התנצלות בפני שי ק

ים ושמש

New member
"פורום הבית"היה שלך-לפני שהועפת!

והוהאא..כמה התבכיינת...... שימרי על סיגנון תגובות פחות מתלהם-----לפני שבגיניסט יתעורר.....

oוסיתא

New member
גם אני הועפתי מהפורום העלוב הזה

גם כן פורום מגעיל של כמה עלובי נפש

pilovich shahaf

New member
אז בוא נרים יחד את הכפפה...../images/Emo59.gif

תאריך ההודעה: 07/09/01 שעת ההודעה: 22:58 מאת: pilovich shahaf נושא: אני עדיין אופטימי ותומך בדברי השייח "כותרתו לעיל-אז בוא נרים יחד את הכפפה לא לפני שהנהלת ההתאחדות יעשו שני דברים ומיד, והם: 1. להפריד לאלתר [מאתמול] את דמי החבר מהביטוח.!! 2. לקיים הלכה למעשה את מטרות ההתאחדות על פי תקנון העמותה!! דהיינו:- 1. להפריד לאלתר את דמי החבר מהביטוח- אם ניקח לדוגמא צולל 2 כוכבים ,בעל תעודת צלילה ויש לו ביטוח לא של ההתאחדות, אלא של חב´ כלל או שילוח הראל, אז מה עושים, הרי זה אבסורד לשלם שוב עבור ביטוח ודמי חבר בשביל להיות חבר עמותה, לכן, הנהלת ההתאחדות חייבת לצאת בהחלטה מיידית, שתוכיח הלכה למשה את כוונותיה הטהורות וזה לאפשר לכל צולל ישראלי להיות חבר עמותה, בזכות תשלום עבור דמי חבר בלבד. לדוגמא: אם היום ההתאחדות גובה 80 שקלים מינימום עבור ביוח ודמי חבר, אזי צולל שיש לו ביטוח ישלם רך[ק עבור דמי החבר-מקסימום 50 ש"ח, וגם זה יותר מדי!! 2. לקיים הלכה למעשה את מטרות ההתאחדות על פי התקנון העמותה, ככתבן וכלשונן, ולהוציא הצהרה והודעה לעיתונות בכלל ובמדיה בפרט, פרט לכל אמצעי אחר כמו "עיתון הצלילה" ודיוור ישיר לצוללים. מטרות העמותה על פי התקנון:- לפתח לעודד, לפקח-[יש עכשיו רשות לצלילה] ולארגן פעולות תת מימיות על ענפיהן השונים, לרבות פעולות מחקר, הדרכה, צלילה וצילום להוות מוסד וגג ארצי לכל הצוללים במדינת ישראל/לכל האירגונים הישראלים העוסקים בפעולות תת-מימיות, ולייצג את ישראל בשטחים הנ"ל בארץ ובחו"ל. לסיכום:- אני בטוח שישנם חברי פורום אכטיבים ופסיבים, שיתפלאו, יגידו , מה הוא מדבר, הרי הוא הכי הרבה הביא נזק לההתאחדות בכלל ולמצב שלה כיום, אבל תישאלו את עצמכם, שאלה שאולי רובכם יודעים, וגם חלק ניכר מיכם אמר את זה בכלל ובשירשור זה בפרט:- לאיזה בדיוק התאחדות גרמתי נזק בכלל ולמי בפרט ??!! "אנו חייבים להחזיר את העמותה לצוללים וכמה שיותר מהר" אין חדש תחת השמש. מבחן התוצאה. פילוביץ שחף. פ"ש.
...והגיטרה תמשיך לנגן.......

pilovich shahaf

New member
מבחן התוצאה...../images/Emo104.gif

תאריך ההודעה: 03/06/02 שעת ההודעה: 12:03 מאת: דברי הוצאו מהקשרם נושא: ידידתי המלומדת מכיוון שבחרת לעצמך את תפקיד הסניגורית של שפשף תרשי לי לכנות אותך בתואר הנכבד ידידתי המלומדת... כפי שכבר טענתי - לא פירסמתי שום דבר שלא פורסם על ידי שפשף ממקודם. שפשף עצמו משום מה בחר להכחיש שהוא פירסם את המידע ולכן כתבתי לו בהודעה נפרדת שאני מוכן ומזומן לשים פה בפורום לינקים בהם הוא חושף בפורומים את כל פרטיו האישיים. תגובתו הייתה מן הסתם "מבחן התוצאה" שלא ניתן להסיק ממנו דבר וחצי דבר. אם שפשף יטען עוד פעם שפירסמתי דבר שהוא לא פירסם אני פשוט אשלח לבגיניסט (ע"מ שלא לחשוף את כל המידע בפורום - למרות שלפי חוקי תפוז אין שום מניעה שאני אעשה כזה דבר) את כל הלינקים להודעותיו של שפשף בהן הוא חושף את עצמו.

HFT

New member
אתה טועה!

אם אתה קובע בצורה כל כך נחרצת וקיצונית (אם תשים
ההודעה שלך מאוד קיצונית מבחינת זה שאין בה שום רצון דעה אחרת) שרבין לא נרצח על ידי השב"כ או שהשב"כ לא שיתף פעולה עם רצח רבין אז אתה כנראה בוחר לעצום עיניים. אתה בוחר להאמין בצורה עיוורת למה שמכרו לך וזה די מטומטם. עם כל הבעיות שבזה, עם כל החששות שבזה, החלטותיה של המערכת המשפטית בישראל, לצערי, אינם קונצנזוס, כי כולם טועים לפעמים-אפילו היא. יגאל עמיר לא זכאי. אבל אתה לא יכול להתעלם באופן כל כך בוהק מעובדות שפרוסות לפנייך!!! השב"כ היה שותף בזה! ואם אתה אומר שלא מסתבר שאתה פשוט מאוד לא מכיר את העובדות! לא מכיר את זה שבגופו של רבין ז"ל היו שלושה כדורים משלושה סוגים שונים. את זה שלקח לרבין הרבה יותר מידי זמן להגיע לבית החולים. את זה שבמקרה הכל צולם מהגג. ונגיד והכל שטויות. ונגיד שיגאל אמיר יחד עם אחיו לקחו צעד עצמאי לגמרי, תכננו רצח ורצחו. רק נגיד. הכינוי שמפניה לא אומר לך כלום????????? הבן אדם הזה גוד דמט התסיס ועזר לרצח רבין ונכון להיום הוא נקי!!! מה זה אומר לנו? שאין דברים מלוכלכים ולא סגורים? בטח שיש!! הרצח הזה עוד לא נחקר לעמקו ועוד לא נחקר באמת ובאופן אובייקטיבי. יגאל עמיר, מה שבטוח, לא רצח אותו לבד-וגם לא רק עם אחיו.
חופית

אני ממש לא מסכים עם אף מילה

כפי שכבר ציינתי אין לי רצון להיכנס לויכוח או דיון על דרכי פעולתו של השב"כ מסיבות בטחוניות. מבחינתי מה שאני יכול להגיד מהיכרות אישית רבת שנים עם כל זרועות המודיעין של מדינת ישראל זה שאפילו לרמוז שהשב"כ יכל למנוע את רצח רבין יותר טוב (מבחינה מודיעינית כמובן ולא מבחינת האבטחה שאכן לקתה לדעתי בחסר) זה ממש הוצאת דיבה וכפיות טובה כלפי אחד הגופים ההגונים במדינה שאנשיו מקדישים את חייהם ואף מקריבים את חייהם האישיים למען בטחון המדינה. ולגבי אבישי רביב - מה לעשות שכדי לגייס סוכן מהימין הקיצוני אי אפשר לגייס ילד שמנת של שלום עכשיו אלא עבריין מהימין הקיצוני - גם הערבים שמגוייסים לעזור לשב"כ אינם טלית שכולה תכלת. והבהרה קטנה - אבישי רביב הוא לא עובד שב"כ אלא מקור של השב"כ וההבדל עצום.

pilovich shahaf

New member
מבחן התוצאה...../images/Emo104.gif

תאריך ההודעה: 03/06/02 שעת ההודעה: 12:03 מאת: דברי הוצאו מהקשרם נושא: ידידתי המלומדת מכיוון שבחרת לעצמך את תפקיד הסניגורית של שפשף תרשי לי לכנות אותך בתואר הנכבד ידידתי המלומדת... כפי שכבר טענתי - לא פירסמתי שום דבר שלא פורסם על ידי שפשף ממקודם. שפשף עצמו משום מה בחר להכחיש שהוא פירסם את המידע ולכן כתבתי לו בהודעה נפרדת שאני מוכן ומזומן לשים פה בפורום לינקים בהם הוא חושף בפורומים את כל פרטיו האישיים. תגובתו הייתה מן הסתם "מבחן התוצאה" שלא ניתן להסיק ממנו דבר וחצי דבר. אם שפשף יטען עוד פעם שפירסמתי דבר שהוא לא פירסם אני פשוט אשלח לבגיניסט (ע"מ שלא לחשוף את כל המידע בפורום - למרות שלפי חוקי תפוז אין שום מניעה שאני אעשה כזה דבר) את כל הלינקים להודעותיו של שפשף בהן הוא חושף את עצמו.

למעלה