[...]
[לא מאמינה שבסוף זה חותר לזה שוב. וגם פה. רציתי להגמל, והנה אתם באים ומזכירים לי שיש לי סיבות להשאר.. אבל, כמו הפיצוץ, אולי זה מה שצריך לקרות.] זה לא שאני חושבת שעכשיו כולכם "לא אוהבים אותי." אבל, נו. אולי יש לי שם מקום, אבל זה לא אותו מקום של פעם. אין לי את אותה הערכה ואת אותה תמיכה. וגם לא את אותה האהבה. אל תגידי שכן - זה יהיה שקר. זה פשוט לא אותו דבר עכשיו וגם לא יהיה. ובכל אופן, החזרה לשם תהיה כואבת מדי, אחרי כל מה שאיבדתי שם. זה מובן, לא..? וחוץ מזה. קשה לי לכתוב במקום שאני כל כך חוששת להכנס אליו. כל כך חוששת ממה שכולם בטח חושבים עליי בו עקב דברים שנאמרו. את לא כותבת בשמה, את אומרת. (באהבה מותר גם לכעוס, נכון?) גם שם לא כתבת בשמה? כי הדברים שהיא אמרה לי לפני ואחרי הפיצוץ לא כל כך הסתדרו עם מה שכתבת שם, מה שהיה נראה מאוד שאת כותבת בשמה. אוף, אני לא רוצה לריב. אני שונאת לריב. אני לא רוצה עוד פיצוץ. אבל אני עדיין לא מבינה למה היית צריכה להעליל עליי כאלה זוועות. להעצים את הדברים ולהקצין אותם כל כך. בכנות, עכשיו, אני שואלת אותך. פורום התמודדות - אז יאללה, אני מוכנה להתמודד. פה, או לחילופין בפרטי, איכשהו. אבל להתמודד. להבין. מקווה שגם את. ובקשר לאהבה שלה. זה בסדר, אני כבר דברתי איתה. אנחנו כבר הבננו בינינו (או לפחות אני הבנתי) שהאהבה שלי זו לא האהבה שלה, שאנחנו רואות את הדברים אחרת, ואולי בגלל הקצר הזה בתקשורת הדברים היו כמו שהם היו. אבל זה באמת באמת אישי ולא רלוונטי לכאן ובבקשה, בואי לא נדון בזה פה. חבל. ו- היה פיצוץ וטוב שהיה את אומרת- אולי היה צריך להיות. עם כל העומס הנפשי שהרגשתי בזמן האחרון, כנראה שזה היה חייב לצאת איכשהו... אז האהבה שלכם לא נעלמה. כמו שהאהבה שלי אליכם לא נעלמה. אבל הדברים עכשיו שונים. ואני מרגישה שאם אחזור אני לא אחזור לקהילה אוהבת ומחבקת אלא לקהילה ששופטת אותי. לקהילה שנזהרת במילים שלה איתי. לקהילה שחושבת שאני ילדה מפגרת וסחטנית [...] ואני לא. ברוך השם, יש לי מספיק היכרות עם עצמי והערכה לעצמי (וגם מספיק עזרה בטיפול המדהים שלי) כדי להיות מסוגלת להגיד לעצמי שאני לא. לזכור בכל הכח שאני לא. אפילו כשאנשים שהיו כל כך הרבה בשבילי אומרים לי שאני כן. אני יודעת שהתנהגתי בצורה קצת ילדותית, שנתתי לפחדים שלי לדבר מתוכי ולהשתלט עליי ולהרוס לי... ואני היא זו שסבלה וסובלת מזה בעיקר. והתנצלתי בפני מי שסבל מזה מלבדי. לא מעט פעמים. לא יודעת. אני חושבת שהטעות שלי (אחת מיני רבות) היתה שחשבתי שאוכל להתמודד עם הפחדים האלה איתכם. בפורום. או שפשוט ניסיתי לעשות את זה מתוך הרגל של הבאת דברים לשם. כנראה שזה היה יותר מדי לבקש. אני לא יודעת. אבל לא משנה. בקיצור - האהבה היא כבר לא אותה אהבה... פשוט לא. והיא גם לא תהיה. ככה לפחות זה נראה לי כרגע. תקני אותי אם אני טועה. ואני חושבת שבהתחשב בזה, הגיוני לגמרי שיהיה לי כואב מדי לחזור. [ואני מקווה שגם את תגיבי להודעה הזאת, כמו שאני אז הגבתי לשלך. ואני כל כך כל כך מקווה שלא יהיה פה עוד פיצוץ. אני לא רוצה לריב. מעולם לא רציתי, וזה הדבר האחרון שאני רוצה. אבל, אם את כבר פה... אז אשמח להתמודד עם הכל. זה כל מה שאיי פעם בקשתי. גם בהודעה ההזויה ההיא שפתחה את הכל לראשונה... להתמודד.]