התלבטות

M o l

New member
את נתפסת בקטנות, באמת.

לא פעם ראשונה שטון דיבור של גולש זה או אחר מפריע לך. אם גולש בוחר להעביר את עמדתו בטון קצת תקיף או בוטה (מידי, לטעמך) אין צורך לקחת את זה קשה או להעלב מזה. אף אחד לא בא לתקוף אותך או לפגוע בך, רק לעזור - אחרת אנשים לא היו עונים לך.

אני שמחה שאתה דואג לי, באמת

אתה ועוד הרבה אנשים, ולכן הם בוטים, כי הם דואגים באמת. ולא, זו לא סדנת חינוך, ועדין אני מאמינה שיש משמעות לצורה בה כותבים מעבר לתוכן. לטעמי. אני מניחה שטוב בפורם הזה כשכולם חושבים בצורה מקובלת ומסכימים, ולכן אני מסכימה להעדר מהבלוג פיסית, על מנת שהטעם שלי לא ישפיע על הבוטות לטעמי של התגובות פה. היי, הכי טוב לעשות פורום של אנשים שחושבים אותו דבר.

M o l

New member
אני לא חושב שזה המקום להמשיך את

הויכוח הזה. שבת שלום.

הבהרה

כשאני שואלת "מה דעתכם" ומפנה למנהלי פורום וכו' . . אני מתכוונת שאני מתלבטת כמו שכתוב, ומציינת מה ייעצו לי. קראתי את עצמי שוב (ושוב - זה מעיד על אהבה עצמית?) לא ראיתי פה משהו מעבר לתהיה, ואני לא מבינה למה לא קיבלתי תגובות ענייניות. לא זו לא סדנת חינוך, גם לא בשבילי, אבל אם יש משהו ענייני בקשר לצורת ההתבטאות שלי, אפשר להגיד אותו בצורה שתובן, מצד אנשים שלא חוטאים בבורות כי הם קוראים כל מצב לאשורו, משתי מילים שלי. אני כן מחכה לתשובה עניינית, לפחות רק על ההודעה הזו. אביבית, שלא מתחבאת מאחורי כינוי או מקצוע, תואר או תכונת אופי מסוימת. שבת שלום לכל מי שקורא

Superdror

New member
קיבלת תגובות ענייניות

מאוד, האחת מצדדת בך - לעבור מורה, ואילו השנייה - מציגה נקודה אחרת בה המורה שלך הוא לא הדמות שהצטיירה בפניך, אלא דמות מקצועית שעוסקת בתחום זמן מה ויש לה הכלים להעריך את התקדמותך בצורה אובייקטיבית "ולנבא" את הזמן הנותר לך בשביל ללמוד את כל החומר ולגשת לטסט, כך שגם תעברי אותו. את המורה שלך בפועל את היחידה שמכירה ולך התחושות לגביו, אם את בכל זאת חושבת שהוא מתעתד "לשאוב" ממך כסף לשווא או לרמות אותך, תעברי מורה, את בעלת המאה ולכן גם בעלת הדעה. אני לא ממליץ לאף אחד להחליף מורה אחרי 5/6 שיעורים ובטח שלא על סמך תחושות בטן או קריאה בכדור בדולח. ההודעה שכתבה Marble Arch מביעה את דעתי האישית, לא מצאתי את ההתנסחות בוטה בצורה חריגה, פוגעת או מעליבה, פשוט כתיבה בצורה אחרת, קצת יותר ישירה ונקודתית. אני בטוח שלא הייתה כוונה לפגוע. בהצלחה בהמשך הדרך

Marble Arch

New member
אביבית...

אני לא מתכוונת לגרור את הויכוח הזה עוד, אני מצטערת שנפגעת מאופן הניסוח שלי, זאת בהחלט לא היתה הכוונה שלי. ובכל זאת- חבל שבחרת להתעסק ב"טון" בו נכתבה ההודעה ולא בתוכנה. אולי יכלתי לעדן את האופן בו נאמרו הדברים אבל המשמעות אותה משמעות. קחי לתשומת לבך, כשאת שואלת שאלות בפורום שפתוח לכל הציבור את צריכה להיות פתוחה לתגובות שונות שמגיעות מאנשים שונים ולא תמיד הן יהיו לרוחך. להבא אשתדל לנסח דברי בעדינות יתרה (זה אולי לא יצליח לי, אבל אני אשתדל).

InBaLuLu

New member
דעתי...

אני לא חושבת שלמורה יש זכות לבוא ולהעריך את הנהיגה שלך אחרי 9 שיעורים 9 שיעורים זה כלום זה ממש על קצה המזלג ומי שאמר פה שהוא מתרכז בנהיגה.. אז יופי שגם המורה יתרכז בנהיגה נטו ולא בכמה שיעורים נראה לו שהיא תצטרך שילמד נהיגה וזהו ויראה התקדמות מעבר לזה.. לדעתי 3 שיעורים בשבוע זה האידאל אין מה לרוץ עם ההוצאה של הרישיון בתכלס.. את הלמידה האמיתית עושים על הכביש בתקופת המלווה רק אז באמת מתרגלים לנהוג כמו שצריך

למעלה