התלבטות

Xirus

New member
Silhouette

מיוזיקמן סילואט שנת 1991 - עם נעילת מיתרים, פלויד רוז, שני המבאקרים + סינגל, צבע לבן.

Master Jewish

New member
אני בדיוק מתכנן לרכוש אחת כזאת

גיטרה מעולה! הבעיה היא שהמחיר שלה בארץ הוא שחיטה... איפה קנית אותה?

Xirus

New member
קיבלתי אותה מתנה מאחי לפני שנים ...

הוא קנה אותה יד שניה ... היתה זקוקה לסטאפ דחוף - והרצל עשה את העבודה.

RoieL

New member
אגב הרצל

למישהו יש מושג כמה עולה סטאפ לאקוסטית + מיתרים אצלו? אני מתקשר ומגיע לתא הקולי כל הזמן והוא אמור לעבוד בשעות האלה

jazzisco

New member
אתה חוצפן

אם אין לך כוח לקרוא את ההודעות שלו, אל תקרא. הוא חוקר, מבין ומפנים ועוזר אחר כך לאחרים. אתה לא רוצה, אל תקרא את ההודעות שלו. אבל זכותו לכתוב איך שבא לו.

זכותו לכתוב כמו שזכותו של אחר להגיב

יש הבדל לכתוב מתוך קריאה של מאמרים באינטרנט לבין כתיבה מתוך נסיון אישי של שנים בתחום. הקורא התמים יכול לקחת את הדברים ברצינות, זה החשש.

sheepeH

New member
למרבה הצער רועי צודק

ואתם סתם רעי לב שאתם שורפים אותו כל הזמן. מה הוא עשה לכם רע?

Xirus

New member
איך אומרים :

לא יורי - רועיייייייייייייייייייי

jazzisco

New member
נכון שלפעמים הוא

אומר שדברים שלא נכונים בדיוק. אבל לרוב הוא בסה"כ דיי מדייק. זה פורום, ואתה לא באמת מצפה שהמידע שכל הזמן נשפך עליך יהיה אמין. בשביל זה באמת אנשים והולכים לבדוק ולחקור ציוד בעצמם. אבל גם יש דרך לתקן אותו.

RoieL

New member
טוב אתה צודק

כשבנאדם פה בפורום שואל על איביי אז במקום לעזור לו מנסיון אישי שלי אני צריך לא לעשות כלום, נכון?

אתה עדיין לא קולט אה?

הסברתי לך שזה שלך החזירו כסף לא אומר שהם חייבים להחזיר כסף , מבין? גם הסברתי לך את התנאים להחזרת כסף ,תקרא אותם. אתה מטעה אנשים וחבל. 14 זה גיל של למידה לא לימוד אחרים.

RoieL

New member
אני לא מדבר על זה

בסדר הבנתי שטעיתי, למרות שזה נראה ככה אני לא אידיוט. מה שאני מדבר עליו זה המשפט: "יש הבדל לכתוב מתוך קריאה של מאמרים באינטרנט לבין כתיבה מתוך נסיון אישי של שנים בתחום." גם אני כתבתי מנסיון. יופי שאתה מתקן זה חשוב, רק שיש המון דרכים לעשות את זה. ואני בטוח שכמעט כל מה שכתבתי נכון, וכל מה שכתוב שם זה מנסיון שלי ולא מבולשיט שהמצאתי מהראש כדי לדפוק את מי שגולש בפורום הזה, למרות שנראה לי שלא מעט אנשים פה חושבים שזה מה שקרה.

למעלה