התנצלות בפני שי ק

ים ושמש

New member
לא נעים-אבל תקני את שפתך.....

בכל זאת את כבר מבוגרת... זה נחמד שבנית לך רומן רומנטי על הגב שלי ,לסיפוקך הריגשי.... אם עזרתי לך להעביר ערבים קשים ובודדים-מה טוב..

קימי

New member
סליחה, מי שבנה את הרומן זו את עצמך

מה קרה גב´ נתניהו, לא נעים להודות בעובדות??????????? אגב, יש מכירה פומבית של פוסטרים, חתימות שלו,ספרים שלו, ואולי אפילו קלטות לוהטות,את לא רצה?????????????

pilovich shahaf

New member
מבחן התוצאה...../images/Emo104.gif

תאריך ההודעה: 03/06/02 שעת ההודעה: 12:03 מאת: דברי הוצאו מהקשרם נושא: ידידתי המלומדת מכיוון שבחרת לעצמך את תפקיד הסניגורית של שפשף תרשי לי לכנות אותך בתואר הנכבד ידידתי המלומדת... כפי שכבר טענתי - לא פירסמתי שום דבר שלא פורסם על ידי שפשף ממקודם. שפשף עצמו משום מה בחר להכחיש שהוא פירסם את המידע ולכן כתבתי לו בהודעה נפרדת שאני מוכן ומזומן לשים פה בפורום לינקים בהם הוא חושף בפורומים את כל פרטיו האישיים. תגובתו הייתה מן הסתם "מבחן התוצאה" שלא ניתן להסיק ממנו דבר וחצי דבר. אם שפשף יטען עוד פעם שפירסמתי דבר שהוא לא פירסם אני פשוט אשלח לבגיניסט (ע"מ שלא לחשוף את כל המידע בפורום - למרות שלפי חוקי תפוז אין שום מניעה שאני אעשה כזה דבר) את כל הלינקים להודעותיו של שפשף בהן הוא חושף את עצמו.

pilovich shahaf

New member
"העוקץ - נגעת בנקודה"

הנושא הזה נדון בעיתונים כמו "הארץ" כבר כשבועיים לדעתי. הכי מרתיח זה שמעבר לכל השחיתות, עומד בן אדם ומסביר, שגם אם יש נזק במפרץ, ומוכח שהם שותפים לו, הם לא התחילו, ולכן גם לא יפסיקו. אז מה ? כל מזהם לא יפסיק עד שהאחר יתחיל ? ממש גן ילדים על חשבון האלמוגים. החוות הן לא מקור הרשע ע"פ המיים, אבל בהחלט תורמות לחוסר האיזון במפרץ. ובעוד שנמל קשה להזיז, וצוללים קשה לחנך, דגים וכלובים אפשר להזיז. אפילו להעיף משם. גם בזה אנחנו קטנים מדי ? BLACK TIP...
תאריך ההודעה: 08/09/01 שעת ההודעה: 18:24 מאת: Gוקית נושא: מפרץ אילת - ועדת חקירה ממלכתית !? לאחר הכתבה שפורסמה בערוץ 1 ביום ו´ בשעה 20:30 ...בנושא : מצב המים במפרץ אילת. חשבתי לעצמי... האם הרעיון הראשוני היה לגדל דגים בים או ביבשה ? האם נעשה סקר שבדק האם להצבת כלובי דגים תהיה השפעה שלילית על מי המפרץ ? ומי אישר את הסקר ? ואם דיברו שם על כסף.....אז בכמה כסף מדובר ומי הרוויח מזה ? מעבר לכל השאלות והתהיות שעולים אצל כולנו אסור להתעלם מהעובדה ששקיפות המים ושוניות האלמוגים באילת נמצאות במצב של הידרדרות. כמו כן נשלח צוות בי"ל לחקור את מצב מפרץ אילת – בעקבות הדו"ח ומסקנותיו הוגשו המלצות בנושא כלובי הדגים ע"י ד"ר אלי שטרן (מדען ראשי). ולא נעשה דבר ......מוזר לא !? אז אולי באמת צריך וועדה ממלכתית ? ......שתעצור את האסון הקרב על מי מפרץ אילת !! Gוקית מבחן התוצאה. פ"ש.
...והגיטרה תמשיך לנגן....המשך יבוא

תגובתי לכל השרשור

במסגרת השרשור ובמסגרת מסרים פרטיים הופנו אלי בקשות למחוק הודעות מסוימות ולחסום משתמשים מסוימים. להלן תגובתי: 1. מדיניות הפורום בנושא חופש ביטוי ידועה. 2. לא מצאתי לנכון לחסום אף משתמש. זכותו של כל אדם לכתוב כאוות נפשו. 3. בנוגע להודעה שבה ציין הכותב" דברי הוצאו מהקשרם" שם משפחה של אחד הכותבים- היא נמחקה ונכתבה מחדש כתגובה להודעה זו בלא השם ועיר המכורים. 4. אין בעיה עם המילה "תמהוני". מותר להעליב אנשים בפורום. גם אני זוכה לעלבונות- בפעם האחרונה זכיתי לכינוי "ילדותי". ההודעה לא נמחקה. 5. האיום לשבור ידיים ורגליים לשי ק. הוא על גבול חופש הביטוי, אך מכיוון שאותו כותב אינו מכיר את שי ק. ואינו מסית אחרים לפגוע בשי ק., אין סיכוי ממשי שיצא לפועל. לפיכך החלטתי לא למחוק אותו. 6. לא ראיתי הודעות שטוענות שאנשי שב"כ הם שרצחו בפועל ובמתכוון את רבין. אם אתקל בכזאת, יתכן מאוד שאמחק אותה, כי זה חורג מחופש הביטוי המותר במידה רבה. אנא, תחסכו לי את זה ואל תעמידו אותי במבחן.

תיקון להודעה הקודמת

מכיוון שהבנתי שהפרטים שפורסמו ע"י אותו משתמש כבר פורסמו ע"י המשתמש השני עצמו, ומכיוון שמחיקת אותה הודעה תביא למחיקת כל השרשור (ככה זה בתפוז...), החלטתי להשאירה על כנה בשלב זה.

סוף דבר

1. לגבי עניין שי ק´ - כידוע לכולכם התנצלתי בפני שי ק´ על דברי והבהרתי היטב מדוע הם נאמרו. בדיוק מסיבה זאת ברור למה ה"איום" כביכול אינו רלוונטי. 2. לעניין פרטיו של הגולש שפשף פילוביץ´ - הגולש שחף פילוביץ´ פירסם בפורומים את שמו האמיתי את עיר מגוריו את האי מייל האישי שלו ואף את מספר הסלולארי שלו. עם כל הכבוד לחוקי תפוז אני לא רואה חוק שמונע ממני לחזור על פרטים שגולש פרסם על עצמו ביודעין ובפומבי. 3. לעניין הצנזורה - בניגוד לפורום בלי צנזורה לשעבר שהיה הפורום עם הכי הרבה צנזורה בתפוז הרי שפורום זה הוא באמת פורום ללא צנזורה (מלבד זו ההכרחית המתחייבת ע"פ חוק בנושאי בטחון המדינה והסתה). ולסיכום - שימו לב שכל השרשור הזה בכלל התחיל מהודעת התנצלות שפירסמתי כלפי הגולש שי ק´ - מנתון זה ברור למדי מי נטפל למי....

סוף דבר

1. לגבי עניין שי ק´ - כידוע לכולכם התנצלתי בפני שי ק´ על דברי והבהרתי היטב מדוע הם נאמרו. בדיוק מסיבה זאת ברור למה ה"איום" כביכול אינו רלוונטי. 2. לעניין פרטיו של הגולש שפשף פילוביץ´ - הגולש שחף פילוביץ´ פירסם בפורומים את שמו האמיתי את עיר מגוריו את האי מייל האישי שלו ואף את מספר הסלולארי שלו. עם כל הכבוד לחוקי תפוז אני לא רואה חוק שמונע ממני לחזור על פרטים שגולש פרסם על עצמו ביודעין ובפומבי. 3. לעניין הצנזורה - בניגוד לפורום בלי צנזורה לשעבר שהיה הפורום עם הכי הרבה צנזורה בתפוז הרי שפורום זה הוא באמת פורום ללא צנזורה (מלבד זו ההכרחית המתחייבת ע"פ חוק בנושאי בטחון המדינה והסתה). ולסיכום - שימו לב שכל השרשור הזה בכלל התחיל מהודעת התנצלות שפירסמתי כלפי הגולש שי ק´ - מנתון זה ברור למדי מי נטפל למי....

אתה מתגרה במזלך הוירטואלי

אתה באמת רוצה שאני אפרסם כאן עבור הבגיניסט את ההודעות שלך מפורומי תפוז/IOL (ומפורומי אילת וצלילה למיניהם בפרט...),מהאתר של מיקי איתן,מפורטל הצרכנות הישראלי ועוד? אתה צריך עוד תיזכורת או שעכשיו אתה מתחיל להיזכר?

ים ושמש

New member
"ילדותי ותמהוני"זו התרשמות....

לא עלבון! זכותך כמנהל להחליט החלטות-האם כולן נכונות? מה זה משנה,אתה המנהל. אך יש א-ב של שיח תרבותי,גם בפורום!!!-אלא אם הפורום מייצג נושאים המוגדרים מראש כ-חופשיים/מיניים "כחולים" וכולי. לא נראה לי שבפורום "ליכוד"-נקרא משפט כמו המשפט שכתבה "דברי הוצאו..." על ראש ממשלה שהוא הדגדגן של משתתף...ועוד יצירות פאר כאלה. זה לגיטימי בעיניך?-לבריאות.השאלה היא -אם היא היתה פונה כך אליך!!! האם עדיין היית מתבונן בזה בכזו סלחנות וחופשיות......הרי ממילה טהורה ופשוטה כמו "ילדותיות",עשית טאררם שלם.....תחשוב על זה !!! לגבי פרסום שמו של משתתף-גם אם הוא פירסמו בתוך הודעה זו או אחרת- עדיין הוא לא פירסמו בריש גליי לכל דיכפין.הוא עדיין משתמש בכינוי. וצריך לכבד זאת! אני אוהבת להתווכח על דעותי-אך לא נראה לי שמעבר לציניות קלילה- אני ארד לתחתיות הסיגנון שניתקלתי בו אצל מספר משתתפות/פים!!! כמנהל,מחובתך לשמור על איזו שהיא רמה של שיח....יחד עם ה"חופש"

כבר פנו אלי בצורה יותר גרועה

1. וזה בדיוק העניין: בניגוד לכל אותם "נעלבים סדרתיים", שאני מכיר היטב ממפלגתנו, לי זה לא כ"כ מפריע שפונים אלי בצורה כזו. שום הודעה מכל אותן הודעות לא נמחקה. 2. לא עשיתי שום טררם מהמילה ילדותיות. פשוט לא הגבתי להודעה. זכותי לא? 3.את השאלה מהם חובותי כמנהל וכיצד אני מתפקד, אני בוחן במבחן התוצאה. לידיעתך, זה לא הפורום היחיד של הליכוד. יש פורום כזה גם באתר הרשמי, ויש לו מנהל אחר. את מוזמנת לבדוק כמה אנשים כותבים שם וכמה פה. 4. מכיוון שאיני שמאלני אליטיסט ומנופח, אני מכבד כל רמה של שיח, כולל זו של טריבונות הכדורגל. מודה באשמה.

pilovich shahaf

New member
הביגיניסט...אבקשך להענות לבקשתי...../images/Emo51.gif

שלחתי לך מסר,וכמו כן זו הודעה שניה שלי בנידון...תראה לי בבקשה הודעה שאני כתבתי אישית, בה חשפתי את שמי ואת שם משפחתי...
לטיפולך הדחוף. בתודה מראש. מבחן התוצאה. פ"ש.

די להתבכיין כבר - תמצאי עיסוק אחר

את רואה אותי מתלונן לבגיניסט על כל השטיקים המטופשים שלך? מישהו אחר? רק את ואדגר מנסים להביא את תרבות מנהל הפורום הרודן ועדת הבכיינים המאפיינת כל כך את פורום הבית שלכם....

pilovich shahaf

New member
אלכס פישמן-שמאלן-קיצוני...../images/Emo128.gif

אלכס פישמן-שמאלן-קיצוני, "פרשן"-צבאי חסר ידע בביטחון...
אלכס פישמן הוא "פרשן-צבאי" של העיתון ידיעות אחרונות. תואר פרשן בתחום העיתונות מציין מקצוען בעל ידע רחב במטריה בה הוא עוסק, ובעל ויכולת לנתח באורח אובייקטיבי אירועים בתחום העיסוק הרלבנטי. בישראל פרשנות בכלל וצבאית בפרט היא שדה פרוץ של "חפיפיות" מקצועית, שרלטנות עיתונאית, ובעיקר, שימוש לרעה בכלי הפרשנות על מנת לפרסם בצורה לא הוגנת תעמולה-פוליטית, כמעט תמיד של מגזר חברתי מצומצם בחברה הישראלית - השמאל הקיצוני ופרשנותו על הסכסוך הערבי ישראלי. דוגמה בולטת לפרשנים שכאלה הם יורם בינור מערוץ 2, יחצ"נו של ג´בריל רגוב וחביבו האישי, עמנואל רוזן, בערוץ 10 הכושל, ובידיעות אחרונות אלכס פישמן. הבוקר כותב פישמן במאמר מערכת שני דברים המוכיחים את דברי על פרשנות-התעמולה של העיתונות הישראלית השמאל-קיצונית, זו ש"ידיעות אחרונות" "והארץ" מוליכים אותו. לפישמן יש פיתרון מהיר לטבח המתמשך באזרחי ישראל: 20 פלוגות מג"ב על קו התפר יפתרו, לפרשנותו, את הבעיה, ושניים: "קריאה נארגשת" של הפרשן הדגול - "אל תכשילו את טנט"!... אחרי אוסלו, משטר האימים הרצחני של ערפאת וטבח בלתי פוסק של קרוב לשמונה מאות ישראלים, אחרי ליל דמים של 4 נערים רצוחים, סבתא ונכדה המובאות לקבורה, פישמן מפרשן לקוראי העיתון הנפוץ במדינה, שהפיתרון הוא גדר, שומר על כל מטר, ו---לא להכשיל את טנט! באמת אלכס
פישמן לא תפס שערפאת הוא השולח את הרוצחים! -כול----ם! אין דבר כזה, גינוי טרור ומלחמה בטרור, ערפאת וחבורת טוניס, הם גוף הטרור! כולם יודעים זאת חוץ מפרשני השקר של העיתונות והמדיה השמאלנית שלנו.. אז לשמאלן פישמן רוצחים מועדים אלה הם השותפים, אין בלתם, וטנט הוא תקוותם היחידה( עד למבצע הבא – אותו כמובן יבקרו בחריפות ידענית כביכול, כחסר תוחלת. וראשיד, גזבר הטרור והשחיתות של ערפאת, לגבי פישמן הוא יקיר האומה, וישראל לפי פרשנות זו "רק לדבר פעוט אחד- לא להכשיל את טנט"....באמת אלכס החכם: אחרי 31 נרצחים יהודים מאז תום מבצע חומת-מגן, כששחררנו את רוצחי בית לחם והמוקטעה, כל מה שישראל צריכה לעשות "זה דבר פעוט - לתת צ´אנס לשלום.....ואיך לא ידענו דבר כל כך פשוט בעצמנו
- פישמן גם בחר לסיים את פרשנותו באיזכור מלחמת לבנון 20 שנה לפריצתה -ואומר - בתגובה לכך שנדמה לו שישראל מסייעת לרג´וב להתאושש: "שעוד לא למדנו שאסור לנו להמליך מלכים באזור" רמז להמלכת רג´וב כשליט הגדה אחרי ערפאת על ידי דיכטר אוהבו ומוקירו....פישמן היקר: טול קורה מבין עיניך" מי שהמשליך את מלך הטרור העולמי בתוך ארצנו, הביא לשפיכות דמים בלתי פוסקת הם ביילין פרס פונדק סביר ויצחק רבין - קורבן השלום של עצמו.....אז אתה הבנתם את זה....
...
לא אנו הממליכים אתם...
מבחן התוצאה. פ"ש.

למעלה