התפקדות דצמבר :)

kereniko4

New member
התפקדות דצמבר :)

שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: פייסבוק\בלוג\מקושרים : מסן\אייסי : מה העונה שאתה הכי אוהב? הדמות שאתה הכי מתחבר אלייה: השיר שאתה הכי אוהב שהיה באחד הפרקים: מה הקטע הכי עצוב לפי דעתף שהיה בסדרה? כמה אתה מחכה לעונה ההשישית [ובתקווה השביעית] ביס ? וסתם .. אתה אוהב קרמבו? מאיפה מתחילים לאכול קרמבו מהביסקוויט או מהקצפת? יש לך בבית חיה? אם כן איזה? תוכניות לחודש הקרוב:
שנהנה ?

kereniko4

New member
אני אתחיל :)

שם: קרן גולדשטיין :) גיל: עוד חודשיים 15 :p תאריך לידה: 6.2.94 מקום מגורים: חור קטן בשם קדימה P: מקושרים : קרן גולדשטיין 8D מסן: [email protected] מה העונה שאתה הכי אוהב? וואי ה4 . כמה מתח O: הדמות שאתה הכי מתחבר אלייה: ממ ברוק , אני לא זנזונת כזאת , אבל היא ממש היפר , וגם אני P: השיר שאתה הכי אוהב שהיה באחד הפרקים: של היילי : Halo מה הקטע הכי עצוב לפי דעתף שהיה בסדרה? וואי , שהרגו את קית' , רציתי למוות O: כמה אתה מחכה לעונה ההשישית [ובתקווה השביעית] ביס ? ממממאוווד ! ואם תהיה עונה שביעית , זה יהיה נחמד מאוד XD וסתם .. אתה אוהב קרמבו? מאודמאודמאוד :) מאיפה מתחילים לאכול קרמבו מהביסקוויט או מהקצפת? קקצפת D: יש לך בבית חיה? אם כן איזה? 2 חתולים , 2 ברווזים XD תוכניות לחודש הקרוב: ממ .. חחנוכה , צפון , כנס חנוכה D: יהיה כיף D:

lir972

New member
עונה:)

שם: לירן גיל: מחר 23 תאריך לידה: 9/12/85 מקום מגורים: מרכז פייסבוק\בלוג\מקושרים : None מסן\אייסי : 301817567 מה העונה שאתה הכי אוהב? לוקאס והיילי הדמות שאתה הכי מתחבר אלייה: היילי השיר שאתה הכי אוהב שהיה באחד הפרקים: יש פווול אבל השיר של היילי feel this מפרק 10 היה פשוט מהמם מה הקטע הכי עצוב לפי דעתך שהיה בסדרה? שדן ירה בקית' כמה אתה מחכה לעונה ההשישית [ובתקווה השביעית] ביס ? אני רואה את השישית ואין לי שום רצון לחכות שתגיע לטלוויזיה....ובקשר לשביעית - עד כמה שאני אוהבת את הסדרה ולא רוצה שהיא תיגמר, אני לא חושבת שתהיה עונה שביעית. וסתם .. אתה אוהב קרמבו? כן מאיפה מתחילים לאכול קרמבו מהביסקוויט או מהקצפת? מהקצפת יש לך בבית חיה? אם כן איזה? אין תוכניות לחודש הקרוב: מחר יומולדת, ובעצם כל השבוע זה חגיגה מתמשכת...כל יום אני מבלה עם מישהו אחר....ועוד שבועיים החג האהוב עליי אז בכלל סבבה שנהנה ? ברור!

lir972

New member
חח איזה טיפשה אני!

מה העונה שאתה הכי אוהב? לוקאס והיילי קראתי איזה דמות את הכי אוהב, ממש לא ברור לי למה....חחחח אז ככה: כל עונה עשתה משהו לאחת הדמויות, אז אצל כל דמות יש את העונה הכי טובה, והכי פחות - וכך גם בשבילי. העונה שעשתה לי הכי טוב, ללא ספק, היא ה-6. כי בלי כל קשר להתחלה הקשה - לא מספיילרת שום דבר, העונה הזאת פשוט מעולה. ניית'ן חוזר למה שהוא אוהב אבל בתור בן אדם מדהים ולא חמור כמו בתחילת הסדרה, פייטון הפסיקה לעשות את הפרצוף ההוא שלה (יו נואו אקסאקטלי וואט איי מין), מוזיקה טובה, ג'יימי מלך העולם, והיילי שוב נראית כמו בת 23 ולא 73 כמו בעונה 5.... עם התסרוקת הכי לא מתאימה לה בעולם....

haley17

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם: גל גיל: 18 תאריך לידה:18.9 מקום מגורים:להבים פייסבוק\בלוג\מקושרים :פייבוק ומקושרים מסן\אייסי :אייסי מה העונה שאתה הכי אוהב?בעיקרון כולם אבל ה-1 וה-3 טובות . הדמות שאתה הכי מתחבר אלייה:היילי השיר שאתה הכי אוהב שהיה באחד הפרקים:ואיי יש מלאא מה הקטע הכי עצוב לפי דעתף שהיה בסדרה?שקית' מת ושכמעט היילי מתה כמה אתה מחכה לעונה ההשישית [ובתקווה השביעית] ביס ? אני כבר מורידה. וסתם .. אתה אוהב קרמבו?כן מאיפה מתחילים לאכול קרמבו מהביסקוויט או מהקצפת?קצפת , שומרים לסוף את הביסקויט יש לך בבית חיה? אם כן איזה?לא .. תוכניות לחודש הקרוב:ללמודדד שנהנה ?

ShiR a5

New member
גם אני עונהה :)

שם: שיר . גיל:עוד שלושה ימים 17 :) :) תאריך לידה: 11/12/91 מקום מגורים:כפר סבאאאאאאאאאא פייסבוק\בלוג\מקושרים : היה פעם מה העונה שאתה הכי אוהב? הרביעית הכי טובה ויפפהההה הדמות שאתה הכי מתחבר אלייה: ברוק השיר שאתה הכי אוהב שהיה באחד הפרקים: Michelle Featherstone - Go On My Child שיר ממש יפה !! מה הקטע הכי עצוב לפי דעתף שהיה בסדרה? שכולם גילו שקית' מת וגם הקטע שלוקאס גילה שאבא שלו הרג אותו. כמה אתה מחכה לעונה ההשישית [ובתקווה השביעית] ביס ? וואייי מחכה מאודדדדדדד חח יאללללהה כברברבררר וסתם .. אתה אוהב קרמבו? תלוי במצב רוח חח.. מאיפה מתחילים לאכול קרמבו מהביסקוויט או מהקצפת? אם כבר אז בקצפתתת יש לך בבית חיה? אם כן איזה? עד לא מזמן הייתה כלבה אבל ממש לכמה ימים =| תוכניות לחודש הקרוב: ממש לחגוג את היומולדת שלי בלי הפסקה ולעבוד הרבההה לצאת לחופש חנוכההההההה =]

lir972

New member
יאיי אחותי למזל קשת!

טוב לדעת שש מישהו בפורום שחולק איתי את ה"חודש" הולדת שלי!

kereniko4

New member
בפרק האחרון של העונה השלישית ...

אבל תלוי , אם את רוצה את החתונה הראשונה או השנייה .. השנייה בסוף השלישית :)

ShiR a5

New member
אני מתכוונת לחתונה השנייה..חח

זה היה בפרק האחרון של העונה השלישית לא?

Robin Sparkles

New member
מתפקדת

שם:כרמית גיל:17 תאריך לידה:7.6.91 מקום מגורים: פייסבוק\בלוג\מקושרים : מסן\אייסי :יש את המסנ בעולם שלי מה העונה שאתה הכי אוהב?4 נראה לי.. הדמות שאתה הכי מתחבר אלייה:ברוק השיר שאתה הכי אוהב שהיה באחד הפרקים:scream מפרק 604 מה הקטע הכי עצוב לפי דעתף שהיה בסדרה? אפשר להגיד מרגש? אם כן אז מתי שהיילי יולדת כמה אתה מחכה לעונה ההשישית [ובתקווה השביעית] ביס ? אני כבר רואה אותה וסתם .. אתה אוהב קרמבו?כן מאיפה מתחילים לאכול קרמבו מהביסקוויט או מהקצפת?מהקצפת יש לך בבית חיה? אם כן איזה?כלב וחתול תוכניות לחודש הקרוב:

kereniko4

New member
D:

קודם קול , כיף שיש עוד אנשים , חשבתי שאנחנו שניים :) ו.. ואיי אני הכי קטנה . מביך D:

AVriL AddiCt

New member
../images/Emo13.gifמתפקדת

שם: שרונה גיל:22 תאריך לידה:1/11/86 מקום מגורים: רמלה פייסבוק\בלוג\מקושרים : פייסבוק: sharona melker מקושרים: שרונה מלקר מסן\אייסי : במסרים מה העונה שאתה הכי אוהב? 3 הדמות שאתה הכי מתחבר אלייה: פייט'ון השיר שאתה הכי אוהב שהיה באחד הפרקים: dare you to move מה הקטע הכי עצוב לפי דעתף שהיה בסדרה? שקית' מת
כמה אתה מחכה לעונה ההשישית [ובתקווה השביעית] ביס ? אני רואה אותה כבר.. וסתם .. אתה אוהב קרמבו? מאיפה מתחילים לאכול קרמבו מהביסקוויט או מהקצפת? יש לך בבית חיה? אם כן איזה? תוכניות לחודש הקרוב:

AVriL AddiCt

New member
אוי לא עניתי על הכל

וסתם .. אתה אוהב קרמבו? כן
מאיפה מתחילים לאכול קרמבו מהביסקוויט או מהקצפת? מהקצפת יש לך בבית חיה? אם כן איזה? 4 תוכים תוכניות לחודש הקרוב: אין משהו מיוחד

DotCom05

New member
מתפקדת :]

שם: דותן גיל: 18 תאריך לידה: 31.08.90 מקום מגורים: ב"ש פייסבוק\בלוג\מקושרים : פייסבוק ומקושרים מסן\אייסי : 303979738 מה העונה שאתה הכי אוהב? 3,4,6 חח לא הצלחתי לבחור אחת הדמות שאתה הכי מתחבר אלייה: ברוק והיילי השיר שאתה הכי אוהב שהיה באחד הפרקים: וואי יש מלא מלא אבל היית אומרת השיר של החתונה של ניילי מה הקטע הכי עצוב לפי דעתף שהיה בסדרה? שדן ירה בקית' ושדן ניסה להתאבד בכלא כמה אתה מחכה לעונה ההשישית [ובתקווה השביעית] ביס ? לשישית אני לא מחכה חחח שביעית אמן שתהיה וסתם .. אתה אוהב קרמבו? כמו כולם מאיפה מתחילים לאכול קרמבו מהביסקוויט או מהקצפת? מהקצפת יש לך בבית חיה? אם כן איזה? חתול שחור שמן ומקסים! תוכניות לחודש הקרוב: לעבוד ולהנות לפני הגיוס המתקרב לו..

lir972

New member
השיר הכי אהוב

שכתבת... את יכולה להגיד לי איזה שיר זה? אני לא מצליחה להיזכר

למעלה