התלבטות

SnipeR3

New member
אחת השטויות הכי גדולות ששמעתי...

גביע הטוטו לא מעניין אף קבוצה בליגה, אבל זה לא תירוץ להפסד. ויש הבדל גדול בין להפסיד 1:0,3:0 ו4:0. הבדל עצום!

כמה הערות למשחק אתמול../images/Emo86.gif

אלון יפת שרק בצד לפנדל על התפיסה של דירסאו ברחבה אבל אני מצפה לשיפוט אחיד בכל המשחקים וגם אלון יפת התעלם מפנדל ברור שעשו לרפאלוב ברחבה. אוהדי הפועל ת"א עודדו יפה את קבוצתם גם כשהיתה בפיגור גדול דוגמא גם לאוהדי קבוצות אחרות. הפועל ת"א באמת עשתה אתמול חראקירי כי חיפה היו עייפים מנטאלית ופיזית 4 משחקים ב 10 ימים-ממש קשה לבין את זה אבל יש גם עניין של מומנטום במשחק ואם היו מבקיעים בהתחלה המשחק היה נראה אחרת. להפועל ת"א יש עדיין סיכוי לאליפות כך שהסיפור עדיין לא גמור. יפה שאוגבונה בירך את שחקני חיפה למרות התבוסה וזה מראה על רוח ספורטיבית. ברדה היה חסר אתמול להפועל וגם אבו קסיס בלעדיהם הפועל ת"א רבוצה בינונית מינוס. בהצלחה בהמשך במאבק על האליפות מאוהד מכבי חיפהץ

tomasi1

New member
אוהדי הפועל תרימו את הראש

בתור אוהד מכבי חיפה שחטפנו השנה שלישיות ורביעיות תהיו חזקים כי קהל נמדד ברגעים הקשים ולא הטובים. זה שפירקנו אתכם אתמול זה מכל ההשפלות של הזמן האחרון אני מקווה שאתם תיקחו אליפות ולא מכבי ת"א הגרמנים או בית"ר הקופים אתם קהל טוב ומי שבעצם נותנים כבוד לישראל באירופה זה אנחנו ואתם. ועוד משהו שאפשר להתנחם לנו ולכם יש את האוהדות הכי יפות בארץ אז הפועל אני מקווה שאתם תיקחו את האליפות ולא בית"ר או מכבי ת"א כי לי אישית קשה בזה שאנחנו לא לוקחים אליפות או לראות את מזרחי או נימני יניפו צלחת אליפות יאללה חיפה.

Bull Shit

New member
בקשר לאוהדים של הקבוצה אמש..

אין עליהם אפילו שהגיע הגול השלישי הם המשיכו לעודד בזמן שהאוהדים של חיפה רק ישבו כל הכבוד אוהדים!!!!! לפחות הקבוצה שלנו יכולה להתנחם בכך שיש מאחוריה הרבה נשים שרוצים לראות אותה מנצחת ולוקחת את האליפות..

Bull Shit

New member
אתה בטוח??

סתם שתדע אפילו לחיפה יש סיכוי לקחת.. (אם בית"ר תפסיד כמה פעמים..) אז תעשה טובה תשתוק..

Bull Shit

New member
תירגע..

בימינו זה נקרא ספורטיביות.. לא כמו אוהדי בית"ר שאפילו אחרי הפסד לא מסוגלים להגיד זה היה באשמתנו אלא ישר ללכת ולהרביץ לאהודים של הקבוצה שניצחה אותם אין לכם בושה בכלל להיקרא אהודים עם השנאה שיש לכם כלפי כולם.. אוהדי חיפה שפה מברכים את הפועל מקבלים ברכות שהם מצליחים באותה מידה.. שחיפה הייתה באופ"א עידדנו אותה עד לשניה האחרונה של המשחק.. אפילו שהוא היה גמור כי מה שהם עשו בשבילנו אנחנו עשינו אותו הדבר בשבילם... מה שבית"ר והאוהדים שלה לא מסוגלים להבין..

זה יהיה סיוט גדול אם מכבית"א תיקח

בסוף אליפות בתחילת השנה בקושי נתנו לה סיכוי להישאר ליגה אבל כל תרנגול עיוור מוצא בסוף גרגיר מסכן

tomasi1

New member
תחזיקו לנו אצבעות שניתן למכבי ת"א 5

לכל אוהדי הפועל ת"א אני מקווה שניתן למכבי ת"א חמישייה או שישייה אני מעדיף שאתמול היינו מנצחים 1 או 2 ומפרקים את מכבי ת"א כמו שהבסנו אתכם ואני חוזר רוב הקהל של חיפה מעדיף שאתם תיקחו אליפות ולא מכבי ת"א או בית"ר ולא נשכח איך אתם הייתם לטובתנו באירופה ויותר חשוב איך ההנהלה שלכם נתנה לקבוצה שלנו להתאמן מתי שנפלו טילים על חיפה.

כן אנחנו בוכים איתכם

אני עם הפועל בנצחונות ובכשלונות. תרימו את הראש. יהיה טוב. משחק אחד לא נורא. יבואו האחרים אליניב ברדה אבוקסיס שי אבוטבול. נתחזק לקראת המשחק הבא. אז קדימה הפועל. קדימה אוהדים מתוקים אני איתכם לעולמים. חמסה חמסה שום בצל יין

CM Punker

New member
מ-ל-ח-מ-ה!

טוב תשמעו אומנם הפסדנו אתמול הפסד כואב (רציני זה המשחק הכי כואב מאז 2002/2003 משחק מחזור לסיום מול פ"ת שהפסדנו את הסיכוי לאליפות..) אבל למזלנו זה קרה 8 מחזורים לסיום ולא 2 מחזורים לסיום..אז יאללה להרים את הראש עכשיו זה רגע האמת הסיכוי שלנו לקחת אליפות עדיין גדול ויש לנו את מה שצריך רק צריך להראות לשחקנים מה אנחנו רוצים אני מבקש כולם עוד שבועיים להראות נוכחות שיא ולמלא את בלומפילד וביחד נעודד את השחקנים! ורק שתבינו שיש לנו עוד סיכוי גם אם המצב ישאר כך עד שלושה מחזורים לסיום של להפועל סיכוי (הפועל מנצחת בטדי,מכבי מנצחת את בית"ר בבלומפילד והפועל מנצחת בדרבי!) אז כולם עוד שבועים בבלומפילד יאללה מלחמה!! ותזכרו שבניצחון בכישלון הפועל זה השיגעון כי גם אם הפועל לא יקחו אליפות לפחות נדע שהקהל נתן עונה מדהימה (והוכחנו את זה אתמול שחיפה הובילה שלוש אפס שמעו את הקהל של הפועל)

למעלה