התפקדות דצמבר !

התפקדות דצמבר !

נא כתבו כאן את הפרטים הבאים: שם: גיל: מקום מגורים: אייסקיו: מסנג'ר: אמצעי תקשורת אחרים: מסר לאומה: ברכה לחנוכה לאנשי הפורום:

מתפקד!

שם: יעקב פריליך. גיל: 28. מקום מגורים: ירושלים. אייסקיו: אין. מסנג'ר: [email protected] אמצעי תקשורת אחרים: מסרים, טלפתיה, אבקת פלו וקריאות "יעקב","יעקב." ( גם "פרד","פרד" יכול לעזור ) מסר לאומה: כשאתה מרגיש שיש לך משהו חכם לומר, אז תשתוק בכל זאת, כי זה לא מעניין אף אחד.
ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: חג חנוכה שמח ( למרות שחנוכה היא לא ממש חג, זה יותר מועד ), מאחל לנו עוד חברי פורום חדשים שיצטרפו, כמה שיותר יותר טוב. ומקווה שיהיו לנו ימי צ'אט עליזים במהלך החופש, וחברים תעשו מעמצים להגיע למפגש.

מתפקד=]

שם: יואל הבארי גיל: 15 מקום מגורים: ב"ש אייסקיו: 20604453 מסנג'ר: [email protected] אמצעי תקשורת אחרים:מסר וזה.. מסר לאומה: "אקונה מטטה" ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: חנוכה שמח=]

../images/Emo204.gif

שם:דניאלה גיל:היום 12
מקום מגורים:כפ"ס אייסקיו:אין מסנג'ר:עזבו.. אמצעי תקשורת אחרים: לפוצץ בלונים.. מסר לאומה:יש לי הניום מומולדת ואני חוגגת שנה בפורום!! ברכה לחנוכה לאנשי הפורום:אמ, אחלה חג אורים... ביי!!

an OTHER

New member
מזל טוב! ../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo49.gif

Gummy Bears

New member
../images/Emo195.gif

שם: נאמא גיל: 13 מקום מגורים: ישראל אייסקיו: הומת בייסורים. מסנג'ר: יימסר במסרים למעוניינים
אמצעי תקשורת אחרים: טלפתיה ומסרים. מסר לאומה: מישהו יודע למה יש סרטים אדומים כאלה לכבוד המאבק באיידס? ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: חג כצור!* *כצור - כולי צמרמורות וריגושים.

חרבביש

New member
עונה../images/Emo99.gif../images/Emo1.gif

שם: אודי גיל: 15 מקום מגורים: תל אביב אייסקיו: אין D: מסנג'ר: [email protected] אמצעי תקשורת אחרים: מ מס מסר מסרי מסרים מנוסרים! מסר לאומה: שתקו ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: יומולדת שמח

Sakai Shana

New member
~למרות שאני די לא פה.

שם: שאנה. גיל: נטייה מתחדדת ל14. מקום מגורים: השפלה. אייסקיו: חחח. מסנג'ר: מסרים. אמצעי תקשורת אחרים: לד'רמן. או שלא, אבל פשוט מהיום יש לי אחד. מסר לאומה: היום משלמים לי על לראות ארץ נהדרת. אושר. ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: חגשמח וכאלה. <:

Mr Rochester

New member
הו,

אבל אני לא עושה בייביסיטר על כלבים. ס,ס [סתםםםם. קלטתי אותך. ^__^]

The T Shirt

New member
מתפקד

שם: תומר גיל: 16 מקום מגורים: חולון אייסקיו: 266731614 מסנג'ר: [email protected] אמצעי תקשורת אחרים: מסרים מסר לאומה: משפט ראשון בחתימה ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: תאכלו הרבה סופגניות.. ולביבות.. ושאר מאפים משמינים

למעלה