התלבטות

RoieL

New member
מאוד לא מסכים

יכול להיות שנפלת על אחת לא משהו, הסטראט דלוקס שלי היא פשוט הסטראט הכי טובה שניסיתי [וה- S-1 רק מוסיף לדעתי].

The Walrus

New member
אין מה לעשות

כל אחד חושב שהגיטרה שלו הכי טובה, כי הוא מכיר אותה ואת האפשרויות שבה הכי טוב...

gillad e

New member
good for you

the best strat that i ever played was 64 the most important thing is that you are happy with your guitar i had many guitars, each one of them was the best for me and this is what counts..

gillad e

New member
אגב :)

את הפנדרים בכל מקרה מייצרים מקסיקנים, בין אם זה במקסיקו או בקליפורניה.....

רוב הסיכויים שאת ההבדל לא תשמע

אבל יש הבדל, כמו שאמרו כאן, בדברים הקטנים. המקסיקניות הן גיטרות מצויינות, לא עניין של מתחיל או לא. הן הגיטרות האידיאליות מבחינת מחיר/חומרים של פנדר. תנסה לחפש בכלל סטראט יפנית, זה בכלל יוצא לך את העיניים

RoieL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הבנתי שיש בדיאז וראיתי יד שניה כמה. ויש אופציה של יפניות CIJ חדשות.

sheepeH

New member
לאמריקאיות יש גימור ניטרו צלולוז

למקסיקניות יש גימור פוליוארתן. לאמריקאיות יש גשר שונה ופיקאפים שונים. תחליף את הגשר במקסיקנית ותהיה מסודר.. :p הגיטרות היפניות של פנדר אגב הן מעולות ולא נופלות מהאמריקאיות...

RoieL

New member
חלק נכון וחלק לא

מסכים לגבי החלק של המקסיקניות, לא מסכים לגבי הגימור- בהייוואי יש ניטרו, באמריקן סטנדרד אני חושב שזה פוליוארטן, שאמור להיות יותר עמיד.

sheepeH

New member
ההפך - ניטרו יותר יקר

הרבה יותר קשה לצבוע גיטרה עם ניטרו, זה תהליך שלוקח המון זמן. כל הגיטרות האמריקאיות בעלות פיניש ניטרו. אותו דבר עם גיבסון ואפיפון. גיבסון - ניטרו, אפיפון - פולי

RoieL

New member
אתה יודע למה הוא ארוך יותר?

אם אני לא טועה, זה משהו כמו 20 שכבות צבע דקות. הגימור הסופי יוצא יותר דק ויש אנשים שטוענים שהוא בעל צליל יותר טוב. בסטראט הישנות היה את זה ואז עם השנים זה הוחלף בפולי. היום על כל מיני רליקים יש ניטרו, והבנתי שעכשיו יש גם על ההאיוואי. הפולי אמור להחזיק יותר זמן וגם הרבה יותר פשוט לעשות איתו פיניש, אבל משום מה לא מעט אנשים אוהבים יותר ניטרו. לגבי מה שגיבסון עושים באמת שאין לי מושג.

sheepeH

New member
פוליאורתן הוא חומר כימי

פולימר כמובן... הוא מאוד מאוד מאוד עמיד יחסית לניטרו... רק שהוא מרגיש זול ופלסטיקי. ניטרו נותן לגיטרה לנשום לדעתי, הוא מרגיש איכותי ונעים למגע. הוא גם עשוי משרף [צלולוז] אל תשכח.

A&A

New member
אולי תעשי כמוני

כל פעם שאני הולך לקנות משהו, אני קודם רואה משהו שהוא במחיר שהקצבתי לעצמי.. ואז בסוף אני מבקש מהמוכר שיביא לי משהו הרבה יותר טוב.. בשביל לדעת איפה אני עומד.. פשוט תלכי לחנות ותבקשי לנגן על סטראט אמריקאית ותנגני גם על אפיפון, סתם שתדעי מה קורה ותרגישי את ההבדלים

cottoneyejoe

New member
היה משהו חכם שאמר את האמת לאמיתה על

גיטרות חשמליות, - אומרים שנשים זה רק תחת וציצים, ככה זה פחות או יותר עם גיטרות, העיקר הסט אפ שיהיה נוח איפה לשים את הידיים. אבל עכשיו ברצינות - הכל תלוי בסגנון נגינה שלך.....ומה את יכולה להוציא הגיטרה האישית שלך, רק ככה תתחילי לשמוע הבדלים משמעותיים.

למעלה