התנצלות בפני שי ק

התנצלות בפני שי ק

אני מתנצל מעומק ליבי שי ק על הדברים שהטחתי בך ודרך הדיבור שנקטתי כלפייך. לצערי מקריאת הודעותייך הראשונות שלא היו מפורטות דיין ולא בהירות הסקתי שאתה אחד מתומכי תיאוריות הקונספירציה לפיהן גורמים בשב"כ רצחו את רבין (לצערי ישנם גורמים רבים בתפוז התומכים בתיאוריות אלו ובמיוחד החברה "ים ושמש" והמופרע "אדגר פילוביץ´"). אני מסכים איתך לגבי זה שהשב"כ לא שמרו הייטב על יצחק רבין ז"ל. אני גם חושב שהיה שם מחדל אבטחה וזוהי בדיוק הסיבה להתפטרות ראש השב"כ דאז. לגבי טענותייך לגבי ארגון אייל - אינני רוצה להיכנס לויכוח שבו נדון בדרכי העבודה של השב"כ ודרכי הפעלתו של אבישי רביב מהסיבה שאני חושש שדיון כזה עלול להביא אנשים לחשוף מידע סודי (כמו המידע שנחשף כאן לפני כמה ימים לגבי מספר הטנקים של צה"ל). אני חולק על דעתך אולם דעה כזו לפיה יש לחקור את התנהלות הפעלתו של אבישי רביב היא לגיטימית ולא הייתי מעז לתקוף אותך כפי שתקפתי אם הייתי מבין נכון את דברייך. לסיכום אבקש להתנצל מעומק ליבי על המילים וההאשמות שהיטחתי בך.

pilovich shahaf

New member
"צדק צדק תירדוף למען תחיה וירשת ../images/Emo104.gif

את הארץ...:- מסקנות ועדת שמגר 31.12.2001 למר מיכאל איתן שלום רב. הייתי מעוניין לדעת למי ואיך צריך לפנות ע"מ לקבל את מסקנות וועדת שמגר לחקירת רצח רבין ז"ל (החלק שהותר לפירסום כמובן), והאם ניתן גם לקבל את הפרוטוקולים של הוועדה?. והאם ידוע לך אם ניתן להוריד את החומר הנ"ל מהאינטרנט? בתודה מראש, הרשקוביץ נדב לידיעה זאת התפרסמו 5 תגובות. 1. מחר אשלים את התשובה ח"כ מיכאל איתן, הכנסת (31.12.2001) 2. עמיר ידע מראש על "בימוי הרצח" נתן גפן, רמת גן (1.1.2002) 3. דו"ח שמגר ח"כ מיכאל איתן, הכנסת (1.1.2002) 4. רצח רבין בני שיפמן, כרמיאל (2.1.2002) 5. ראה פרשת רביב באתר ח"כ מיכאל איתן, הכנסת (2.1.2002) חרקיר- אהוד ברק במבחן התוצאה. מבחן התוצאה. פ"ש.

והנה התשובה לשאלה על ח"כ איתן

ח"כ מיכאל איתן בנוסף להיותו ח"כ נחמד וחינני הוא גם חבר טוב של המתקרא "פילוביץ´ שפשף". אותו פילוביץ´ הוא מר משולם מאילת - ימני קיצוני שטוען שרבין נרצח ע"י "רוצחי צללים" מטעם בכירים בשב"כ ושיגאל עמיר כלל לא רצח את רבין. עכשיו ח"כ איתן ימתין בסבלנות עד שיתחילו אליו פניות מעיתונאים שידרשו לחקור בנוגע לקשריו עם אותו מר משולם מאילת שאפילו לא מוגדר כעשב שוטה אלא כמשהו הרבה יותר גרוע זה. מר משולם (פילוביץ´) - כאן זה פורום ליכוד ולא פורום ימין קיצוני ולא תמצא כאן שותפים לדעותייך המחליאות לפיהן יגאל עמיר זכאי והשב"כ אשם ברצח רבין. כמו כן כדאי לך לזכור שכאן אין לך גיבוי של מנהל הפורום שימחק הודעות של מי שעונה לך ולא יהיה כאן לאף אחד סבלנות לכך שאתה הורס שירשורים עם הודעה הזויות שלא קשורות לכלום. תחזור לכלוב שלך עם שלומי והבתולות הזקנות!!

ים ושמש

New member
עברת על תקנות הפורום!

את/ה ממשיך/ה לזרוע בדרכך האומללה ,רפש וזוהמה אישית כלפי המשתתפים שאינם חושבים כמוך. אסור לך לפרסם שם וכתובת של משתתף!!

מה פירסמתי גב´ נתניהו?

לא פירסמתי שום דבר שהאדון לא פירסם כבר בעצמו... האם אילת היא כתובת? מזל שלא כתבתי שהוא מישראל כי אז זו הייתה ממש חשיפה...

חבל - אני לא מכיר אף אחד מרשל"צ

יצאתי פעם עם מישהי מחולון שזה די קרוב אבל אפילו היא כבר לא גרה שם באזור אלא עברה לאזור ירושליים...

ים ושמש

New member
בתור שמאלנית היית צריכה לשמוח!

שעמדנו בהסכמי אוסלו...... גם "זה" מעשה רע של ביבי?

ים ושמש

New member
את רואה מי מזכיר את ביבי?../images/Emo151.gif

בכל הזדמנות את מכניסה את שמו-צריך או לא צריך... חאלאס,די,אני מתווכחת עינינית נקודתית-אם נראה לי שסתם מלכלכים עליו, ,אני יוצאת להגנתו-כפי שאצא להגנת כל אדם שיוכפש מתוך מניעים רעים,ויהיה ראוי להגנה. אפילו עליך.

אני נהנה לדבר על ביבי

רק כדי לראות את התגובות שלך. זה לדעתי ממש עלוב להעריץ פוליטיקאי. מילא להעריץ מדען דגול, איש רוח ענק, פילוסוף, מתמטיקאי אבל להעריץ פוליטיקאי?

ים ושמש

New member
שמתי לב-אז מה אתה רוצה מאיתנו?

אגב,ביבי,במקרה לגמרי,שם בכיס הקטן שלו ,את רוב הפוליטיקאים מבחינה אינטלקטואלית..... ואני לא "מעריצה" אף אחד-לא את ביבי,לא זמרים,לא פילוסופים,לא מדענים....כולם בני אדם,עם החולשות והתכונות הרעות והטובות. אני יכולה לספר לך סיפורים על הפילוסופים הגדולים,מפה ועד להודעה חדשה! להעריץ אותם?! סליחה? רק אל תהפוך את ביבי לשק החבטות של התיסכולים שלך-כמו שהשמאל רגיל והורגל-זה הכל.

דווקא אני כן מעריץ אנשים

לא הערצה עיוורת, כמובן, אבל בפירוש מעריץ. לדוגמא: סא"ל יוני נתניהו ז"ל- בילדותי קראתי עליו ואת מכתביו ואני מעריץ אותו. וכמובן את מנחם בגין (במקרה שלו "אוהב" נראית לי מילה יותר מתאימה מ"מעריץ".

ים ושמש

New member
לבריאות-עברתי את הגיל....

האמת היא שמעולם לא "הערצתי"אף אחד! כיבדתי כן-להעריץ? ממש לא.

קימי

New member
עלי לתקן אותך הגב´ ים ושמש לא מערי

מעריצה פוליטיקאי, ממולח בשם בנימין נתניהו,אלא להבדיל אלפי הבדלות היא מאוהבת בו, חבל לי עליה ועל כמותה, כולי תקווה שביום מין הימים, רצוי בקרוב מאוד, תמצא הגב´ גבר הגון ולא תתלה בפוליטיקאי תחמן וממולך. לא מתחשק לך ים ושמש לאהוב מישהו באמת?להסתכל בו במציאות,ולא דרך פוסטרים על הקיר,

ים ושמש

New member
יפה-עוד שמאלנית מתוסכלת הגיעה!

במקום להגיב לענין,אתן נאחזות בשינאה אישית לוחצת,כמוצאות שלל רב... בזה הרגע החלטתי שאתן "מאוהבות" בביילין! נשמע טוב? היות ואנחנו לא יודעים כלום על החיים הפרטיים של כל אחד בפורום... לא אגיב לסיפורי הבדים ההוליוודיים..... כנראה זה מספק לאנשים מסויימים סוג של פורקן לתיסכולים.....

למעלה