התפקדות דצמבר !

דופק נפקדות. אה... התפקדות.

שם: אברהם אבי.
מקום מגורים: יהוד.
אייסקיו: 345016952
מסנג'ר: [email protected]
אמצעי תקשורת אחרים: בואו אליי הביתה.
מסר לאומה: להתגבר על אהבה חד-צדדית זה מגניב.
ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: חנוכה שמח!~
^^
התמונה - כן, זה אני בתמונה. תודה לבר-חן על הידע בפוטושופ, ועל השעווה.

Eos14

New member
../images/Emo29.gif מתפקדת...../images/Emo9.gif

שם:שחר גיל:15 מקום מגורים:השרון אייסקיו:אין כרגע מסנג'ר:כנ"ל אמצעי תקשורת אחרים:אתם עדיין יכולים לשלוח לי ינשופים....
מסר לאומה: כיף לי...^^ ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: אמממ...חנוכה שמח
(המקוריות היום היא ממני והלאה...
)

Mr Sinister

New member
הו וול

שם: רן גיל: 18[19 סוף חודש הבא] מקום מגורים: נצרת עלית אייסקיו: לא בשימוש מסנג'ר: rds15[at]walla.co.il אמצעי תקשורת אחרים: מסרים, כנראה. מסר לאומה: what is... is ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: חנוכה? Oo

L o r d a

New member
הממ

שם: לי/לורדע גיל:16 [עוד חודשיים!!!!!!!!] מקום מגורים: ירושליייים. אייסקיו:זנחתי את האיסי. מסנג'ר:[email protected] אמצעי תקשורת אחרים:מסרים. מסר לאומה: 1+1=1 למה? כי גוש ועוד גוש יוצא גוש גדול. ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: חנוכה שמייייח.

מה יא

New member
אי וונט טו סי יור צביקה פיקה../images/Emo96.gif

שם: מאיה גיל: 13 מקום מגורים: באזור כרמיאל מסנג'ר: [email protected] אמצעי תקשורת אחרים: מסרים [אח, המקוריות]. מסר לאומה: שלום, אני אח של יוני. את לא מכירה אותו וגם לא אותי. וגם תקראו בשורות טובות ואבק כוכבים, כדי שיהיה לי עם מי לדבר סוףסוף
וגם כי הם נורא מגניבים, אבל זה עניין שולי |אגואיזם|. ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: מי ייתן ותאכלו המון סופגניות. עד שתמותו
סתם, כפרעליכם.

../images/Emo202.gif

שם:יובל גיל:14 וחודש בדיוק מקום מגורים:אחד החורים היותר פלצניים בחליפה אייסקיו:247006810 מסנג'ר:p[email protected] אמצעי תקשורת אחרים:ינשופים, כמובן. מסר לאומה:יש לי פיפי, ואני עומדת לטפל בזה מיד. ברכה לחנוכה לאנשי הפורום:חנוכה שמח. ותראו הרבה ארתור, בחיי שזה גאוני.

an OTHER

New member
התפקדות דצמבר !! ../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

שם: צוף
גיל: 17 מקום מגורים: אזור (זה ליד חולון....) אייסקיו: 284254065 מסנג'ר: שלחו לי מסר... אמצעי תקשורת אחרים: דואר ינשופים
מסר לאומה: משפט של אמא: אל תסתכל בקנקן, תנקה אותו!!!!!!!! ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: שיהיה לכוווווווולם חג חנוכה שמח, ושתקבלו מלא מלא מלא דמי חנוכה =)

אנה92

New member
מתפקדת

שם: אנה גיל: 14 (מאתמול) מקום מגורים: מרכז אייסקיו: 316204265 מסנג'ר: עזבו.. כנסו לאיסי וזהו אמצעי תקשורת אחרים: יאלה אמרתי אי סי קיו וזהו! מסר לאומה: אממ אין (חח) ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: חג חנוכה שמח!

sirius felton

New member
התפקדות דצמבר!!

שם:מאיה גיל:14 מקום מגורים: פאריס אייסקיו:אין מסנג'ר:[email protected] אמצעי תקשורת אחרים: ינשוף מסר לאומה: אני בארץ ב-20 לדצמבר!!!!!!!!!!!!! ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: חג שמח עם מלא נרות וקסמים ובלה ובלה בלה

the ror

New member
עונה...

שם:דרור גיל:20 מקום מגורים:נכון לעכשיו בצריפין, בכללי ביבנה. אייסקיו:135162068 מסנג'ר:[email protected] אמצעי תקשורת אחרים:פל',פקס,מסרים וכו'... מסר לאומה:אל תהיה צודק תהיה חכם. ברכה לחנוכה לאנשי הפורום:תהנו מהחיים...

shahar615

New member
איי קפטן

שם:שחר גיל:15 ממש בקרוב מקום מגורים:צפונה אייסקיו:חסר מסנג'ר:[email protected] אמצעי תקשורת אחרים:רץ מסר לאומה:אנתי כתבתי וואנתה כתבת(אובר שיעורי בית בערבית) ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: חג שמח:להדליק חנוכיות, לכבות בסוף את הנרות ולא לאכול יותר מדי סופגניות!

שומו

New member
מחר טיול שנתי../images/Emo70.gif

שם: שמר. גיל: 15 ושלושת-רבעי. מגורים: חשמונאים. ICQ: 264357064. אמצעי תקשורת אחרים: דוא"ל, מסרים, דואר וטלפון. מסר לאומה: שבוע טוב
ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: חנוכה שמח

כמה זמן לא הייתי פה

שם: לירן גיל: עוד מעט 15 מקום מגורים: אשקלון אייסקיו: 265937878 מסנג'ר: [email protected] אמצעי תקשורת אחרים: מסרים מסר לאומה: אין ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: חג שמח (איזה מקורית אני)... אה וגם שיגיע כבר החורף!!!

למעלה