~התנאים האידיאלים~

Vintage Queen

New member
~התנאים האידיאלים~

ולא, לא מדובר בחלומות שלכם אבל מה נראה לכם התנאי האידיאלי לרוכב ולסוס יחד או בנפרד מזתומרת?... אני מתכוונת שמה לדעתכם צריך להיות בחווה כדי לספק לסוס את כל התנאים הבסיסיים (ותענו מציאותי ולא "תא 8X8 מרעה ענק" וכאלו דברים..) או לרוכב ולסוס.. לדוגמא, שני מנג'ים(שתמיד יהיה איפה לרכב) ציוד וכאלו דברים... מה ממש חסר לכם? מה מפריע לכם בתור רוכבים בחווה שבה אתם רוכבים?

alon oak

New member
הדרישות שלי לא ממש גבוהות..../images/Emo126.gif

אני ממש הייתי רוצה שני מנז'ים הייתי רוצה חול ים במגרש, לא כל מיני דברים אחרים. הייתי רוצה שלסוסים יהיה מקום לרוץ ולהסתובב בו, האמת זה הכי חשוב לי, מקום בו הם יוכלו לפרוק אנרגיה בכיף, לא רק ברכיבה...(בבצרה לדוגמא אין להם מרעה, ובחיים לא משחררים שם סוסים שפשוט ירוצו במגרש, זה ממש מעציב אותי.) הייתי רוצה ציוד חדש יותר. אני הייתי רוצה מגרש קפיצות ענקי, לא אחד צר וקטן כמו שיש בחווה. הייתי רוצה ראונד פן (ולא אני לא רוכב ווסטרן). היתי רוצה שיצאו לטיולים בחווה, לא בשבילי אלה בשביל הסוסים, כדי שהם יראו קצת עולם,כי בסוף הם נראים כאלו חסרי הבעה, כאילו מיואשים מהכל. סוס חייב חופש, לפחות קצת.. חלק מהדברים יש בחווה שלי אבל חלק אני כתבתי פשוט כי אלה נקודות חשובות בשבילי..והרוב קשור בסוסים..לא ברכיבה.
עזבו אין לי מצברוח..
-אוף שונא את זה
=

Saint Marko

New member
מצטער שאני מתערב..

אבל חול ים זה לא טוב כמו שחושבים- המליחות של החול פוגעת בפרסה... וגם.. הסוסים בטבעיותם מלקקים את החול בגלל המלחים והמנרלים שם ונכנסים להם גרגרים וזה גורם להם לקוליק וסתימה במעיים וזה ממש ממש ממש לא נעים אחר כך כשזה קורה.

horse girl1

New member
לא בזמן הרכיבה..../images/Emo153.gif

אבל אם הם משוחררים במגרש אז כן.. אצלנו יש סוס אחד(שוקו,הקטן בתמונה) שהיה פעם במגרש יום אחרי ששמו את החול עם המלח והוא פשוט אכל אותו-מה שגרם לקוליק קטן-..

wildrider

New member
אם שמים מלח בתא הדבר מונע מסוסים

לצרוך את המלח שלהם מהחול אבל במידה ויש סוס עם בעיות רציניות של אכילת חול למרות המלח בתא יש חוסם לפה בזמן שמשחררים אותו שמים לו את זה...

lions queen

New member
../images/Emo187.gifגברת שחף..

נא להרגע.. זהו שוקו.. הפוני הקטנטן והחמדמד.. חח הוא סתם כזה פוני לעשות סיבובים לילדים קטנים.. P אבל הוא מזה מאמיייייי

stary1

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo55.gifבתמונה הזו

הוא נראה מהמם..אבל בקודמת הוא נראה מפחיד ביותר

lions queen

New member
|פטריה../images/Emo99.gifגררר../images/Emo99.gif

מושלמת אחת... כן, גם הוא פסדר...

lions queen

New member
../images/Emo187.gifחחח הוא סתם קופיף קטן ומכוער

..
שהולך ממש מהר אבל..
אני מרגישה הרבה יותר טוב..
כנראה מחר מורידים לי את התפרים..
~יאאאאיייי~

horse girl1

New member
משום מה...../images/Emo153.gif

זו ספיריט איתו שהיא עוד הייתה בחווה... ~שנים שנים~

fliperit

New member
נכון...

אצלנו היה סוס....סולבר, שאכל חול, והיה לו מזה קולי' ממש רציני..ובמשך איזה שבועיים הוא היה בין חיים למוות...מחובר לאינפוזיה 24 שעות ביממה...ובסוף הוא חי...אבל זה היה ממש מפחיד..הוא כמעט מת..

alon oak

New member
וואי לא ידעתי...אז..מה הכי מומלץ?

בבצרה שמים את החרא של הסוסים עם המון נסורת, ופעם בשנה מרוקנים חצי מטר מזה ומוסיפים חול חדש...זה אולי נשמע חסכוני אבל זה המנז' הזה הוא המנג' הכי סבבה שאי פים רכבתי בו...

למעלה