התמחות

reality show

New member
התמחות

אם אני מתחילה התמחות, ואחרי זמן קצר מבינה שכל העסק הזה לגמרי לא בשבילי, האם אני יכולה להתפטר? או שאני חותמת על חוזה לכל השנה ויכולה רק לקוות שיפטרו אותי? תודה!
 

flutter girl

New member
אני מניחה שזה משתנה ממקום למקום

כל מקום ומה שנקבע בחוזה. אם את כבר לומדת משפטים, את צריכה לדעת שאי אפשר לכבול אותך למקום עבודה ולהכריח אותך להגיע לעבודה יום יום, אם את לא רוצה. אולי תאלצי להתמודד עם תוצאות לא נוחות, אבל להמשיך להגיע בטוח לא תצטרכי. אגב, גם החוזים של השנה שכובלים אותך למקום עבודה ולא מאפשרים לצאת ללא תשלום קנס היסטרי - הם לא ממש חוקיים, וכבר היו לי חברים שבסיוע ההסתדרות יצאו מהחוזים הללו בלי לשלם קנס.
 
אין בעיה לצאת מתי שאת רוצה

קחי בחשבון שלפי הלשכה, רצוי לתת התראה של 30 יום למאמן על כך שאת עוזבת, וגם להודיע ללשכה על כך שאת מסיימת את ההתמחות אצל אותו מאמן, ואם עברו יותר מחודשיים אז גם למלא דוח סיום תקופה.
 
למעלה