התמחות בפרקליטות?

Orel ICE

New member
התמחות בפרקליטות?

היי, אם אתם זוכרים אותי, אני אור-אל, בן 13. מעוניין ללמוד משפטים באוניברסיטה ולעבוד כתובע בפרקליטות, איפה אני אמור לעשות סטאז'?

sacrament

New member
אני מקווה שאתה צוחק...

תתחיל ללמוד, תשיג ציונים טובים, תגיע לגיל קצת יותר גדול (נגיד 18-21), תתקבל לאוניברסיטה ואחר כך נדבר על סטאז' (-:

כל הכבוד

שכבר מגיל כזה אתה יודע מה אתה רוצה. ברגע שיש לך מטרה זה טוב מאד ועכשיו אתה יכול להתחיל לעבוד ולתכנן את הצעדים שלך בדרך להגשמת המטרה הזאת. כמו שסקרמנט אמרה - תשתדל ללמוד טוב בבית הספר, תשיג ציונים טובים, תעשה בגרויות טובות, פסיכומטרי, צבא, תתקבל לאוניברסיטה/מכללה, ומשם אולי גם לפרקליטות.

לא בטוח

תראה/י, בין אם אנחנו אוהבים את זה ובין אם לא, היום כל אחד יכול להתקבל ללימודי משפטים כך שזו לא הבעיה. נכון שהסיכוי להתקבל להתמחות בפרקליטות הוא לא וודאי, אבל אני חושבת שאם מישהו מספיק שאפתן ויודע לקראת מה הוא הולך זה כבר מעלה לו את הסיכויים. ומקסימום - תמיד ישנה האפשרות שעד אז הוא ישנה את דעתו בנוגע לתחום העיסוק.

Drunk Bullet

New member
דיברתי באופן כללי על לתכנן משהו 10 שנים מראש

בנוגע למשפטים, האמירה שלי לא כ"כ רלוונטית כי לא קשה להתקבל ללימודי משפטים באוניברסיטאות (ובטח לא במכללות). טוב נו, אני מדבר מהמרמור האישי שלי..מגיל 6 חלמתי להיות רופא והיום אני מוצא את עצמי באמצע שנה שניה בפ(א)קולטה ע"ש בוכמן..

בדיוק,

שברון לב קורה אם משהו שרצינו מאד לא מתממש, ובאמת בכל הנוגע ללימודי משפטים, הסיכוי שזה לא יתממש בעידן המכללות שבו אנו חיים הוא מאד קלוש (אולי חוץ מקשיים כספיים וכד').

למעלה