התלבטות

התלבטות

אני לא סובל אותכם קומנסטים , אבל מצד שני אני שונא שנאת ממות את חיפה אז להתלל להפסד של מי ?

adi cb14

New member
בושה מה שהולך על המגרש...

ממתי דגו בועט פנדל? שחקן שכמה דקות לפני החטיא לבד מול השוער בועט עכשיו פנדל? ורמוט שחקן טוב אבל לא נלחם ולא נראה כי רוצה לנצח בכלל... אלימלך חזר ליכולת רגילה אנטבי גם כן.

adi cb14

New member
תזכורת- עכשיו אין את ברדה שילחם

המשחק גמור. תשכחו מאליפות...שחקנים לא משחקים בשביל הסמל ואלה שכן על הספסל...

adi cb14

New member
כל הזמן מדברים בסוף חוטפים...

כל גול הגיע לנו... איזה ביזיון.

RAFI THE NIGGER

New member
איי איזה התפרקות כואבת

אליפות לא ניקח כנראה אבל בכל זאת לוין צריך להישאר

../images/Emo4.gifאני לא מבינה באמת

איך קרה והפועל ככה התפרקו. . דגו בועט פנדל? למה? לוין היה צריך לתת לטועמה או לבאדיר. אני מקווה שאחרי הפגרה יתאוששו האדומים. אני לא חושבת על אליפות. ואסור לדבר על אליפות. צריך רק לחשוב על המשחק הבא. לוין טעה אולי בהרכב. אולי לא היתה לו ברירה. חזרנו לימים של תקוה. התפרקנו לא נורא. נו דיייייייי עם הבאסה. יהיה טוב. מכינרת אחרת האדומה לעולמים

מילה טובה וענקית

לאוהדים האדומים.שלמרות הכל . למרות ההפסד. עודדו בלי סוף. שרו. וניחמו את השחקנים כל הכבוד להם .ולנו שיש לנו קהל כזה.

falson

New member
זה הכדורגל בארץ וזה השחקן הישראלי.

לאן היתקדמנו בכדורגל? רק דיבורים

ynyr

New member
זה היה רקוויאם להפועל

מגיע לכם קומוניסטים...

ירדן717

New member
איפה יוסי ../images/Emo7.gif

חבל חבל שעלינו בלי יוסי, החיסרון של ברדה גם הורגש . מסכן מסכן ברוך הוטלה עליו אחריות זה היה של יוסי אולי היינו מפסידים אבל לא כזאת התפרקות. הצעירים דוקא נתנו משחק טוב גם גילי וגם נאתכו. אני לא חושב שהאדומים שספגנו לא כל כך משנים האמת בטח זה של דה ברונו שלא פותח בדרך כלל . החיסור של דואני המצוין יותר יורגש בעוד שבועיים נגד פ"ת למרות שלפ"ת אין התקפה טובה. סלים וברוך היו כל כך חלשים היום.. נקוה לנפילה של מכבי נגד חיפה. כל כך קשה ההפסד הזה...

איזה בושה!!!

איזה בושה, איזה בושה, איזה בושה, מה קורה? אין לכם השחקנים טיפה כבוד,טיפה. תסתכלו על האוהדים האדומים אך הם מעודדים לאורך כל המשחק ולא משנה התוצאה אבל אתם פס אתם לא מצליחים להעביר מילא אבל תנו לנו תחושה שאתם מנסים,נלחמים, הוי איזה בושה. ואיזה מסכנים האוהדים שאוכלים עכשו ת'לב. אז תאספו את עצמכם וניפגש בעוד שבועים בבלומפילד .יאללה הפועל. עד המוות הפועל.

falson

New member
איך אוגבונה מרשה לעצמו לחייך בסוף

המישחק ביזיוןןןןןן

kyuval34

New member
להרים את הראש.

הקבוצה עדיין נמצאת בצמרת הטבלה. זה המצב כבר מספר שנים רצופות. שנה שעברה זכייה בגביע המדינה. כמעט כל שנה במשך שבע השנים האחרונות הקבוצה משחקת באירופה. בתחילת השנה, אף אחד לא ציפה כי הפועל תיאבק עם בית"ר על האליפות. נכון, הייתה אתמול התפרקות, אך עדיף שתגיע עכשיו מול חיפה ולא מול בית"ר או מכבי ת"א בהמשך. סיום העונה במצב שיביא אותנו שוב לאירופה יחשב הצלחה בעיני.

Bull Shit

New member
איך הפועל התפרקו פשוט רגע אחרי רגע.

אחרי החטאת הפנדל של דגו זה התחיל הפועל התחילה להתפרק נפשית זה הגיע בעוד שאר ובעוד שאר עצמי.. ובשני כרטיסים אדוים שנראו כאילו השחקנים שלנו רצו בכוונה לקבל אותם העצבנות של דגו שבגללה הוא שבר זכוכית.. לא יאומן.. פשוט לא יאומן ועוד חשבו על חלום העליפות אם כבר למישו יש איזשהוא סיכוי לקחת מבית"ר את האליפות זה מכבי ת"א..

AZUZTECH

New member
לכל אוהדי הפועל תל אביב תרימו ראש

לא קרה שום דבר. כולה הפסד. זה קרה לנו וקרה לביתר וזה יקרה גם עוד שבועיים גם לגרמנים (מכבי תל אביב) נכון חיפה התפרקה. מצד אחד אני שמח ומצד שני אני עצוב. כי אני בתור אוהד חיפה מעדיף לראות את הפועל זוכה באליפות מאשר את ביתר או את הגרמנים. הפסדתם בקרב ולא במלחמה. עוד שבועיים ננסה למזער את הנזקים שנגרמו לכם ע"י נצחון על מכבי תל אביב. להזכירכם, בלומפילד השנה הוא ממש כמו מגרש בית בשביל מכבי חיפה. שיחקנו השנה באירופה כ 7 משחקים לפחות השנה במגרש הזה + תוסיפו את ההתמודדיות במשחקי החוץ בליגה שלנו שם (מולכם מול בני יהודה ומול הגרמנים) בכל מקרה אני מאחל לכם בהצלחה, אנחנו נשתדל לעזור לכם ע"י נצחון על מכבי תל אביב. והלוואי שביתר יתפרקו לאט לאט כמו שמגיע להם. קבוצה בתקציב של 170 מליון אוי ואבוי אם לא תיקח אליפות חחחח ואולי זה יקרה הכל פתוח 5 נקודות זה כלום יש עוד 24 בקופה וביתר לא נראית טוב לאחרונה ויש לכם עוד משחק נגדם וגם למכבי תל אביב

SnipeR3

New member
קרה לבית"ר?!

תזכיר לי מתי בית"ר חטפה רביעייה בפעם האחרונה? מתי היא הציגה תצוגת שפל כמו של הפועל הערב? בדיוק! לא בעונה הנוכחית.

AZUZTECH

New member
השבוע ביתר חטפה שלישיה מול כפר סבא

הפסד זה הפסד - לא משנה 1:0 או 3:0 או 4:0

למעלה