוזבל. איזה ספורט אתם עושים? הדבר הזה שבנים עושים בד"כ. קוראים? צופים בסרטים? מסתובבים בקניונים? נושמים? כן. כן. לא כל כך. לא רוצה לנשום. מה גורם לכם לחייך? ולצחוק? לחייך- כל מיני דברים. לצחוק- בדיחות טיפשיות באמצע הלילה. השאלה של יעל (אחת מאיתנו): נוהגים לדבר עם פרחים? איך אנשים מסביב מגיבים לעניין? לא לפרחים. לשניצל דווקא. והאנשים חושבים שיצאתי מדעתי.

למעלה