התפקדות דצמבר

iti4

New member
באמת הרבה זמן שלא היה...

שם:איתי גיל:18 וחדש מיקום:גן יבנה..העיר והחור.. תאריך לידה לועזי:24.10.2007 תאריך לידה עיברי:כ"ה בתשרי (הדמה לי..) משרת\ת ב \מיועד לשרת\ת ב:כנראה גולני.. דעה על החורף:ממש נחמד..סוף סוף קצת קר פה בארץ החמימה שלנו....=) שיר אהוב:under the bridge - RHCP תמונה: נו טוב... מטורקיה.. על במת ההופעות במלון החלטנו שאנחנו פותחים נרגילה כמו ישראלים קלאסים..

מתפקד.

שם: אבי גיל: 18 מיקום: קרית שמונה (למרות שרוב הזמן אני בי-ם
) תאריך לידה לועזי: 24/12/88 תאריך לידה עיברי: טז' טבת התשמ"ט. משרת\ת ב \מיועד לשרת\ת ב: תכניתן. דעה על החורף: להתכרבל מתחת לפוך כשבחוץ משתוללות סופות רעמים וברקים.. יותר כיף מזה???? שיר אהוב: אמממ.. "הנסיך הקטן"

spikes1

New member
מתפקדד

שם: אריאל גיל: 18 מיקום: גן יבנה תאריך לידה לועזי: 14.09.1989 תאריך לידה עיברי יד' באלול תשמ"ט אין לי מושג איך אני יודע את זה משרת\ת ב \מיועד לשרת\ת ב קשר"ג דעה על החורף: בע =\ שיר אהוב: כרגע korpiklaani - happy little boozer פולק מטאל זה סגנון קטלני =]]

bp20

New member
מתפקד../images/Emo98.gif

שם בני
גיל 20 וחצי
מיקום נשר תאריך לידה לועזי 22/7/87
משרת\ת ב \מיועד לשרת\ת ב כרגע לומד חשבונאי בכיר - מדופלם וחשב שכר בכיר במכללה למנהל חידשתי את ההתנדבות לצבא
דעה על החורף כיף
שיר אהוב אין ממש
אשמח להצתרף לפורום, אני לומד במכללה למנהל חשבונאי בכיר מדופלם וחשב שכר בכיר . חידשתי את ההתנדבות לצבא הייתה לי דלקת כרום המוח הדביקו אותי בבית חולים והיה לי מקרה של רשלנות רפואית. אשמח להתכתב איתכם במסנג'ר או איסקיו.

למעלה