התנתקות

די עם הקטנוניות!

דבר ראשון, זאת שמאלנים, לא שמולנים. ודבר שני, למרות שאנו נמצאים במצב של כעס על אחינו אסור בשום פנים ואופן לגנות אותם! למרות שגירוש הוא נגד כל מה שאנו מאמינים בו חייבים לזכור שהם רוצים בטובת ארץ ישראל בדיוק כמונו! אין בהם שום פגם גנטי והם אנשים בריאים בגופם ובנפשם ביוק כמוני וכמוך! במאבק מחרף נפש על ארץ ישראל כמעט ושכחנו את עם ישראל ואת תורת ישראל המצווה עלינו את האהבה אל אחינו. "והחוט המשולש לא במהרה ינתק". חבל, חבל סתם לצאת בשנאה חסרת בסיס, ירושלים חרבה על שנאת חינם והיא תיבנה רק על אהבת חינם, מהי אהבת חינם? אהבה כלפי מישהו שדווקא יש לך סיבה מצויינת לשנוא אותו. לא יזיק לך לעשות חשבון נפש.

רולדההה

New member
גם טמטום הוא פגם גנטי. ../images/Emo98.gif

אולי נהרוג את כל המטומטמים, מה דעתך? אדולף מחכה לך, ללוותך לתאי הגזים.

AB17

New member
נו באמת

אפשר לחשוב........כל צבא הגנה לישראל זה שמאלנים

NAS00

New member
רואים שעוד לא התגייסת

עם כל הכבוד לרעל והרצון. אני זוכר שהייתי כמוך לפני הגיוס, האמת הייתי מזלזל בשמאלנים חשבתי שהם לא עושים צבא וכל זה. אבל אחרי הגיוס החשיבה שלי השתנתה. אני והם היינו כמו אחים שם. ועד היום אנחנו ככה. רק עם הקיצוניים יש לי בעיה

גם לי יש בעיות רק עם הקיצוניים

בקשר לגיוס, נכון עוד לא התגייסתי. אבל עשיתי 3 שנים בפנימיה הצבאית כשוחר, והתציינתי בקורס מ"כים ובקורס קצינים. אז ידע על איך זה להיות חייל יש לי, ובמרץ אני מתגייס לצנחנים.

NAS00

New member
שיהיה בהצלחה.

טוב לראות שיש אנשים כמוך, עם כל ההשתמטות הגדלה בארץ

NAS00

New member
אהה ועוד משהו

לא יפה לצחוק על יוטו על זה שהוא ג'ובניק. תהיה בוגר, אתה הרי צריך לדעת שלא לכולם יש פרופיל כמו שלנו ולחלק הפרופיל לא מאפשר להיות לוחם. כל אחד עושה צבא בהתאם לפרופיל שלו וליוטו כנראה יש פרופיל נמוך.

אחי

אני לא צוחק על זה שהוא ג'ובניק, אני צוחק על זה שהוא כל הזמן מתלהב מהנשק שאין לו. אני צוחק על זה שהוא לא רוצה לתרום למדינה שלו אבל שולח אחרים למלחמה. בקשר לפרופיל שלו, אולי אין לו פרופיל קרבי אבל יש לו פרופיל של תומך לחימה והוא יכל לעשות משהו תורם ובמקום זה הוא בוכה שהוא משרת בקריה ולא יותר קרוב הביתה.

רולדההה

New member
../images/Emo45.gif לא יודעת עם כבר יצא לי ../images/Emo98.gif

לברך אותך, אדריכל, אבל באמת כל הכבוד ובהצלחה. אוף. גם אני רוצה. ההנה לך וזכור שזהו שירות חשוב שאתה עושה. קולה כבוד!

בהחלט,

המון בהצלחה בשירותך את ארצנו, לא הצלחתי להבין מתוכן ההודעות שלך אם אתה ימני או שמאלני, אבל מה שלא תהיה, אני מקווה שתלמד להכיר את הצד השני ולראות כמוני וכמו רבים אחרים שבעצם אנחנו אחד. בהצלחה לך אחי,
שה' ישמור צאתך ובואתך מעתה ועד עולם.

תודה רבה

האמת אני שמאלני, אבל זה לא משנה אני אוהב את שני הצדדים. מה שמכעיס זה הקיצוניים. אמן שה' יעשה זאת לכל החיילים שנותנים את חייהם למען המדינה שלנו.

למעלה