התפקדות דצמבר

התפקדות דצמבר

רק עוד 4 שעות ושבעה עשרה דקות נובמבר ועדיין לא נפתח שירשור
שם
תאריך לידה לועזי
תאריך לידה עיברי
משרת\ת ב \מיועד לשרת\ת ב
דעה על החורף
שיר אהוב
תמונה

Lital1989

New member
../images/Emo39.gif

שם: ליטל. גיל: 18. מיקום: אשקלון. תאריך לידה לועזי: 12.7.89 תאריך לידה עיברי: לא זוכרת
משרת\ת ב \מיועד לשרת\ת ב: עוד לא יודעת. דעה על החורף:
שיר אהוב: יש הרבה. תמונה:

דללה

New member
חשופיות או לא להיות!

שם: שני גיל: כמעט 19 מיקום: מרכז תאריך לידה לועזי: 7.2 תאריך לידה עיברי: עזבו אותי משטויות.. משרת\ת ב \מיועד לשרת\ת ב: חמ"ן. מעדיפה לא לחשוף את התפקיד עצמו. דעה על החורף:
!!! שיר אהוב: יש המון.. תמונה: אולי מחר

מישהו באמת קורא את זה?

שם: דנה גיל: 18 ביום שני!! מיקום:אשקלון תאריך לידה לועזי: 3/12 יום שני תאריך לידה עיברי- ממש אין לי שמץ! משרת\ת ב \מיועד לשרת\ת ב: לא יודעת וזה עצוב לי.. דעה על החורף: רומנטי שיר אהוב:יש מלא.. תמונה:תפוז לא מאפשר לי להעלות שיהיה יום נפלא! ושבת קסומה

Lital1989

New member
אני קראתי../images/Emo3.gif../images/Emo39.gif

מזל טוב עוד יומיים דנה !

:)

שם: רונה גיל: 18 וחצי מיקום: אי שם בדרום תאריך לידה לועזי: 17 למאי '89 מיועדת לשרת: כמש"קית ת"ש דעה על החורף:

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif אני =]]]

שם: רותם גיל: 18 ו-3 ימים =] מיקום: חיפה סיטי תאריך לידה לועזי: 28.11.89 תאריך לידה עיברי: ל' חשון תש"ן נראה לי מיועדת לשרת ב: מאבחנת פסיכוטכנית דעה על החורף: רומנטי וכייפי
שיר אהוב: Big girls don't cry תמונה: מאתמול מבריתה של בת דודה שלי, לא משהו...

אני...

שם: רעות גיל: עוד שבועיים 18 מיקום: קרית אתא תאריך לידה לועזי: 15.12 תאריך לידה עיברי: משהו בכסלו
משרת\ת ב \מיועד לשרת\ת ב חיל החינוך דעה על החורף:
שיר אהוב: יש מלאאאא תמונה: אין לי כוח... פעם אחרת...

../images/Emo108.gif מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: חן גיל: 18 מיקום: חדרה תאריך לידה לועזי: 24.9.89 תאריך לידה עיברי: אין לי מושג חחח משרת\ת ב \מיועד לשרת\ת ב: רכזת שירותי רפואה דעה על החורף: שונאת אותו!! שיר אהוב: אממ יש הרבה, בעיקר ישנים ישראלים. תמונה: חח עדיף שלא..

ranch22

New member
מתפקדת

שם: רינת. גיל: 18.6 מיקום: חסוי תאריך לידה לועזי: 15.05 תאריך לידה עיברי: י' איר משרת\ת ב \מיועד לשרת\ת ב: כבר משרתת..ב.. דעה על החורף: חביב בינתיים. שיר אהוב: כ"כ הרבה. תמונה:-

S h r i k y

New member
מתפקד../images/Emo13.gif ( חזרתי לארץ!! )

שם- אסף גיל- 18 מיקום- מכמנים ( חור בגליל
) תאריך- 12/11/89 ( אין לי מושג מה העברי |דוס| ) מיועד ל.. גולני ( אלה אם אני אהיה בארץ בגיבוש צנחנים ). שיר- כרגע " לחיות את החלום " של בן ארצי יושב אצלי חזק בראש
קחו אחת מפינלנד... חזרתי רק אתמול! 4 חודשים במדינה הזאת..

S h r i k y

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

נראה לי שתוך שבוע אני עף למקום אחר בעולם כבר..

thebestdw

New member
אולי

תשים אותי במזוודה ותקח אותי אתך לחו"ל? זה משתלם לך.. אני לא אוכל הרבה, אני לא תופס הרבה מקום, אני מכין קפה/תה אני עונה לטלפונים.. והכל בילד אחד! לא צריך להבריח 20 פועלים זרים.. רק אותי :)

S h r i k y

New member
למה שלא תעבוד, תקנה כרטיס ותטוס לבד?

אני מתכנן לטוס שוב עוד שבוע-שבועיים ( כאילו אני לא ממש מתכנן, אני מחכה שיבוא לי ). אתה מוזמן להצטרף.. ההתלבטות כרגע היא בין סידני, אורלנדו והוואי..

thebestdw

New member
עובד עובד

היום התחלתי במקדונלדס.. לא בדיוק הדרך המהירה אל העושר P: אבל לא נורא, היה נחמד.

למעלה