התלבטות

התלבטות

אני לא יודעת כמה מכם זוכרים את ההתלבטות שהייתה לי לגבי המורה. אבל אתמול בשיעור 9 הוא הודיע לי שאני נהגת חלשה מאוד ואצטרך הרבה מאוד שיעורים, ולכן לא ייתכן שאני אעשה שיעורים פעמיים בשבוע כי זה מעט מדי ואני שוכחת הכל, אני צריכה לעשות כל יום, ולפחות שלוש פעמים בשבוע, וחלקם כפולים, אחרת גם עוד שנה + בקצב של שני שיעורים בשבוע לא יהיה לי רשיון. כל מי ששמע את זה אמר לי שהוא תאב בצע ופשוט לעבור מורה, מה גם, שלמרות שאני מעידה על עצמי, אני יודעת שאני לא נהגת (בכל זואת רק 9 שיעורים) אבל השפתרתי לאין שיעור מהשיעור הראשון, ויש לי בעיה קצת במעגלי תנועה, . מה דעתכם (ואני מכוונת גם ובעיקר למנהלי הפורום או אלו שהם מורים, וכו')

אוראל1988

New member
שמעי נא, לדעתי

אין לך מה לחפש אצל מורה מבוגר, עם כל הכבוד והניסיון, יש הרבה דברים שהם שוכחים,לא שמים לב, מתרשלים וכו'. בעיקר אחרי שהרבה מחברי הפורום סיפרו סיפורים דומים על מורה מבוגר. לדעתי לכי תמצאי לך מורה צעיר בעל המלצות, שיש לו ידע רחב בנושא ולא מלמד רק איך לעבור טסט! עדיף כזה בלי ים של תלמידים. כמובן שבגלל שאת לומדת על אוטומט, לא יהיה לך קשה למצוא אחד כזה. חוץ מזה שאת יכולה לברר כאן על מורה. (ירושלים כן?) בכל מקרה לגבי המקרה הספציפי שלך, זה חוצפה מצידו "לנבא" ולהגיד לך שתצטרכי הרבה שיעורים, נראה כאילו הוא מכין אותך לכך שתכיני את הארנק מעכשיו לבקשותיו. תעברי מורה, אני כמעט בטוח ש-9 השיעורים לא היו לחינם והם יירשמו לך אצל המורה החדש. יש לך כבר תיאוריה בכיס, עכשיו רק נותר לעבוד על הנהיגה באופן רציף, 2-3 פעמים בשבוע. כל יום זה קצת מוגזם. לגבי מעגלי תנועה זה לא בעיה, בסה"כ עלייך להאט לפני הכיכר ולהיכנס אליה מהצד הימני של הכביש. בפנייתך, את לא אמורה לקחת לאף אחד את זכות הקדימה, תזכרי את זה תמיד. מה זה בעצם אומר? שאם תצא ותרגישי שהנהג שמתקרב ייאלץ לשנות את מהירותו או את כיוון נסיעתו, הרי שהפרעת לו, ואסור היה לך לצאת. אם אין רכב או שיש והוא מספיק רחוק את יכולה לצאת. כמובן שאי אפשר ללמוד לנהוג מכתיבה, את השאלות תפני למורה (החדש!) אחרי הכל זה עסק די יקר כל הנהיגה הזאת, ורצוי מאוד שתהייה תמורה לכך. אוףףףףף כמה אני מדבר..שיהיה לך בהצלחה ותעדכני

תתחתן איתי?../images/Emo8.gif

ילד מקסים, תודה. פשוט תודה, ואני מניחה שאני עכשיו רק צריכה להתקשר להגיד לו את זה ולקבוע פגישה לתשלום מה שנשאר לי וקבלת האישור ממנו . . . אוף, למה 14?

אוראל1988

New member
../images/Emo99.gif

שמחתי לעזור למרות שלפעמים נראה לי שאני מדבר שטויות... ולגבי 14, יעבור לך..חח

../images/Emo6.gif

הממ, מצטערת על האיחור בתגובה, אבל הוא גמר יותר מהר . . .וישר רץ להגיב (גבר או לא גבר).

Daemonlior

New member
אוי נסחפנו!

אגב, מה זה הסטריוטיפ הזה? לא כל הגברים גומרים מהר!

אוראל1988

New member
17.5 היום בול למען הדיוק

רק לא הבנתי את מה שאביבית אמרה, ומה בדיוק גמרתי לדבריה את השאר אני יכול ללמד אותך..

למעלה