התנצלות בפני שי ק

קימי

New member
מאיפה לעזעזל הסקת שאני שמאלנית.?כ

כל בחורה שלא מאוהבת בנתניהו היא שמאלנית לפי שיטתך?,אני לעומתך מוצאת אוביקטים הגיוניים וראציונאלים להתאהב בהם.כדאי גם לך לנסות אין לי מושג מה עשית בחייך כדי לקדם את מחשבותיך הימניות(ואני לא מדברת על הענויות לסקרים של פוליטיקאים הבודקים את ציבור הבוחרות),אני קידמתי את רעיונוית הימניים בצורות מגוונות גם בצה"ל וגם בפעילות פוליטית ענפה.

ים ושמש

New member
מהניסוחים הרעילים שלך..

תמשיכי לתופף על החזה-מה עשית עד היום.... גם אני פעלתי והפעלתי לפני-במשך-ואחרי,הצבא,אנשים ורעיונות. מה זה קשור לרמת הדיון הקלוקלת שלך כלפי? מישהו הזמין אותך לדיון?

ים ושמש

New member
ומתחתי מופיע משתתף חדש/ישן ../images/Emo67.gif

קבלו אותו!!!! משתתף חדש "טרי"-יום ראשון בפורום ובתפוז-וכבר מודיע שהעיפו אותו מפורום אחר! מופיע בקול תרועה כנהוג במחוזותינו "הליכוד"...וכבר משתלח אישית... מאד מעניינת התופעה....

קימי

New member
כל מי שלא רצה אחרי נתניהו עם ריר

מהפה לא מוזמנת לדיון איתך? דברים שתכתוב ים ושמש..... "יש לי פוליטיקאי בת"א,הוא כמו הפתעה, הוא יכול להגיד לי ים בואי לטיול,ים בואי נברח לחו"ל חשבתי שהוא קצת מבוגר מעלי... ויודע הכל, הרגשתי איך שאני מאבדת את שפיותי אני אוהבת אותו ופוחדת שלא יעזוב את אשתו"

לא כ"כ הבנתי איך הסקת שהיא שמאלנית

עברתי על כל מיני הודעות של הכותבת "קימי" בפורום הזה- רובן ככולן היו ימניות למהדרין. את בטוחה שהיא שמאלנית?

לשיטתה של ים ושמש

לשיטתה של ים ושמש כל מי שכותב נגדה או נגד ביבי משהו הוא באופן אוטומטי אחד או יותר מהבאים: 1) בוגד 2) שמאלני 3) הומוסקסואל

ים ושמש

New member
אם כך זו שנאה ואנטיות סתמית?

כך סתם..."ימנית" יוצאת בלהט נגד נתניהו...או נגד מי שיוצא להגנתו.... הבנתי,מאד הגיוני..... פעם ראשונה שאני ניתקלת בתופעה כזו... ונא לא לבוא עם הסברים על "ביקורת לגיטימית"..... זו היתה השתלחות אישית לכל הכיוונים-בסיגנון הטלנובלות....

בני בגין השמאלני!!!!!!!!

וגם יצחק שמיר!!! כי שניהם יצאו בלהט נגד נתניהו... במו עיני קראתי לאחרונה כמה מאמרים של בני בגין במסגרת ספרו "סיפור עצוב" שבהם תקף את נתניהו בצורה חריפה מאוד. אני מבין ששניהם שמאלנים לשיטתך...

ים ושמש

New member
יש ביקורת ענינית , ויש ביקורת ../images/Emo93.gif

כאשר אתה מעביר ביקורת נגד מהלכים פוליטיים-נגד התנהלות מדינית- זה לגיטימי ולפעמים רצוי! תאר לך איזו ביקורת "חריפה" היו מעבירים בני בגין ושמיר נגד מהלכיו האחרונים של שרון,אילו היו בעולם הפוליטיקה....רק שבניגוד לעבר,אף עיתונאי לא רץ לראיין אותם כנגד ראש הממשלה העכשוי..... היו ימים שהעיתונים והפוליטיקאים התחרו ביניהם ,מי יפרסם יותר ביקורות- נגד נתניהו....על הרבה פחות מהלכים שגויים.... אבל הנקודה המשמעותית היא,שאתה ,שוב,עירבבת מין שאינו במינו... מה שהבנות כתבו-אינו "ביקורת על מהלכים"! זו בכלל לא היתה "ביקורת"-חזור וקרא השירשור. זה היה סתם סיגנון כתיבה עלוב וירוד-ופגיעה אישית נגד משתתף בפורום. ולגבי המשתתף שחף-הוא טוען שלא פרסם את שמו-בטח לא בפורום הזה! אז מותר למישהו לפשפש בהודעותיו האישיות ולפרסם כאן את המידע?

ידידתי המלומדת

מכיוון שבחרת לעצמך את תפקיד הסניגורית של שפשף תרשי לי לכנות אותך בתואר הנכבד ידידתי המלומדת... כפי שכבר טענתי - לא פירסמתי שום דבר שלא פורסם על ידי שפשף ממקודם. שפשף עצמו משום מה בחר להכחיש שהוא פירסם את המידע ולכן כתבתי לו בהודעה נפרדת שאני מוכן ומזומן לשים פה בפורום לינקים בהם הוא חושף בפורומים את כל פרטיו האישיים. תגובתו הייתה מן הסתם "מבחן התוצאה" שלא ניתן להסיק ממנו דבר וחצי דבר. אם שפשף יטען עוד פעם שפירסמתי דבר שהוא לא פירסם אני פשוט אשלח לבגיניסט (ע"מ שלא לחשוף את כל המידע בפורום - למרות שלפי חוקי תפוז אין שום מניעה שאני אעשה כזה דבר) את כל הלינקים להודעותיו של שפשף בהן הוא חושף את עצמו.

קימי

New member
דוקא בבילין? הוא הומו זאת אהבה

חסרת סיכוי, אני לא משתלחת בך אישית ים ושמש אני רוצה לפקוח לך את העיניים, זה פטאתי להתאהב בפוליטיקאי, וללכת שבי אחריו, לטובתך אני מאוד מקווה שאת לא קרובה אליו, כי הוא ינצל את זה, ברצינות מה יוצא לך מהאהבה הזאת עליו? מה דעתך על להתאהב באנשי הסטוריה כמו דובנוב? או אולי בפילוסוף העבר מרתין בובר? דרך אגב, העובדה שאת סובלת מסטיה מסוימת, שהתואר ח"כ או ראש ממשלה לשעבר גורם לך לרעד בכל הגוף,לא מחיבת ששאר בנות הפורום סובלות מאותה סטיה(על פי האשמתך שאנו מאוהבות בבילין)

ים ושמש

New member
איזה טוב לב...כמה אהבה לבריות....

ממש לא השתלחת בי אישית.... בנוסף לאהבת הניגוח,יש לך בעית זיכרון קשה ?זקוקה לריענון? אני למשל,ממש לא זקוקה לך ש"תיפקחי את עיני"..הן פקוחות לרווחה- הן מבחינה אישית-והן מבחינה פוליטית. לא הצלחתן לעשות את ההפרדה בין אהבה לאדם,לבין הרצון להגן על אדם שעבר ועובר רצח אופי מתוך שינאה אישית! היטיב לנסח זאת משתתף אחר בפורום,אשר הסביר שנתניהו עבר כל כך הרבה השתלחויות כלפיו-עד שצורם לפגוש זאת גם בפורום הליכוד/ימין-מאורחים פורחים...שנידלקים כאשר מישהי מגינה עליו.... היא כבר "מאוהבת"...הרי לא סביר שיגנו עליו כך סתם.... אז ממש לא מזיז לי מה את חושבת עלי-בתור אחת שהתגובות היחידות שלה בפורומים-הן לחפש איך להתעלק על מי שמגן על ביבי.... אם את ימנית-עלק-אזי את מחבורת שרון....אחרת איך מצאת את עצמך באותו צד מתלהם עם "הוצאו מהקשרם" ? ולסיכום-תודה על החאטיארים שהבאת כסימבולים אפשריים לאהבה.... אני משאירה לך אותם- אני כבר תפוסה....

קימי

New member
אני שמחה שאת מגדירה עצמך תפושה

אני לא בטוחה שגבר נשוי עם 3 ילדים ומאהבות,זו נקראת אהבה ,אבל שיהיה לך בהצלחה, הוא לפחות חתם לך על הספר מקום תחת השמש בהוצאה המחודשת,כפי שהוא מחלק לנבחריו(ואולי גם נבחרותיו) לדעתך כל מי שמחבורת שרון הוא שמאלני?אם זו הגדרתך אני מודע ומתודה שעל פי ההגדרות העקומות שלך, גב´ ים ושמש אני שמאלנית

למעלה