התפקדות דצמבר

S h r i k y

New member
היה בסדר.. נסעתי לעבוד ולא לטייל

והאמת שהפעם לא היה כ''כ טוב ( מבחינת היחסים עם הבוסים ) אז חזרתי, כי הבנתי שלא אכפת לי מהכסף יותר. כמעט ולא צילמתי כי נסעתי לעבוד, וזאת כבר הפעם השניה שאני טס לשם בשביל זה.. בכל אופן מצרף תמונה מנורבגיה מתחילת הקיץ, התנדבתי שם בחווה...

S h r i k y

New member
היו כמה סוסים ( אין לי כח לחפש תמונות עכשיו)

זאת הייתה חווה שמייצרת עצי XMSS ( שותלת, גוזמת, קורטת וחוזר חלילה ).. ככה שחיות היו הצד החלש. וכן זה מדהים שם.. נורבגיה ממש ארץ אלוהים!

S h r i k y

New member
כשכל החברים שלך מתגייסים או הולכים לשנת שירות

לא נשאר לך יותר מידי מה לחפש בארץ. נסעתי בהתחלה להתנדב בחווה במרכז נורבגיה, הרגשתי שמיציתי אחרי שבועיים וחצי והחלטתי לעבור לפינלנד. עבדתי שם חודשיים וחצי במכירת מוצרי ים המלח בקניונים, קפצתי לביקור קצר בארץ ועשיתי שם עוד 5 שבועות. למה לעבוד? אני יודע, אולי כדי שאני אוכל לנסוע לניו זילנד עוד שבועיים
למה בחו''ל? כי שם תרוויח את מה שאתה מרוויח בארץ, ביורו... שזה "קצת" יותר משתלם. וגם כי זאת חוויה.. לגור בחו''ל, לראות עולם, ללמוד שפה, תרבות, מנהגים.. הפיניות יפייפיות ממש, הכי יפות בעולם ( והייתי כבר בכל אירופה כולל בשבדיה ובנורבגיה ), שזה גם משהו נחמד במדינה הזאת. וגם בחום יולי אוגוסט
מי רוצה להיות בארץ?

253Daniel

New member
מה זמן המינימום שאפשר ללכת לעבוד שם?!

כי אם 4 חודשים זה מספיק אני בהחלט בעניין חחח

ranch22

New member
ו...

הרווחת טוב? זה נכון שהעסק של ים המלח משתלם? העיקר שנהינת[לפחות מהבחורות..]

S h r i k y

New member
זאת עבודה מאוד קשה שלא מתאימה לכולם...

שליש מהעובדים חוזרים לארץ אחרי שבוע/שבועיים ועוד איזה רבע בקושי מרוויחים. אבל למי שהעבודה מתאימה לו, ובעיקר רוצה להשיג את הכסף.. אפשר לעשות ים, אבל ים של כסף. המשכורות מגיעות עד ל- 40 אלף שקל לחודש למוכרים התותחים, כשרוב המוכרים נמצאים איפשהו בין 10 ל..25. וכן נו פינלנד, יו קנו , הבנות הכי יפות בעולם

253Daniel

New member
רק עוד 4 חודש לגיוס חחח

שם: דניאל גיל: 19 מיקום: להבים, נגב תאריך לידה לועזי 6.11.88 תאריך לידה עיברי אנערף.. משרת\ת ב \מיועד לשרת\ת בקורס חובלים דעה על החורף: החורף אחלה..הקיץ אחלה..הכל אחלה.! שיר אהוב אין כזה..יש הרבה. תמונה

thebestdw

New member
יאללה

שם- נדב גיל- 18 מיקום- גבעת שמואל תאריך לידה לועזי- 20.8.89 תאריך לידה עיברי- אתה צוחק נכון? P: משרת\ת ב \מיועד לשרת\ת ב- איזה מיועד לשרת.. יותר מדי מיונים, פחות מדי יעדי גיוס =/ דעה על החורף- חורפי שכזה.. כיף לשבת בבית כשבחוץ גשום וקר. שיר אהוב- ממ יש די הרבה. השבוע שמעתי די הרבה את Nickelback - How You Remind Me תמונה

תגובה

שם:אלי גלי:18 מיקום:נ"צ תאריך לידה לועזי:4.6.89 תאריך לידה עברי:אין לי מושג,ואם אני אשאל אני אקבל בחזרה מטר שאלות מעצבנות מיועד לשרת ב:קרבי דעה על החורף:חחחח לא חושב על זה הרבה...זה נראה מפתה לשבת בבית מתחת לשמיכה..אבל כשאתה לבד זה כבר לא כזה כיף... שיר אהוב:יש מלללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יותר מדי אפילו,אבל הנה אחד עדכני:britney spears-Break the ice

nir2107

New member
מתפקד

שם: ניר קפלן גיל: 18 מיקום: הרצליה: תאריך לידה לועזי: 8.8.89 תאריך לידה עיברי: ח' באב תשמשהו משרת\ת ב \מיועד לשרת\ת ב: לא יודע עדיין.. דעה על החורף:
שיר אהוב: גם לי קשה להפסיק לפזם את "לחיות את החלום", אבל הגרסה היחידה שמצאתי מלאה ברעשי רקע
תמונה:

elivnat

New member
מתפקדת...

שם: ליבנת גיל: 18 וחודשיים מיקום: איזור חדרה תאריך לידה לועזי: 19 לספטמבר 1989 תאריך לידה עיברי: י"ט אלול תשמ"ט משרת\ת ב \מיועד לשרת\ת ב: משרתת בתיכון דתי בחדרה. דעה על החורף: נחמד... שיר אהוב:forever yours, שיר מדהים!!!! תמונה: אין..

עונה

שם אושרי גיל 20 כמעט וחצי מיקום רמת גן תאריך לידה לועזי 23.07.87 תאריך לידה עיברי כ''ו בתמוז התשמ''ז לא מתגייס עקב פטור דעה על החורף טוב שבא שיר אהוב מה חשוב היום\עוזי חיטמן תמונה אין

ווינגז

New member
לא נובמבר! לא נובמבר בכלל ../images/Emo10.gif

שם יעל גיל 18 וחצי +
מיקום חיפה תאריך לידה לועזי 11.03.1989 תאריך לידה עיברי ד אדר ב תשמ"ט משרת\ת ב \מיועד לשרת\ת ב דו"צ... דעה על החורף לא כיף לי
שיר אהוב לא הייתי מגדירה אותו "אהוב" דווקא, אבל שיר העצבים שלי לחצי השנה האחרונה - Fiona Apple - Get Gone.

nir2107

New member
את דומה לאגם רודברג

לקחו כמה התפקדויות עד שירד לי האסימון

Karin917

New member
עונהנהנהננה.

שם-קארינה
גיל-18 וחודשיים. בדיוק
מיקום-פה
תאריך לידה לועזי-2/10/89
תאריך לידה עיברי-*בודקת בתעודת זהות*-ג' בתשרי תש"ן