התנתקות

One Echoe

New member
עומק?

על איזה עומק אתה מדבר, מר " אני אהיה בצנחנים, אבא שלי קצין, אני שמאלני שתורם למדינה וכל מי שלא הולך לקרבי שווה לתחת שלי " ?

One Echoe

New member
אלה לא ממש שטויות,

זאת התדמית שלך, ככה אתה נראה פה. אני לא ממציא כלום. אתה פשוט בנאדם שמזלזל, אתה לא שמאלני.

One Echoe

New member
ממ, לא.

זו לא ההגדרה של שמאלני, חבר יקר. וגם לא של ימני. איך אתה יודע שאני לא תורם למדינה?

זה לא ההגדרה

אבל זה בהחלט חובה, גם בשמאל וגם בימין. רק החלקים הקיצוניים של שני הצדדים יהיו בעד חוסר תרומה למדינה. אני יודע שאתה תומך במישהו שמסרב לתרום.

One Echoe

New member
נכון, זו חובה.

רק שמאחורי החובה הזאת מסתתרים המון סיבות שאתה לא מודע להן. אני לא תומך במישהו שמסרב לתרום. אתה פשוט מעצבן אותי בזלזול שלך לזולת. תפסיק להסיק מסקנות, כי אתה לא יודע עלי כלום. מבחינתי יוטו הזה הוא אידיוט, אבל זה לא העניין. אתה העניין כאן. אתה לא שמאלני.

בתור אחד שאמר שהוא כל הזמן מחליף

צדדים פוליטיים, קודם תלמד מה אתה ואחרי זה תדבר על אחרים. איזה סיבות כבר יכולות להיות? שני דברים קובעים תפקיד בצבא, ושני דברים בלבד! הקב"א והפרופיל, אז כנראה שהקב"א שלו נמוכה אבל הוא עדיין יכול לשרת בחיל חימוש בשטחים כי יש לו פרופיל 64 ולא צריך יותר מזה, והוא עדיין יכול לשרת כשוטר צבאי כי את זה אפשר עם נתונים אפילו יותר נמוכים. אז לפני שאתה מתפרץ עלי, תשתדל ללמוד קצת על הדברים שאתה אומר. אתה עומד כאן ומגן על בן אדם שאמר פה בפורום שאם יכל ללכת אפילו לקרבי הוא לא היה עושה את זה, כדי לא להגן על ערבים. אז כן מסקנה פשוטה, אתה תומך במישהו שמסרב לתרום.

One Echoe

New member
לא.

אתה צר אופקים, וגם קצת אטום. אני לא תומך בו ולא בטיח. סך הכל הזלזול שלך מעצבן אותי. ואין לי מה ללמוד מה אני, הדיעות שלי יכולות להשתנות גם כל יום, אני לא סטיגמתי ואין לי דיעה אחת. אני רוצה סך הכל בטובת המדינה שלנו ואני רוצה שלום. כשאמרתי שיש סיבות שלא ידועות לך הכוונה היא שלא כולם יכולים לשרת בצבא, ויש כאלה שצריכים תפקידים קלים, מ1000 סיבות-בריאותיות, נפשיות, משפחתיות, כלכליות, ויש עוד המון המון סיבות. מי אתה שתקבע שלהיות נהג בצה"ל זו לא תרומה? יש לי ידידה שהיא נהגת בצהל והיא קורעת את התחת כל היום, נוהגת מפה לשם. אל תזיין לי את השכל. אז היית באיזו פנימייה של צבא, זה אומר שאתה יותר טוב ממני? לא. תרגע, ומכאן והלאה אני מפסיק להתדיין איתך. אתה צר אופקים ואין עתיד איתך בדיונים.

אם ידידה שלך נהגת זטורה (נהגת של

קצין) אז צר לי, כל ילד בן 17 יכול לבצע את העובדה שלה, ואת זה לא אני קבעתי. אני יודע מה הפרופיל שלו, 64 בריאותי, מה שאומר שמגבלות נפשיות אין לו (אחרת הוא היה מקבל פרופיל נפשי ולא בריאותי), בנוסף זה אומר שהמגבלות הרפואיות שלו הם בהתאם לפרופיל 64 והמגבלות הרפואיות של פרופיל 64 פותחות הרבה אפשרויות של תומכי לחימה. העובדה שאני שוחר לא אומרת שאני יותר טוב ממך חס וחלילה תפסיק להכניס מילים לפה זה לא תורם לך בגרוש, אבל זה כן אומר שאני מבין פי כמה וכמה ממך איך הולכים הדברים בצבא.

One Echoe

New member
יכול להיות,

ולא דיברתי עליו, אלא באופן כללי(בקשר לבעיות נפשיות כלכליות וכו'). פשוט תפסיק עם הזלזול שלך כי זה פשוט מגעיל וקיצוני.

One Echoe

New member
ואגב,

גם אם זה תפקיד הכי פשוט בעולם זו עדיין תרומה ואין לך זכות לשפוט אם הוא תורם או לא.

One Echoe

New member
אני ממש לא שמאלני קיצוני.

אני אפילו לא מתקרב. בכלל, בשבוע האחרון די התקרבתי לימין... אני די מושפע מכל מה שאני שומע, אני פתוח, לא תקוע בשום דיעה והדבר היחיד שאני רוצה הוא שלום. אני לא רוצה שתהיה גזענות וחשוב לי שגם לערבים יהיו חיים. זה הכל...

Rotema3

New member
יפה מאוד.

ככה זה צריך להיות. חח מצחיק שבשבוע האחרון אני דווקא הרגשתי שאני מתקרבת לשמאל. שוב, דעה לא מעידה על קיצוניות לא צריך לקפוץ עם המילה הזאת בפה כל הזמן.

Rotema3

New member
חחח..נכון מאוד!../images/Emo140.gif

בגלל זה להגדיר את עצמך בצד מסוים לא תמיד רלוונטי. עדיף פשוט להציג דעות.

One Echoe

New member
זה נכון...

לפעמים אני מגדיר את עצמי כמרכז בכלל... אבל אז אני קצת נוטה שמאלה, ואז אני מתעצבן על הערבים ונוטה ימינה. ואז שמאלה, ואז ימינה. ואז אני מבין שזה לא משנה בכלל והעיקר לעשות את מה שטוב לי ולך ולכל מדינת ישראל.

למעלה