התמודדות עם עלבונות

אגרוף לפרצוף

אגרוף לפרצוף זה מה שמגיע בתגובה הראשונה באנשים מרעילים אבל אי אפשר להכניס אגרוף לכל מי שפוגע אחרת נגיע למישטרה מהר מאוד אז עונים תגובה דיפלומטית ...ומנומסת אבל אני מדמיין את עצמי מכניס אגרופים לכל מי שפוגע בי בדרך כלל אנשים שאני לא מכיר לא יוצרים איתי שום קשר

BellA עלמה

New member
לא יודעת

כאחת שלומדת אומנות לחימה מלמדים אותך שלפעמים התגובה הכי טובה היא פשוט לא להגיב.

ניאו30

New member
../images/Emo45.gif מסכים איתך לגמרי

למרות שזה אומר שלפעמים כשאנחנו שומרים משהו בתוך הבטן(רגשות בעיקר) אז יש לכך השלכות שליליות גם הגוף וגם על הנפש שלנו.מי כמוני מכיר את זה, אבל פשוט לא מאמין בדרכים אלימות(מילוליות או פיזיות בוודאי) כדי לפתור בעיות. את יכולה להתעלם,את יכולה לא לחזור לשם יותר,את יכולה להגיד לה שזה לא ענינה וכדומה.כמובן שהפעילות העיקרית שיכולה לעזור לך כאן היא העבודה העצמית-פנימית שלך,להגיע למצב כזה שזה לא יפגע בך יותר(אני יודע-קל להגיד קשה לעשות,זה בטוח...),למצוא בך דברים שיעלו את הערך העצמי שלך, שלא יהיה תלוי בתכנים חיצוניים כאלו או אחרים. שוב,אני מאוד מבן את המקום בו באה ההודעה הזו,אבל זו דעתי על הצורך לשנות את הגישה הזו.

BellA עלמה

New member
אומרים שמאז יצא (חמוץ) מתוק../images/Emo8.gif

כי הגעתי לכמה החלטות בעיקבות מה שהיה.

../images/Emo24.gif עלבונות ובחירה בשתיקה

לגבי שאלתך על עלבונות בכלל - אני בוחרת בשתיקה. (בעבר הייתי עונה וחזק ולמדתי שבאפשרותי הבחירה אם להעלב או לא ואני בוחרת שלא להעלב) לגבי הכתוב אני לא רואה בשאלה העלבה אלא תשומת לב מצד המוכרת.(שזה דווקא חיובי ) שבת שלום לכולם שלהבת

BellA עלמה

New member
העיניין כאן הוא

שאם זו הייתי חברה אז אוקי מקובל. אבל זו הייתה מוכרת בסופר לא חברה ולא משפחה . בכל זאת אני לקוחה מה גם שזו נקודה רגישה אצלי (המשקל)

s h i r k u s h

New member
אני אפתח בסיפור...

כשהייתי בת 16 חזרתי הבייתה מהביה"ס, ובדרך חזרה איזה ילד שהיה יותר קטן ממני עבר לידי וסינן: "איזו מכוערת" ואני- שבכלל הביטחון העצמי שלי זחל על הריצפה ישר פרצתי בבכי, ממש נפגעתי מזה. ראיתי אותו אגב לפני שבוע, הבחור לפני צבא, מלא חצ'קונים, נראה ממש גרוע ואילו אני דופקת הופעות, נראית טוב, משקיעה בעצמי, מקבלת מחמאות ומתחילים איתי כל הזמן לאחרונה- איפה הוא ואיפה אני. הכי פוגע זה כשמעליבים אותך אנשים שאתה מכיר, מי שלא מכירה- מבחינתי שיחשבו מה שירצו אבל מישהו שמכירה ויפגע בי ויעליב אותי לא יהיה חלק מחיי. והוכחה לכך היא שהוצאתי מחיי בחור שהיה פעם ידיד קרוב ופשוט הפך להיות בנאדם ילדותי ונבזה שיורד עליי כל הזמן... הוא כבר לא חלק מחיי.

למעלה