~התנאים האידיאלים~

Saint Marko

New member
נמנמנמנ *שיעמום קצת*

האמת שאני ממש מתעמק בעניין הזה בשביל אימא שלי *היא מתכננת אורווה חדשה למישהו* אז היא מחפשת מידע על התנאים האידיאלים לסוסים.. בעיקרון- התא צריך להיות 4X4 - לסוס רגיל. לסוס פוני- 3X3. סוסה בהמלטה- 5X5- או 6.. לא זוכר.. בקשר לתאים- צריך להיות קשר בין הסוסים ושהם יוכלו לראות אחד את השני... ולא שיהיו להם חומות אחד מהשני.... צריך להיות מרעה לסוסים... בעיקרון... צריך להיות אחד לכל הסוסים בחווה.. ושתהיה גישה משותפת לכולם.. כי הסוסים בחוות חיים כעדר... לפחות ברובן. מגרש רכיבה- לרב המגרש חייב להיות מינימום - 30X30. *לא לאכול אותי* אם למישהו יש אתרים על מבנים ותמונות של תאים לסוסים זה ממש יעזור.. תודה..

עדימ

New member
חס וחלילה 4X4 לפחות 5X5 אם לא 6X6

פחות מזה זה קטן מידי לכל סוס! גם אם הוא רק כמה שעות באורווה! הוא חיב מקום לזוז בו וב4X4 אן את זה!תאמין לי איפה שאני רוכבת יש 4X4 וזה כלום!

Saint Marko

New member
אני יודע, אבל זה הגודל

המינימאלי לתא- טוב, בעצם זה 3X3- אבל זה לפונים.

Saint Marko

New member
אמא שלי יודעת מבטיח לך את ..

הסטנדרטים לבניית תאים לסוסים.. בלי להתלהב או משהו כזה. ושמעי- הגודל המינימאלי הוא 4X4.. וזה באמת מיותר להתווכח.

cowgirl Ms

New member
המממ.../images/Emo80.gif

כעיקרון, לסוסים שלי יש את התנאים האידיאלים, פחות או יותר, האלה: לכל אחד מהם יש תא של 5X5 בערך, אולי קצת יותר, והם אומדים ממד צמוד זה לזה, והם רואים זה את זה. רק מה שממש מפריע לי בתאים שלהם זה שהם ממש סגורים. כאילו, יש להם "חלון" אחד, לכל אחד והם לא רואים את כל מה שיש מסביבם ואין להם זרימת אוויר מספקת, לפחות לדעתי. וגם יש את המגרש שהוא דיי גדול ובו אנחנו משחררים אותם כשלא חם מדיי. במגרש הזה אני כבר כמה זמן מתכננת לעשות סככה קטנה, שיהיה אפשר לשחרר אותם תמיד. הייתי גם פותחת להם עוד אווריר באורוות, אבל הם עומדים בשכונה לא כל כך נחמדה של הוד השרון ויש שם מלא ערסונים קטנים ומשועממים שבכיף יזרקו אבנים על הסוס שבתא כדיי לראות אותו מתחרפן... בגלל זה הכל סגור... אבל לתות יש מאוורר בתא! והוא ממש אוהב אותו ^^. והייתי גם רוצה שהם היו מקבלים חציר יבש ורגיל במשך כל היום, שיוכלו לנשנש משהו, כדיי שלא יהיה להם משעמם, ולא רק בקייה בוקר וערב שאותה הם מסיימים מהר וזהו. הממ... והיית ירוצה שיהיה איתם לפחות עוד סוס או פוני או חמור אחד.. חסר להם חברה... :-\

fliperit

New member
עונה....

תאים- 4*5, או, יותר טוב 5*5, עם קיר עד גובהה מטר ו-30 ס"מ, ומעל זה סורגים מנז'- 2, אחד 35*70, ואחד יותר קטן קצת.. שניהם עם תשתית לריינינג מרעה- להיות מציאותית....400 דונם (זה מה שיש בחווה...), אבל אני מוכנה להסתפק ב- 10 דונם... ציוד- אוכפי ריינינג, שמיכות שמגביהות את האוכף מכל הגבנון, מתגים מכל הסוגים (וייר, מנוף, קורקשן, ספון ביט ועד ועוד ועוד ועוד..), ראשיות תצוגה, מגני עבודה ומגני תצוגה מה מפריע? לא יודעת עדיין....העברנו את פליפ ביום שישי, ואני מתחילה לרכב שם ביום שלישי..אבל אני מניחה שלא יפריע לי הרבה... אבל בחוווה שעזבתי...בואו לא נפתח את זה...זה יקח בערך את כל הלילה לכתוב...כי החברים שלי זה הדבר היחיד הטוב שהיה לי שם...וגם זה, רק כשהם בנפרד...אי אפשר איתץם כשהם ביחד...

למעלה