התנתקות...

בעיקר רע...

בתור חייל ששם,קשה להתעלם מכל הרגשות שבאוויר,מהקללות,מהאמירות,מההשוואות,מהמראות,מהכל בעצם. מקום יפה,אנשים טובים,מאבק חשוב,רק חבל שיש אנשים שעוברים את הקו האדום ולא יודעים איפה הגבול בדמוקרטיה או בכלל ביחס בין בני אדם,שלא נדבר על יהודים(כמו שחבר שלי מהמחלקה אומר "יהודי לא שופך חומצה על יהודי" אני חוזר לשם הערב,אם מישהו באיזור(למרות שאני לא מאמין שמישהו יצליח להגיע לשם...) שיצור קשר. שבוע טוב,שקט ומי ייתן ויבוא שלום.

kedeman

New member
יש לי שאלה

המנהלת שמטפלת בכל ההתנתקות נקראת מנהלת סל"ע מה פירוש ראשי התיבות??? אני מניח שזה סיוע _____ _______ מישהו יודע יותר מדוייק?

spraizler

New member
גם אני חשבתי על זה..

חיפשתי וחיפשתי באנטרנט אבל לא מצאתי את הר"ת של זה..

סלוניק

New member
../images/Emo41.gif סיוע למפונים - חשוב מאוד!

שלום לכולם. קליטת המפונים הוא אינטרס של כולנו למען שמירת השלום והיציבות בתוכנו כעם, ללא קשר לדיעה פוליטית. אני מפנה אתכם לשרשור בפורום דו קיום העוסק כולו בסיוע למשפחות המפונים מתוך תקווה כי תוכלו לסייע הן בהתנדבות ותרומה והן בהוספת מידע על אפשרויות סיוע נוספות.

בלי שום קשר לתנועה, יש משהו

שמפריע לי...... לאן "נעלמו" כל "יפי הנפש" שהיו מתעמתים עם חיילי צה"ל, כשהיו הורסים בתים של מחבלים ופוגעים בזכויות של הפלשתינאים...? לאן נעלמו כל רודפיי הצדק והשיוויון? מגיני הדמוקטיה? כל פעילי זכויות אדם ואזרח??? כשפוגעים בזכויות של הפלשתינאים הם משמיעים את כולם ועוד איך... אבל כשפוגעים בזכויות של יהודים הם כולם נעלמים....

יש משהו במה שאתה אומר אבל...

את הבתים של היהודים בגוש קטיף הרסו כי זאת הייתה החלטת הממשלה. כדי שהערבים לא יקבלו את הבתים של המפונים.

כחילה

New member
אני לא מבין

איזה מהזכויות של המתנחלךים נפגעת פה, זאת החלטת ממשלה וחוק בכנסת שעבר בצורה דמוקרטית. להזכירך המתנחילם הם אלה שלא רצו להשאיר את הבתים לפלסטינים אז הם ביקשו שאם כבר מפנים אותם, אז שיהרסו את הבתים שלהם.

חוצמזה שגמככה הפלשתינאים לא יכולים

לגור בבתים האלה.. כאילו מבחינת איך שהם בנויים... הם צריכים סלון לגברים וסלון לנשים אומשוכזה.. קיצר הם צריכים לבנות בכל מקרה בתים אחרים...

נ ו ם

New member
א. על מה באמת את מדברת.

ב. לשפץ טיפה זה ממש ממש לא דומה ללבנות מחדש, מכלום. ומה עם כל הפסולת שההריסות האל יצרו? אמנם יפנו אותה משם אבל בכל זאת זה המון המון הריסות = המון המון פסולת.

fate spinner

New member
את ההריסות ממחזרים

אני לא מהבנתי בדיוק איך. אבל הבטון המרוסק והכל טובים לבניה ויש דרך למחזר אותם

נ ו ם

New member
אני שמעתי שיש הסכם עם מצרים שמעבירי

ם את זה לאיזה אתר פסולת שם. לא שמעתי שממחזרים את זה.

קודם כל

גם להרוס בתים של מחבלים זה החלטת ממשלה... דבר שני, עצם זה שמוציאים בכוח אנשים מהבתים שלהם זה פגיעה בזכויות אדם ואזרח...

כחילה

New member
איזה שטויות

זו לא פגיעה בשום זכות, לצאת בכוח זו בחירה שלהם. הם רצו להראות שהם לא יוצאים "מרצון", אלא מנהלים סוג של מאבק בפינוי. ההחלטה לפנות את רצועת עזה היא החלטת ממשלה לגיטימית, וכמו שהממשלה החליטה ליישב את האיזורים האלה היא יכולה גם לפנות אותם. משלמים להם פיצויים הוגנים, המדינה לא מזניחה אותם ברחוב אלא משתדלת למצוא לכולם פתרונות דיור הולמים וגם שומרת על הקהילות המקוריות שלהם.

למעלה