התפקדות דצמבר !

Guid

New member
מתפקד!

עידן, 19, מרכז, אוהב הארי פוטר ואנימנגה. משהו לומר לכבוד חנוכה: בזמן שאתם בחופש בחנוכה אני בבסיס, גיליתי את זה השבוע... אתם יכולים לתאר לעצמכם באיזה הלם הייתי...

yonico12344

New member
מתפקד

שם: יוני גיל: 20 מקום מגורים: חור אי שם בצפון אייסקיו: אין מסנג'ר: אין אמצעי תקשורת אחרים: מסר לאומה: ברכה לחנוכה לאנשי הפורום:

NetaOnline

New member
עונה באיחור אופנתי../images/Emo107.gif

שם: נטעלי גיל: כמעט15 מקום מגורים: רמת גן אייסקיו: 427026565 מסנג'ר: [email protected] אמצעי תקשורת אחרים:
מסר לאומה: שמרו על רגליים סגורות וראש פתוח כל עוד בני סלע בשטח
ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: חולה עליכם נשמות! חג שמח ושכל משאלותיכם יתגשמו ואני מתה להכיר אותכם כי אני מרגישה מזה אאוטסיידר כל פעם שאתם מזכירים שם של מישו בהודעה או שאתם רושמים ברכות יומולדת זה לזה וגם לי בא!!!
ביוש!

z u z i

New member
אני

- סלחו לי על החוסר מקוריות אני חסרת מצברוח במיוחד עכשיו - שם: זואי גיל: 13 וחצי מקום מגורים: חור נידח בצפון [איפשהו ליד הכנרת] אייסקיו: במסרים מסנג'ר: כנ"ל אמצעי תקשורת אחרים: מסרים[?] מסר לאומה: מישהו מוכן לירות בי? בבקשה? ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: חג שמייייייייייח, ושלא תשמינו יותר מידי D:

ToryMaster

New member
יש שם הרבה חורים

ובבקשה, דברים כאלה למסרים כדי למנוע אאוטינג.

nateli92

New member
מתפקדת... (למרות שאני בקושי נכנסת..

לפורום לאחרונה).... שם: נטלי גיל: כמעט15 מקום מגורים: מרכז אייסקיו: 327836283 מסנג'ר: [email protected] אמצעי תקשורת אחרים: מסרים... או אם תצעקו ממש חזק... מסר לאומה: חשוב לשים אבקת אפייה כשאופים עוגה! (בתקווה שאתם לא אוהבים את העוגה שלכם נוזלית) ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: חג שמח :) ושתאכלו המון המון סופגניות עם ריבת חלב

noosh

New member
יש גם קמח תופח ../images/Emo3.gif

תמיד תהיתי מה ההבדל

black robe

New member
מתפקדת../images/Emo63.gif

שם: נטלי גיל: 13 מקום מגורים: אזור השרון אייסקיו:אין מסנג'ר:לא בפומבי אמצעי תקשורת אחרים: מסרים? מסר לאומה:תלמדו טוב למבחנים
ברכה לחנוכה לאנשי הפורום:שיהיה לכם חג שמח (אחח המקוריות
)

Nusy L I

New member
מתפקדת ?

שם: נוי (אפשר לקרוא לי נויה) גיל: 13.5 מקום מגורים: משהו ליד רמת גן אייסקיו: 262879750 מסנג'ר: אמצעי תקשורת אחרים: יש הרבה ^^' מסר לאומה: רגל, רגל, סיבובבבב להיות מוכנים ! וטוסיק וטוסיק, כיפוף, חיוך מבט ! יופי בטטה. ברכה לחנוכה לאנשי הפורום: חנוכה שמח !!!

אקרי

New member
מספרי ברזל להתפקד!!!

בס"ד שם:טל כהן גיל:עו מעט 15...עוד מעט! מקום מגורים:א......העין הפנימית שלי אומרת שאתם צריכים לנחש
אייסקיו: מה? אה? איסיקיו?לא כדאי לכם...הוא מקולל! מסנג'ר:המחשב שלי דוחה דברים עם רוע כמו מסנג'ר
אמצעי תקשורת אחרים:אימייל [email protected] מסר לאומה:יהודי לא מגרש יהודי,ואשכנזים תמורת שלום,אופס התכוונתי לחצי שקל.
ברכה לחנוכה לאנשי הפורום:אנשים! חנוכה שמח!(תדליקו חנוכיות!) וחוץ מזה אתם סתם רעים שאתם עושים מפגש שאני באילת!

אקרי

New member
מסר מתוקן לאומה**

אל תסתכל בחצי הכוס הריקה,תעביר את המים לכוס קטנה יותר!

למעלה