התנתקות

הוא בעצמו אמר שהוא נהג של סא"ל

הג'ובניקים מאוד תורמים ועובדים קשה מאוד. אבל אתה רוצה לדעת את האמת על נהגי קצינים? לאבא שלי יש שני נהגים מהצבא: 1. נהגת שהיא גם שומרת ראש מהיחידה לאבטחת אישים. 2. נהג נוסף (מי צריך שני נהגים?) שכמו כל הנהגים הזוטרים, הגיע לתפקיד כי לא נמצא לו דבר מתאים אחר.

One Echoe

New member
../images/Emo46.gif

זה הקש ששבר את גב הגמל! בושה למדינת ישראל?!?!?!?!?! כל נהג בצהל הוא בושה?! יש כאלה שלא מתגייסים בכלל!

One Echoe

New member
לא!

זה אומר שאתה צריך לכבד אנשים שמתגייסים, ולא משנה מה הוא תפקידם, כי יש היום המון כאלה שלא מתגייסים.

../images/Emo60.gif תגיד לי

כל בנאדם שיש לו פרופיל 64 והוא לא הולך על התפקיד הכי מסוכן הוא לא תורם למדינה?

Rotema3

New member
בדיוק מה שרציתי לכתוב לך.

הם עדיפים על בן אדם כמוך, שבכלל חושב שיש עדיפים. אין עדיפות בין בני אדם! לכל אחד יש את התפקיד שלו, בכל דבר, וכדאי לך להפנים את זה. אתה בצמרת בצבא, אתה בתחתית בתור בן אדם. מה זה עושה אותך תגיד לי? יותר טוב ממשהו? שאתה מרשה לעצמך לפגוע בו על ימין ושמאל כל רגע?

הם עדיפים עלי?

אין בעיה, תהני כשהנהגים הזוטרים חסרי הנשק יגנו עליך, או שלא. מה זה עושה אותי? כלום, זה רק מראה שאני שונא אנשים שלא תורמים למדינה.

Rotema3

New member
חוזר שוב ושוב לאותו ענין מחליא.

מי אתה שתקבע שהוא לא תורם? כי הוא לא הלך לתפקיד מסוכן? כשהוא מסיע את אותם אנשים הוא לא תורם לאף אחד? זוטר? איזו מילה מגעילה בחרת. תשמע. כדאי שתבין-אין עדיף ולא עדיף הכל ראוי מתקבל ומתבקש. יפה מאוד-באמ באמת, על התפקיד, כל הכבוד ובהצלחה בהמשך. עזוב אותך מלהתקע על אנשים ולזלזל בהם-אין לך זכות. אין לך מקום. אתה לא יכול לקבוע מי תורם ומי לא. לך תכנס לחיים של בן אדם.

קודם כל, אני מציע לך ללמוד דברים

לפני שאת מביעה את דעתך בנוגע אליהם. "נהג זוטר" זה שם התפקיד שלו, אני עוד לא המצאת אף מילה בצה"ל. נהג זוטר זה נהג של קצין, לעומת נהגי האמר קרבי לדוגמא. כשהוא מסיע אנשים הוא לא תורם לאף אחד, ואני יכול לדבר בשם אבא שלי שגם תקוע עם נהג זוטר. כדאי שאת תלמדי שבהחלט יש עדיפים, וזה לא קשור לתפקידים מסוכנים. פקידות תורמות וזה לא מסוכן, מודיעין תורמים וזה לא מסוכן, אחותי למשל היא בקרית שליטה ימית שזה תפקיד מאוד (!) תורם ובכל זאת לא מסוכן. אבל כן, נהגים זוטרים לא תורמים, וכל קצין בכיר שיש לו נהג זוטר יסכים איתי.

One Echoe

New member
כן, הם עדיפים עליך.

בדיוק כמו שרותם אמרה. "אתה בצמרת בצבא, אתה בתחתית בתור בן אדם."

וכמו שאני אמרתי,

אין בעיה, לך תבקש מהנהג הזוטר שיגן עליך ממחבלים, רק תדאג לסדר לו נשק קודם.

למעלה