התפקדות דצמבר !

../images/Emo3.gifאי אי קפטן!

ב"ה שם:ספיר גיל:16 מקום מגורים:אי שם אייסקיו:מסר מסנג'ר:מסר אמצעי תקשורת אחרים:אממ..תנו ניחוש? מסר לאומה:אם תגיעו למוקד שבו אני חורשת עליו את חיי,ותראו ארון מסודר, תדעו שאני סידרתי אותו במשך שעה!!! היה שם ערכביש אחד ו שם: גיל: מקום מגורים: אייסקיו: מסנג'ר: אמצעי תקשורת אחרים: מסר לאומה: ברכה לחנוכה לאנשי הפורום 5 גוק'ים לא מזוהיים. היה קשה ברכה לחנוכה לאנשי הפורום:חג אורים שמח!תהנו מהחג ותבואו למפגש!

איזה בלאגן!*מסדרת מחדש את ההודעה*

שם:ספיר גיל:16 מקום מגורים:אי שם אייסקיו:מסר מסנג'ר:מסר אמצעי תקשורת אחרים:אממ..תנו ניחוש? מסר לאומה:אם תגיעו למוקד שבו אני חורשת עליו את חיי,ותראו ארון מסודר, תדעו שאני סידרתי אותו במשך שעה!!! היה שם ערכביש אחד ו5 גוק'ים לא מזוהיים. היה קשה ברכה לחנוכה לאנשי הפורום:חג אורים שמח!תהנו מהחג ותבואו למפגש!

מתפקד

שם:אביתר גיל:14 מקום מגורים:ירושלים אייסקיו:אין מסנג'ר:אין אמצעי תקשורת אחרים:ההההההההההההההה מסר לאומה:יחי הארי פוטר ברכה לחנוכה לאנשי הפורום:חג שמח

A Radcliffe

New member
מכירים את ניצה?../images/Emo129.gif

שם:עמית גיל:13 מקום מגורים:גני תקווה שזה ליד קרית אונו וליד סביון שזה ליד הקניון
אייסקיו:288006715 מסנג'ר:אין לי כוח
אמצעי תקשורת אחרים:טלפתיה ומסרים. [תשלחו לי מסרים... באמא'שלכם.... לא שולחים לי מסרים בכלל חוץ מאיומים] מסר לאומה:לכו לישון ואל תלמדו אצל דגנית ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: תאכלו טו מאץ' סופגניות כדי שתהיו נורא שמנים ותעשו לי הרגשה טובה שאני לא לבד^^

A Radcliffe

New member
אוווווו......./images/Emo129.gif

שכונה
קוראים לו לופין והוא נראה כמו לופין והוא הומו עם הארי?

n u k e y

New member
מתפקדת

שם: לי גיל: 15 מקום מגורים: י-ם אייסקיו: לא בשימוש. מסנג'ר: [email protected] אמצעי תקשורת אחרים: סיאנס
מה אני יודעת, תהיו יצירתיים. מסר לאומה: לא מומלץ ללכת לישון ב4 לפנות בוקר ולקום ב9. [גאוני, נכון שהחכמתם?
] ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: חנוכה שמח?

ZoHaRoT

New member
אני../images/Emo60.gif

שם: זוהר
אייסקיו: יש אבל לא משתמשת...
מסנג'ר: במסרים אתן בשמחה!
אמצעי תקשורת אחרים: אממ... אימייל? אבל גם במסרים בבקשה
מסר לאומה: אני גרועה באנגלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(רק באנגלית
) ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: אמממ... חנוכה שמח!
ושאולי בטעות, בלי כוונה הספר השביעי יצא לכבוד החג! (אשליות...
)

המ

שם: הדר גיל: 16 מקום מגורים: שם אייסקיו: מסנג'ר: אמצעי תקשורת אחרים: תפתיעו אותי. מסר לאומה: כואבות לי השיניים. ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: שתקבלו הרבה דמי חנוכה

אףפעם

New member
יאיי אשכול התפקדות!

שם: נטע גיל: 14 מקום מגורים: רעננה אייסקיו: אין מסנג'ר: [email protected] אמצעי תקשורת אחרים: מסרים מסר לאומה: להיות חולה זה איכסה פיכסה! ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: תנצלו כל מאית השניה הוא קצר, ואחריו יש הרבה יותר מידי בצפר...

../images/Emo222.gif

שם: חמי
מקום מגורים: גוש-דן
אייסקיו: בקושי משתמש
מסנג'ר: מסר
אמצעי תקשורת אחרים: דואר אוויר
מסר לאומה: תנו חיוך
הכל לטובה ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: מי יתן ונרכם יאיר תמיד

Winter Blue1

New member
../images/Emo108.gif מתפקדת!

שם: קרן גיל: 13 מקום מגורים: כפר סבא! אייסקיו: לא בשימוש מסנג'ר: [email protected] אמצעי תקשורת אחרים: נמנמ... מסר? מסר לאומה: "זה לא קשה," הוא התעקש, "זה מטומטם וחסר תועלת. יש הבדל." ציטוט אהוב של ידיד שלי ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: תהנו! ותיזהרו מבני סלע! הוא חתיכת קוף מכוער D:

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifמתפקד../images/Emo195.gif

שם:דניאל גיל:12.5 מקום מגורים:תל אביב אייסקיו:אין מסנג'ר:מי שרוצה שישלח לי מסר אמצעי תקשורת אחרים:מסרים, מסנג'ר, מסרים, טלפתיה ועוד... מסר לאומה:מי שאוכל לבד מת לבד\אוכל יותר-(choose your favourite) ברכה לחנוכה לאנשי הפורום:חנוכה טובה

יובי14

New member
מתפקדת..

שם:יובל גיל:14 מקום מגורים:נס ציונה אייסקיו:319235806 מסנג'ר:[email protected] אמצעי תקשורת אחרים:מסרים.. מסר לאומה:תיזהרו! צ'יפסים הולכים להשתלט על העולם!
ברכה לחנוכה לאנשי הפורום:חנוכה שמח ומלא סופגניות בלי ריבההה!! ושתקבלו המון כסף..

Mrs Amber Bloom

New member
כן המפקד.../images/Emo41.gif

שם: ענבר (או אמבר) גיל: 15 מקום מגורים: פ"ת אייסקיו: - מסנג'ר: [email protected] אמצעי תקשורת אחרים: כל מה שעולה על דעתכם..
מסר לאומה: פטפוטים! בלאבוש! קוקו! שפיץ! ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: תאכלו הרבה סופגניות^_^

The T Shirt

New member
אמבר.. שם מדהים ../images/Emo99.gif

את מארה"ב או משהו? פשוט אמבר זה לא שם נפוץ במיוחד בארץ... (
יש לנו את אותה ברכה לחנוכה לאנשי הפורום)

Mrs Amber Bloom

New member
../images/Emo41.gif

הלוואי שהיו קוראים לי אמבר;;. פשוט יש לי קרובי משפחה מדרום אפריקה והם קוראים לי אמבר, אז החלטתי שאמץ את השם הזה וככה כל החברים שלי קוראים לי
.

התפקדות!

שם: ירדן רביד גיל: 15 וקצת מקום מגורים: ירושלים אייסקיו: 281984601 מסנג'ר: [email protected] אמצעי תקשורת אחרים: מסר... ינשוף.. מה שתרצו
מסר לאומה: אוו אחלה חיים ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: חג שמח!!!!

למעלה