התלבטות קשה.

התלבטות קשה.

אני עושה את המסלול המשולב משפטים+כלכלה במסלול האקדמי המכללה למנהל, ואני נורא רוצה לעשות קליניקה של הסניגוריה הציבורית שנה הבאה (כרגע אני שנה א), וגם סביר להניח שהתקבלתי אחרי הראיון כיוון שזה הרושם שנתנו לי, אך המערכת שלי שנה ב כוללת 72 ש"ס. הקליניקה של הסניגוריה הציבורית דורשת ממני 8 שעות שבועיות. נתנו לי את האפשרות לעשות את הקליניקה שנה ג, אבל אני רוצה שיהיה לי את הקליניקה הזאת לפני ההתמחות או במהלכו. רציתי לשמוע את דעתכם, אני ממש בהתלבטות שקלתי אפילו להוריד קורסים מכלכלה ולהשלים אותם לאחר התואר במשפטים. האם אפשרי עם 72 ש"ס להוסיף עוד 8 שעות שבועיות שניתן לפרוס אותם ביום אחד? בברכה, אמיר.

UnPaUsEd

New member
"הכל עוד אפשרי"

(כמו שאמר מייקל בנסון- משינה) בעקרון, הקליניקה דורשת ממך המון השקעה, השאלה היא עד כמה אתה נחוש להשקיע (בלי לשקוע) אתה לומד במסלול המשולב שזה דורש קצת-הרבה יותר מאשר לימודי משפטים במסלול הרגיל (זו ההתרשמות שקיבלתי). בכל מקרה, אני מציעה שתמתין עד קבלת התוצאות לקלניקה (12.6 אאל"ט) ואז תחליט. במידה שתתקבל -מה טוב! לקראת תחילת הלימודים תהיה לך מערכת שעות ואז תוכל לארגן לך את הזמן והשעות לקליניקה בהתאם לחיים שלך (אני מניחה שאתה גם עובד). אם תראה שאתה באמת לא יכול לתמרן 8 ש"ש אז תוותר על הקליניקה ותיקח אותה בשנה ג'.אל תשכח שהקליניקה זה במקום קורסים אחרים שאת, בכל מקרה, חייב לקחת כדי לזכות בנק' זכות. אם לא תתקבל- אז בעצם החליטו בשבילך.. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה עם זה אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות שירלי

שירלי מה המייל שלך?

אני מצוי במצב נפשי רעוע, יש לי כמה שאלות, אוכל לשוחח איתך במייל? בברכה, אמיר.

למעלה