התפקדות דצמבר :)

DotCom05

New member
תאמת התכוונתי ל

Michelle Featherstone- We Are Man And Wife אבל גם זה שכתבת שיר מצוין!

prinsezayuli

New member
תשובהה ../images/Emo13.gif

שם: יולי שפרירי גיל: 15 (בעוד שבועיים
) תאריך לידה:29.12.1993 מקום מגורים: תל אביב סיטי
פייסבוק: yuli shafriri מסן : [email protected] מה העונה שאתה הכי אוהב? כל הארבעה הראשונות אין לי ממש העדפה... כי ראיתי את כולם ברציפות אז בשבילי זה כמו עונה אחת גדולה... הדמות שאתה הכי מתחבר אלייה:ברוק....
השיר שאתה הכי אוהב שהיה באחד הפרקים: All Downhill From Here -Amy Kuney ft. Tim Myers (אבל יש עוד מלא) מה הקטע הכי עצוב לפי דעתף שהיה בסדרה? וואי באמת שאין לי מושג... אני חושבת שכל הקטע של ניית'ן והיילי סחף אותי.. כמה אתה מחכה לעונה ההשישית [ובתקווה השביעית] ביס ?האממ.....מממ את השישית אני ראיתי את הרוב (בדבר שאסור לדבר עליו...) ולשביעית למה לא לחכות?!?! וסתם .. אתה אוהב קרמבו? בטחחח
מאיפה מתחילים לאכול קרמבו מהביסקוויט או מהקצפת? מהקצפת... יותר כיף
יש לך בבית חיה? אם כן איזה? יש לי שתי כלבים אחד גדול ואחת קטנטונת והם חמודים ויש לי חתולה מסטולה מאוד XD תוכניות לחודש הקרוב: בעוד שבועיים אני טסה עם החברה הכי טובה שלי לגרמניה DDD: לכריסמס

lior21 האחד

New member
מתפקד

שם: ליאור גיל: 23 תאריך לידה: 10.07.85 מקום מגורים: בת ים פייסבוק\בלוג\מקושרים : יש פייסבוק ומקושרים מסן\אייסי : מסנג'ר (למי שרוצה בפרטי) מה העונה שאתה הכי אוהב? אוהב את כולן כי בכל אחת יש משהו מיוחד (אבל מכולן הכי פחות את העונה השלישית) הדמות שאתה הכי מתחבר אלייה: פייטון (Inlove) השיר שאתה הכי אוהב שהיה באחד הפרקים: השירים של הסדרה אדירים גיליתי מלא להקות טובות דרך הסדרה אין שיר מסויים.. מה הקטע הכי עצוב לפי דעתך שהיה בסדרה? כשאלי נפטרה מהסרטן כמה אתה מחכה לעונה ההשישית [ובתקווה השביעית] ביס ?רוצה את השישית והיא מגניבה לגמרי... מקווה שתהיה גם שביעית וסתם .. אתה אוהב קרמבו? כן מאיפה מתחילים לאכול קרמבו מהביסקוויט או מהקצפת? קצפת יש לך בבית חיה? לא תוכניות לחודש הקרוב: לימודים.... :(

למעלה