התלבטות

The Walrus

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif על המשפט האחרון

להכליל דבר כזה על כל בני ה14-15 זה מאוד מאוד לא נכון, ובכלל הכללות על גיל זה דבר מאוד מיותר ולא נכון לדעתי.

Master Jewish

New member
פייי לא חשבתי שזה יגיע לזה...

אני ממש לא מזלזל בידיעותייו (הנחבות, יש לציין) של רועי יקירנו, אני בעיקר משתעשע מהנסיון שלו לתקוע בכל מקום איזה משפט (או מגילה...). אני גם בטוח שיש הרבה מאוד דברים שרועי יודע ואני לא, ואין לי שום בעיה עם זה. באמת כל הכבוד לבנאדם על ההשקעה בתגובות שהוא עושה שמן הסתם גם עוזרות להרבה אנשים אבל הוא גם צריך לקחת בחשבון שהנסיון שהוא צבר מסתכם בגיטרה חשמלית ראשונה בסך הכל ולא בעשרות משלוחים, והנסיון הזה עם כל הכבוד לא הופך את הבנאדם למנוסה כל כך, ולכן הוא גם לא צריך לבוא אח"כ בטענות לאנשים שמתעצבנים עליו. אין לי שום בעיה שהוא ימשיך לקדוח לנו בפורום כאוות(ככה כותבים את זה?) נפשו כי תכלס זה די מצחיק אותי (ורצוי שיצחיק גם אחרים...). קיצר רועי תמשיך לקדוח אתה מוסיף קצת צבע לפורום המעט אפרורי ממילא הזה.

kgg

New member
אני בטוח שיש ילדים בני 14 שיכולים

ללמד אותך הגיל הוא לא מוגבלות לידע!

עכשיו שמתי לב לתגובה הזאת, והוכחת

הוכחת שאתה טיפש. אני יכול להגיד לך שבטיסנאות, תחום שאני וותיק בו, שהייתי בן 15 לימדתי ונתתי עצות לאנשים בני 40,50, שאפילו כמה שנים בתחום.

sheepeH

New member
יש אנשים

שמסתכלים ל'ילד' בן 14 ואומרים.. הוא כולה בן 3 מה הוא מבין. אני בעצמי בן 15 ויש לי נסיון בקטע של EBAY (לא קניה של גיטרה, קנייה של 3, מכירה של אחת, פדאלים אוזניות MP3ים תכשיטים רצועות מגברים ועוד) אז יש למישהו בן 22 זכות לבוא ולהגיד לי שאני לא מבין בגלל שאני בן 15? תאמינו לי שלאנשים היותר צעירים לפעמים יש יותר ידע מהמבוגרים בגלל המוטיבציה שלהם ללמוד ולהכיר יותר את הנושא.

RoieL

New member
../images/Emo45.gif

ואגב הגיטרה היא לא הרכישה היחידה שלי ורק החודש אני עובר קנייה של פדאל ושני כרטיסי קול.

RoieL

New member
שלחתי בטעות../images/Emo122.gif

הנקוד שרציתי להוסיף היא שניסיון יש וגם אני בנאדם וגם אני עושה טעויות רק שלא צריך לתקוף אותי בגלל זה. אני בטוח שכולם פה עשו לפחות טעות אחת בחיים שלהם.

אתה יודע מה משותף לכל אלה שהגיבו

לטענה שלי לגבי הגיל? תנחש... הגיל. קיצר,כשזו תהיה החלטה באמת חשובה לכם אתם תרצו להתייעץ עם מישו בגיל מעל 14. אני מעריך את הידע ולא משנה לי בכלל הגיל, משנה רק תוכן הדברים. אבל כשילד (ואגב ילד זה הכי כיף בעולם, גם אני עדיין ילד) שאין לו אפילו חשבון בנק או כרטיס אשראי מנסה ללמד איך לקנות באיביי ונותן מידע מוטעה, אני אישית הייתי רוצה שמישו יתקן את הטעויות. ובכל מקרה רועי מצטער אם נעלבת או נפגעת ממני , אם פעם יצא לנו להיפגש אני מזמין אותך לכוסית שוקו עליי!

ככה צריך לסיים דברים ../images/Emo13.gif

כמו שאמרתי, אני מעריך מאוד את הידע שלך ואת התגובות שלך... ונכון שלא תמיד הוא מדייק, אבל מה שחשוב שהוא מנסה, ומנסה ללמוד... אני לא מכיר אותו, בכלל, רק מקריאה בפורום, אבל עושה רושם שהוא רוצה ללמוד ולהכחים, ואם הוא טועה מדי פעם, אז אפשר ורצוי לתקן, אבל יש דרך
בכל אופן, אני בן 16 וכבר ביצעתי אין ספור קניות מאיביי
[אין לי בעיה להראות לך את ההיסטוריה שלי משם חח, כבר הוצאתי שם כמה מאות דולרים], אם מישהו צריך עזרה - הוא יותר ממוזמן. לילה טוב, ושקט, לכולם

בתור אחד שיש לו את האמריקאית,

וניגן גם על המקסיקנית, ההבדל בצליל באמת לא משמעותי. קני מקסיקנית והשקיעי במגבר
[אישית, אני אוהב את ה-VOX, הצליל שלהן פשוט נפלא. אפשר להתרשם במרום]. וכמובן - ללכת לנסות

ואפרופו מזל טוב או רע,

באמריקאית שלי התחילו להיווצר בצוואר מאחור פסים סדוקים... מנצל"ש, למישהו יש מושג איך אפשר למנוע את זה? [העברתי אותה לפני כמה חודשים לחדר ללא קירות חיצוניים, כלומר - בחדר שלי, מרכז הבית]. תודה

gillad e

New member
מקסיקנית

ההבדל בינה לבין אמריקאית זניח מאוד עד בלתי מורגש, אני זוכר שיום אחד ישבתי ב"גיטר סנטר" והיו לי שעתיים לשרוף.. לקחתי כמה פנדרים(מקסיקניות,אמריקאיות וקסטום שופ) היתה שם טלה מקסיקנית שנשמעה יותר טוב מכל אמריקאית וגם מחלק מהקסטום שופ. ת'כלס אם הייתי צריך גיטרה הייתי יוצא משם עם המקסיקנית. אבל זה רק אני, אני מציע לך פשוט לנגן על שתיהן, להשוות בינהן ואז לעשות את החשבון של עלות מול תמורה. העיקר שתהיי שלמה עם הבחירה שלך.

Mr MAG

New member
אי אפשר לומר שההבדל בלתי מורגש

הגזמתם חבר'ה. או שאתם ממש נסחפים או שערכתם את ההשוואות האלה בנגינה של 2 אקורדים על כל אחת מהן. קודם כל, וזה נקודה מאוד משמעותית: לאמריקאית ולמקסיקנית יש גשר שונה לחלוטין !!! למקסיקנית יש את הטרמ' 6 ברגים המיושן שנותן רק מעט גמישות לשחרור המיתרים והוא לא מי יודע מה מדויק. לאמריקאית יש 2 פוינט "חצי צף" שונה לחלוטין ! כמובן שגם המפתחות והנאט בגיטרות האמריקאיות שניגנתי עליהן היו טובים בהרבה, והיא שמרה על כיוון טוב יותר. הפיקאפים טובים יותר וזה מתחיל להשפיע כשעובדים עם ציוד יותר high end ונסים יותר להגיע לצליל ספציפי ולא סתם פורטים כמה דברים, כשאתה מנסה להוציא משהו מהגיטרה שלך אתה רק אז מתחיל להבין את המגבלות שלה. כדי להבין את ההבדל לפחות בצליל בין הדגמים צריך להציב מטרה מסוימת ולנסות להגיע אליה עם ציוד נלווה איכותי. אם אני אחבר אמריקאית ומקסיקנית למגברים זהים כמו פיווי בלייזר 15... ואפרוט על כל אחד AM C D ... שתיהן באמת ישמעו דומות מאוד.

gillad e

New member
לאנשים יש נטייה להצמד למפרט טכני

והם שוכחים את הסאונד. אני יכול לומר שאחרי 15 שנים של נגינה שבמהלכן היו בבעלותי המון גיטרות וניגנתי על המון גיטרות למדתי שמותג זה לא אומר שהמוצר טוב. זה שהפנדר המקסיקנית נשמעת באוזניי לשווה אם לא יותר טובה מהאמריקאית לא בא לזכות פנדר מקסיקו אלא לגנות פנדר ארה"ב. אני יכול לומר לך גם שה"קסטום שופ" שלהם לא כאלו מבריקות. שאני ערכתי את ההשוואה הזאת ישבתי בחדר אקוסטי וסגור בלי הפרעה ועם קבוצת מגברים איכותיים ועם קבוצת נגנים יותר איכותיים. היה לנו את כל הזמן שבעולם וגישה לכל גיטרה בחנות. מתוך נאמר 10 גיטרות המקסיקנית היתה בטופ 3, היו שם 2 מקסיקניות 3 קאסטום שופ ו 5 אמריקאיות. צריך פשוט לעצום את העיניים ולנגן. ת'כלס, למי אכפת מהמפרט הטכני אם הגיטרה נשמעת טוב?

למעלה